Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με ταξί έφυγαν οι παίκτες!

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με ταξί έφυγαν οι παίκτες!

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με ταξί έφυγαν οι παίκτες!


Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο Κορωπί προκειμένου να… υποδεχθούν την αποστολή μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους με ταξί… Πηγαίνει στο «Γ. Καλαφάτης» ο Αλαφούζος.


Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από τον Ολυμπιακό το «Γ. Καραϊσκάκης» προκάλεσε την οργή του κόσμου των «πρασίνων», με εκατοντάδες οπαδούς του «τριφυλλιού» να βρίσκονται αυτή την ώρα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, περιμένοντας την αποστολή της ομάδας.


Ωστόσο, οι «πράσινοι», που αναχώρησαν γύρω στις 23:15 από το Φάληρο, έφυγαν για τα σπίτια τους με ταξί προκειμένου να μην εμφανιστούν στο Κορωπί. Αντίθετα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» θα βρεθούν ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος και ο Σπύρος Βλάχος, οι οποίοι αναμένεται να ακούσουν τα έντονα παράπονα των οπαδών.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το γύρισε με Μέσι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το γύρισε με Μέσι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το γύρισε με Μέσι η Μπαρτσελόνα


Με πρωταγωνιστή τον Μέσι (γκολ και ασίστ) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ.


Τέλος στο νικηφόρο εντός έδρας σερί (7) της Σεβίλλη έβαλε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έφυγαν με τη νίκη (2-1) από την Ανδαλουσία και μείωσαν ξανά στο -2 τη διαφορά από την κορυφή.


Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 15’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βιτόλο. Μετά από κάθετη του Σαράμπια, ο Ισπανός ξέφυγε από τον Ρομπέρτο και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 1-0.


Η Μπαρτσελόνα δεν πατούσε καθόλου καλά και στο 33’ ο Βιέτο είχε σημαντική στιγμή με διαγώνιο σουτ για να «γράψει» το 2-0. Η πίεση που ασκούσε η ομάδα του Σαμπάολι ήταν ασφυχτική και στο 42’ ο Βιτόλο πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.


Η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 και το πλήρωσε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Νεϊμάρ τράβηξε τους αμυντικούς πάνω του και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Μέσι, ο οποίος με πλασέ από το ημικύκλιο ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Αυτό ήταν το 27ο γκολ του Αργεντινού σε 29 ματς κόντρα στη Σεβίλλη. Το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να είχαν την κατοχή της μπάλας με 52%-48%, ένα εντυπωσιακό στατιστικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.


Οι Καταλανοί ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, με τον Ρίκο να λέει «όχι» σε προσπάθειες των Ράκιτιτς (49’) και Μέσι (52’, 54’). Ωστόσο, η πίεση της Μπαρτσελόνα απέδωσε καρπούς στο 61’. Μετά από αντεπίθεση, ο Μέσι «σέρβιρε» στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-1.


Μετά το 2ο γκολ το παιχνίδι πήρε φωτιά, με την Μπαρτσελόνα να είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο 71’ ο Σουάρες πέρασε τον Ρίκο αλλά πλάσαρε άστοχα από πλάγια θέση, ενώ στο 75’ ο γκολκίπερ της Σεβίλλη σταμάτησε τον Ουρουγουανό, σε φάση που δημιουργήθηκε από κάθετη πάσα του Μέσι. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έφυγε με σπουδαίο «διπλό» που την έφερε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.


Η βαθμολογία:



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο ντέρμπι


Υπόθεση για ένα ρόλο ήταν το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στη σεζόν! Με τρία γκολ από το ημίχρονο ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εκτόξευσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς. Μποτία (21’), Ελιονούσι (26’) και Ιντέγε (44’) τα γκολ, χαμένο πέναλτι είχε ο Λεντέσμα (61’).


Γερές βάσεις για το πρωτάθλημα έθεσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο μέρος κόντρα στον τραγικό Παναθηναϊκό και με το τελικό 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξέφυγαν με +7 στην κορυφή.


Δύο γκολ από στατικές φάσεις (21’ Μποτία, 44’ Ιντέγε) και ένα από υποδειγματική αντεπίθεση (26’ Ελιονούσι) χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε το «3 στα 3» στα ντέρμπι του πρώτου γύρου και ξέφυγε με +7 από τις αρχές Νοέμβρη. Αντίθετα, οι πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, πλήρωσαν την απουσία του Μπέργκ, την κακή αγωνιστική κατάσταση των Ζέκα-Λεντέσμα και δεν απέφυγαν τη βαριά ήττα.


Η επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-3-3, κάνοντας πειραματισμό με τον Γουακάσο σε ρόλο αριστερού μπακ, αποδείχθηκε ατυχής. Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 9’ ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Ιντέγε και έφτασε στον Σεμπά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.


Η πρώτη μεγάλη φάση όμως άνηκε στον Παναθηναϊκό. Στο 20’ ο Βιγαφάνες έβγαλε τον Λέτο σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Μποτία με σωτήριο τάκλιν τον έκοψε πριν ο Αργεντινός εκτελέσει τον Καπίνο. Ο Ισπανός στόπερ έσωσε την ομάδα του και στο επόμενο λεπτό κατάφερε να χριστεί σκόρερ! Μετά από κόρνερ του Φορτούνη, ο Μποτία πήρε την κεφαλιά πάνω από τον Λέτο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας… φωτιά στο «Καραϊσκάκη».


Πριν καλά καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με υποδειγματική αντεπίθεση. Στο 26’, ο Ρέτσος έβγαλε απ’ την άμυνα για τον Φορτούνη, αυτός έπαιξε στον χώρο για τον Σεμπά, ο Βραζιλιάνος γύρισε για τον Ελιουνούσι και ο Νορβηγός πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.


