Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Αζάρ: «Νιώθω καλά όταν τρώω κλωτσιές»



Αζάρ: «Νιώθω καλά όταν τρώω κλωτσιές»

Read more

Ενρίκε: «Πάμε Παοκάρα!» (pic)



Ενρίκε: «Πάμε Παοκάρα!» (pic)

Read more

Η πρώτη σκέψη Μπέντο για Οσμανλισπόρ



Η πρώτη σκέψη Μπέντο για Οσμανλισπόρ

Read more

Σκάνδαλο ντόπινγκ στο Koriopolis



Σκάνδαλο ντόπινγκ στο Koriopolis

Read more

Τερματοφύλακας έφαγε γκολ από αντίπαλο και από…φίλαθλο!



Τερματοφύλακας έφαγε γκολ από αντίπαλο και από…φίλαθλο!

Read more

Πασίγνωστο μοντέλο πήγε στο γήπεδο χωρίς σουτιέν (ΦΩΤΟ)


Ξετρελαμένος απ’ τον ΠΑΟΚ τού Ίβιτς ο παλιός αρσιβαρίστας, Παύλος Σαλτσίδης, πετάει ατακάρες στον Sportdog μετά τη νέα νίκη του Δικεφάλου! Τι λέει για Πρίγιοβιτς – Ενρίκε;

Read more

Και μακριά από τα Χανιά, άντε να νικήσεις τον Πλατανιά!


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Πλατανιά, ο οποίος προηγήθηκε από πολύ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μενδρινός εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια, η μπάλα πέρασε από πάρα πολλά σώματα, όπως και κάτω από τα πόδια του Ναμάσκο που δεν κατάφερε να αποτρέψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την κυριαρχία τους και στο 23’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Βάντερσον εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σίγκνεβιτς πετάχτηκε στο ύψος του δευτέρου δοκαριού και με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας αφήνοντας άγαλμα τον Ναμάσκο, για το 0-2. Ο Λεβαδειακός έδειξε σημάδια ζωής στο 28’, όταν ο Καραχάλιος σούταρε άουτ όντας σε πλεονεκτική θέση. Αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια των Βοιωτών στο πρώτο μέρος, για να μειώσουν το σκορ.


Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Στάθη (δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ πάνω στον Γιουσούφ) και έτσι ο Λεβαδειακός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι Βοιωτοί πίεσαν και στο 64’ βρήκαν ιδανική ευκαιρία να μπούνε ξανά στο παιχνίδι, αφού ο Γιακουμάκης κέρδισε πέναλτι από τον Στανισάβλιεβιτς. Ο Τόνι Σίλβα ψάρεψε τον Σωτηρίου, το 1-2 έγινε και οι γηπεδούχοι στο υπόλοιπο της αναμέτρησης πίεσαν για την ισοφάριση, με το ενδιαφέρον να ανανεώνεται στην αναμέτρηση.


Οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις συγκυρίες, αλλά έμειναν και αυτοί με παίκτη λιγότερο. Στο 83’ ο Καραχάλιος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν και ως εκ τούτου, το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι ο Πλατανιάς πέρασε από τη Λιβαδειά και πέρασε τον ΠΑΣ στην 7η θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τη σωτηρία τους. Είναι 14οι με 14 πόντους.


Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72’ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49’ Γιουσούφ), Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56’ Καραμπουέ).


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Κάργας, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (53’ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72’ Γιορέντε).

Read more

-17 βαθμούς Κελσίου θα συναντήσει η ΑΕΚ στη Λιθουανία!


Στους -17 (!) βαθμούς Κελσίου θα κατρακυλήσει ο υδράργυρος, αύριο βράδυ, στην παγωμένη Ουτενά των 33.086 κατοίκων. Εκεί θα ταξιδέψει η «Βασίλισσα», προκειμένου για τον αγώνα της Τετάρτης (08/02) για τα Play – Offs του Basketball Champions League. Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι της, αύριο, Τρίτη (07/02), στις 7:10 το πρωί, από το «Ελ. Βενιζέλος» και αναμένεται να «προσγειωθεί» σε λιθουανικό έδαφος (Βίλνιους) τη νύχτα, με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη. Παρών θα είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής, που προπονήθηκε κανονικά και σήμερα. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Μίλαν Μιλόσεβιτς, Διονύσης Σκουλίδας, αλλά και ο ασθενής Δημήτρης Μωραϊτης.ΕΣΑΚΕ .’s .

Read more

Κόπερ: «Με δανεισμό από Ολυμπιακό ο Τζανδάρης»



Κόπερ: «Με δανεισμό από Ολυμπιακό ο Τζανδάρης»

Read more

Ο Ελιουνούσι με τους παλιούς του προπονητές



Ο Ελιουνούσι με τους παλιούς του προπονητές

Read more

Κατσουράνης: «Θα είναι εξαιρετική προσθήκη για την Ίντερ ο...



Κατσουράνης: «Θα είναι εξαιρετική προσθήκη για την Ίντερ ο Μανωλάς»

Read more

Η δυσαρέσκεια και το σενάριο υπερβολής από τη Ρεάλ



Η δυσαρέσκεια και το σενάριο υπερβολής από τη Ρεάλ

Read more

«Κινδύνευσαν γυναίκες και παιδιά από τους οπαδούς της...



«Κινδύνευσαν γυναίκες και παιδιά από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ»!

Read more

Το απίστευτο γεγονός της Λέστερ, με διαφορά… ενός έτους...



Το απίστευτο γεγονός της Λέστερ, με διαφορά… ενός έτους (vid)

Read more

Βάλτο ρε Τόμας!


Το ανάποδο ψαλίδι του Τόμας Πέκχαρτ ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις του χθεσινού αγώνα. Μάλιστα, αν η μπάλα πήγαινε λίγα εκατοστά πιο κοντά στο τέρμα, θα την θυμόμασταν καιρό! Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον Τσέχο επιθετικό της ΑΕΚ δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια, αφού, όπως είπε, μπορεί να μην σκόραρε αλλά έπαιξε εξαιρετικά, βοηθώντας όλη την ομάδα. Πράγματι, ο Τόμας Πέκχαρτ συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις δίνοντας απαντήσεις σε όλους ΕΜΑΣ που τον θεωρούσαμε ως τον τρίτο και πιο αδύναμο επιθετικό της ΑΕΚ. Το πιο όμορφο, ωστόσο, είναι πως παρά τα όσα άκουσε από τον κόσμο αυτός θέλησε, χθες, να τους δώσει θέαμα αφού φαινόταν ότι έψαχνε ένα θεαματικό τελείωμα. .’s .

Read more