Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Σκίμπε: «Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα»

Σκίμπε: «Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα»

Σκίμπε: «Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα»


Προβληματισμένος για τη φιλική ήττα της Εθνικής απέναντι στην Λευκορωσία εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία.


Η Εθνική Ελλάδας παρουσιάστηκε με αρκετές «ρεζέρβες» και ηττήθηκε με 1-0 από την Λευκορωσία στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε φιλικό-πρόβα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.


Μετά το παιχνίδι, ο Μίκαελ Σκίμπε ανέφερε τα εξής: «Πολλοί παίκτες πήραν τα λεπτά που χρειάζονταν. Για εμάς τους προπονητές είναι καλύτερα από την προπόνηση να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο πως ανταποκρίνονται στα αγωνιστικά λεπτά που τους λείπουν. Για παράδειγμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είχε μεγάλο όφελος με αυτά τα 90 λεπτά. Το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει, αλλά η απόδοση ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος για εμάς».


Ερωτηθείς για το επερχόμενο ματς με την Βοσνία, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε: «Είναι αντίπαλος για τις πρώτες δύο θέσεις και είναι λίγα τα παιχνίδια που θα δώσουμε στον όμιλο, επομένως σε όλα αυτά τα παιχνίδια μετράει πολύ η νίκη».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ενέργεια που έχει εκτελεστεί από το παρακράτος του ποδοσφαίρου»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ενέργεια που έχει εκτελεστεί από το παρακράτος του ποδοσφαίρου»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ενέργεια που έχει εκτελεστεί από το παρακράτος του ποδοσφαίρου»


Μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα και αναφέρει ότι ο χρόνος που σημειώθηκε αυτή η πράξη δεν είναι τυχαίος.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχετικά με τον εμπρησμό του σπιτιού του Μπίκα και την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής να βάλει “λουκέτο” σε όλα τα πρωταθλήματα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την εγκληματική ενέργεια στο σπίτι του κ. Μπίκα. Μια ενέργεια η οποία έχει προφανέστατο στόχο το να προκαλέσει ανωμαλία στο ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα τη διακοπή του πρωταθλήματος. Προφανέστατα η ενέργεια αυτή έχει διαταχθεί και εκτελεστεί από το παρακράτος του ποδοσφαίρου που λειτουργεί ανεξέλεγκτα και αποτελεί την πραγματική «εγκληματική οργάνωση» που τρώει τα σωθικά του.


Μπίκας, Καλύβας, Τσαχειλίδης, Βασσάρας, Κύρκος, Κύζας, Σωμαρακάκης, Ζωγράφος (και πόσοι ακόμα) από το χώρο της διαιτησίας έχουν γίνει στόχοι αυτού του κυκλώματος που έχει φτάσει μέχρι την απόπειρα δολοφονίας. Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επιλέγεται να γίνει αυτή η πράξη. Προφανώς έχει σχέση με την εξέλιξη του πρωταθλήματος.


Περισσότερο από όλους, από αυτή τη νέα ανωμαλία στο ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα μας, ζημιώνεται -και πάλι- ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι πρωτοπόρος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και δείχνει την αξία του στο γήπεδο, ασχέτως με το ποιός σφυρίζει και ποιός τον ορίζει.


Περισσότερο από όλους, από αυτή την εξέλιξη, θίγεται η ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, που είναι ο πραγματικός πρέσβης του ποδοσφαίρου μας και που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βγαίνει το πρωτάθλημα από την κανονικότητα και να γινόμαστε και πάλι αντικείμενο χλευασμού σε όλη την Ευρώπη.


Καλούμε την κυβέρνηση να φτάσει στους εντολείς αυτής της πράξης και μαζί με την Επιτροπή Εξομάλυνσης να θωρακίσει το ποδόσφαιρο απέναντι σε τέτοια περιστατικά. Δεν μπορεί μια κοινωνία χιλιάδων ανθρώπων και εργαζομένων και ομάδες στις οποίες επενδύονται εκατομμύρια να καταστρέφονται, κάθε φορά που η πραγματική εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου θα αποφασίζει ένα τέτοιο χτύπημα.


Σε καμία περίπτωση το πρωτάθλημα δεν πρέπει να σταματήσει, σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να γονατίσει και να ηττηθεί μπροστά σε τέτοιες πρακτικές»


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

ΕΠΟ: «Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα»

ΕΠΟ: «Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα»

ΕΠΟ: «Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα»


«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ προχώρησε σε διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μετά το περιστατικό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα!


Ραγδαίες εξελίξεις προκαλεί το περιστατικό με το σπίτι του Γιώργου Μπίκα, το οποίο
τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ και ανακαλούσε την παραίτησή του από την ΚΕΔ.


Με επίσημη ανακοίνωση της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή γνωστοποίησε την αναβολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.


Η ανακοίνωση:


««Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.


Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.


Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more