Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Νίκησε στην Πορτογαλία η Βουλγαρία (video)

Νίκησε στην Πορτογαλία η Βουλγαρία (video)

Νίκησε στην Πορτογαλία η Βουλγαρία (video)


Η Πορτογαλία έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στην Βουλγαρία, είχε χαμένο πέναλτι με τον Ρονάλντο και τελικά οι Βούλγαροι πήραν σπουδαία φιλική νίκη με 1-0 στη Λεϊρία χάρη σε γκολ του Μαρσελίνιο.


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα, Βλάντισλαβ Στογιάνοφ, η Βουλγαρία κέρδισε με 1-0 την Πορτογαλία στη Λεϊρία και πέτυχε δύο σερί νίκες για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.


Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Στογιάνοφ ήταν ανίκητος, πραγματοποιώντας μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ο γκολκίπερ της Λουντογκόρετς νίκησε σε αρκετές περιπτώσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκρούοντας ακόμα και πέναλτι του Πορτογάλου στο 66’.


Στον αντίποδα, η Βουλγαρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19’, όταν μετά από πάσα του Ποπόφ, ο Μαρσελίνιο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Βιειρίνια και Πέπε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Πορτογάλων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)


Με γκολ του Ματουιντί στο 87’ η Γαλλία κέρδισε με 3-2 την Ολλανδία (επέστρεψε από το 0-2) στο Άμστερνταμ, στο ματς που οι Ολλανδοί «αποχαιρέτησαν» τον Γιόχαν Κρόιφ.


Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Γαλλία κέρδισε με 3-2 την Ολλανδία στην «Άμστερνταμ Αρίνα» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη φιλική ήττα του Νοεμβρίου με 2-0 από την Αγγλία.


Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 13’ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Μόλις στο 6’, ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 13’ ο Ζιρού διπλασίασε τα τέρματα των «τρικολόρ» με πλασέ εντός περιοχής.


Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)Ένα λεπτά μετά (14’), όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να χειροκροτήσει τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος έφυγε την Πέμπτη (25/3) από τη ζωή ύστερα από μάχη με την επάρατο νόσο.


Οι Γάλλοι είχαν την υπεροχή και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ μέχρι το ημίχρονο, όμως ο Γκριεζμάν σε δύο προσπάθειες (20’, 26’) δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’), η Ολλανδία κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, ο οποίος όμως χρησιμοποίησε το χέρι του.


Η Γαλλία είχε δοκάρι με τον Παγιέτ στο 60’ για να ξαναπάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και στο 86’ ο ξεχασμένος από τη γαλλική άμυνα, Αφελάι ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Μαρσιάλ έδωσε στον Ματουιντί και ο Γάλλος μέσος σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των «τρικολόρ».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός, «λάμψη» Μαμούτε


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 τον Πανιώνιο σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο, με τον Μαμούτε να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, πετυχαίνοντας δύο γκολ.


Με πρωταγωνιστή τον Μαμουτέ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Πανιωνίου σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής με παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.


Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο 11’ κέρδισε το φάουλ, απ’ το οποίο ο Πέτριτς άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπουμάλ κέρδισε πέναλτι και ο Μαμουτέ το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 2-0.


Ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 26’, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Ο 21χρονος πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα από τον Κόρμπο και στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο «έγραψε» το 3-0.


Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο Πανιώνιος, ξεκίνησε πιο δυνατά, μειώνοντας στο 50′ με τον Χαλκιαδάκη.. Τρία λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Βλαχοδήμου και διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Σάντσες μετά από δυόμιση μήνες, ενώ στο 61’ ο Μαρινάκης ένιωσε πρόβλημα στη γάμπα και αντικαταστάθηκε.


Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46’ Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης (63’ Νάνο), Χουχούμης (73’ Βαλμάς), Εσιέν (57’ Εβαντζελίστα), Λαγός, Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μαμούτε, Μπουμάλ (46’ Καλτσάς), Βλαχοδήμος Π. (67’ Στάικος).


Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46’ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73’ Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Βλάχος Κ), Ποζατζίδης (59’ Τασουλής), Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης, (76’ Μπλέτσας), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82’ Πινιώτης), Μπαρκάν (59’ Βιγιάλμπα).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more