Το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε μονόλογο, με τον Στιλ να απομακρύνει με το πόδι το σουτ του Ιντέγε στο 39’, γλιτώνοντας τον Παναθηναϊκό από το 3ο γκολ. Ωστόσο στο 44’ ο Νιγηριανός πήρε το… αίμα του πίσω, «γράφοντας» το 3-0 με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Φορτούνη.


Στην επανάληψη, ο Στραματσόνι πέρασε τον Χουλτ σε ρόλο αριστερού μπακ και μετέφερε τον Γουακάσο στα χαφ. Ο Ολυμπιακός έριξε την απόδοση του, έδωσε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στο 54’ ο Ντα Κόστα πρόλαβε σωτήρια τον Λέτο, ενώ στο 60’ ο Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι στο καθαρό τάκλιν του Μποτία στον Βιγιαφάνιες. Ο Λεντέσμα ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε οριστικά.


Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος και η μοναδική μεγάλη φάση σημειώθηκε στο 68’, με τον Ολυμπιακό να «αγγίζει» το 4ο γκολ. Μετά από σουτ του Σεμπά στην περιοχή, ο Ελιονούσι δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα κι εν συνεχεία το σουτ του Φιγκέιρας απομάκρυνε σε κόρνερ ο Στιλ.


Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Καπίνο αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να αποχωρεί με δάκρια στα μάτια. Ο νεοεισελθόντας Λεάλι δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, αφού ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Βιγιαφάνες στο 80’. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 7 βαθμούς από την 2η θέση. Μάλιστα η νίκη συνδυάστηκε με ρεκόρ, αφού ο Ολυμπιακός έφτασε τις 29 συνεχόμενες νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έσπασε το ρεκόρ της ΑΕΚ με 28!


Ολυμπιακός: Καπίνο (66’ Λεάλι) – Φιγκέιρας, Μποτία (71’ Βιάνα), Ντα Κόστα, Ρέτσος – Μιλοβόγεβιτς, Μάρτινς – Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά – Ιντέγε (91’ Καρντόζο).


Παναθηναϊκός: Στιλ – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Γουακάσο – Ζέκα (56’ Λουντ), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες – Ιμπάρμπο, Λέτο (74’ Ρινάλντι), Εμποκού (46’ Χουλτ).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Νέο «χαστούκι» για ΠΑΟΚ, ανεβαίνει ο Πανιώνιος!

Σούπερ Λιγκ: Νέο «χαστούκι» για ΠΑΟΚ, ανεβαίνει ο Πανιώνιος!

Σούπερ Λιγκ: Νέο «χαστούκι» για ΠΑΟΚ, ανεβαίνει ο Πανιώνιος!


Ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο ο Πανιώνιος με γκολ του Ανσαριφάρντ από το 14ο λεπτό πήρε τη νίκη (1-0) στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Football League: Βαθμό στο 90+6’ ο Άρης, μπουνιές Τζιμπούρ με οπαδό!

Football League: Βαθμό στο 90+6’ ο Άρης, μπουνιές Τζιμπούρ με οπαδό!

Football League: Βαθμό στο 90+6’ ο Άρης, μπουνιές Τζιμπούρ με οπαδό!


Ο Άρης ήταν ξανά απογοητευτικός και χρειάστηκε πέναλτι του Τάτου στο 90+6’ για να πάρει την ισοπαλία (1-1) από τον Αιγινιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Τρομερές εικόνες στο φινάλε, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να ανταλλάσσει μπουνιές με οπαδό και μερίδα κόσμου να μαζεύεται έξω από τα αποδυτήρια.


Μετά τη γκέλα στην Καρδίτσα (1-1) ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Κλ. Βικελίδης», προκαλώντας το ξέσπασμα των οπαδών των «κίτρινων» για την κάκιστη εικόνα της ομάδας στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο τέρμα, ωστόσο μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο η απόδοση της έπεσε και ο Αιγινιακός κράτησε με σχετική άνεση το μηδέν στο πρώτο μέρος.


Στο 52’ ο Μιλούνοβιτς είχε δοκάρι για να δώσει το προβάδισμα στον Άρη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Παρά την είσοδο του Τζιμπούρ, οι «κίτρινοι» δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Αιγινιακού. Τζιμπούρ (80’) και Τάτος (81’) σπατάλησαν δύο καλές στιγμές και στο 87’ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Βικελίδης» «χτυπώντας» με τον Ραγκέλοφ στην αντεπίθεση.


Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης πίεσε ασφυχτικά και στο 90+6’ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Τάτου, το οποίο κέρδισε ο Τζιμπούρ. Το γκολ όμως δεν πανηγυρίστηκε από κανέναν αφού άπαντες ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες για το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.


Μάλιστα τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς κατά την αποχώρηση των παικτών του Αρη από το γήπεδο προς τη φυσούνα, ένας οπαδός που είχε βρεθεί εκεί (άγνωστο το πώς!), αντάλλαξε μπουνιές με τον Ράφικ Τζιμπούρ! Λίγο αργότερα, μεγάλη μερίδα του κόσμου βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια, ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Β. Λονδίνου

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Β. Λονδίνου

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή το ντέρμπι του Β. Λονδίνου


Αρσεναλ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Έμιρειτς», με τους «πετεινούς» να σκοράρουν με τον Χάρι Κέιν και να παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.


Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο ωστόσο το ισόπαλο 1-1 δεν άφησε καμία ικανοποιημένη, με τους «κανονιέρηδες» να υποχωρούν από την κορυφή και τους «πετεινούς» να μένουν στην 5η θέση.


περισσότρα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more