Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βιγιαρεάλ


Η Βιγιαρεάλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βαλένθια και εξασφάλισε και μαθηματικά την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Θα κουνήσει… σεντόνι η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» νίκησε με 2-0 την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και εξασφάλισε την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.


Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Σάμουελ (14’) και Αντριάν (33’). Η Βαλένθια δεν κατάφερε να αντιδράσει και η Βιγιαρεάλ κατάκτησε και μαθηματικά την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά.


Βέβαια, η ομάδα του Μαρσελίνιο μπορεί να πάει και απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εφόσον κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Συντριβή για Σίτι πριν τη Ρεάλ

Πρέμιερ Λιγκ: Συντριβή για Σίτι πριν τη Ρεάλ

Πρέμιερ Λιγκ: Συντριβή για Σίτι πριν τη Ρεάλ


Με τον Μανέ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Σαουθάμπτον κέρδισε με 4-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Σεντ Μέρις» και έβαλε… φωτιά στη μάχη για την τετράδα.


Η Μάντσεστερ Σίτι είχε το μυαλό της στην Ρεάλ και το πλήρωσε, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-2 από την Σαουθάμπτον. Με τη νίκη τους, οι «Άγιοι» πλησίασαν στους τρεις από την πεντάδα, ενώ οι «πολίτες» βρίσκονται στο +4 από την 5η Γιουνάιτεντ, αλλά με ματς περισσότερο.


Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άφησε στον πάγκο τον Αγκουέρο και η Σαουθάμπτον πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μισάωρο χάρη σε γκολ των Λόνγκ (25’) και Μανέ (28’).


Ο Ιεανάτσο μείωσε σε 2-1 στο 44’, όμως στην επανάληψη ο Μανέ πέτυχε ακόμα δύο γκολ (57’, 68’), ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ (και ο Τάντιτς το χατ-τρικ σε ασίστ). Ο Ιεανάτσο μείωσε στο 78’ για το τελικό 4-2 και οι «πολίτες» πηγαίνουν με τη χειρότερη ψυχολογία για τον τελικό με τη Ρεάλ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σέριε Α: Χάνει την Ευρώπη η Μίλαν!

Σέριε Α: Χάνει την Ευρώπη η Μίλαν!

Σέριε Α: Χάνει την Ευρώπη η Μίλαν!


Η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Φροζινόνε στο «Σαν Σίρο» και είδε την Σασσουόλο (1-0 τη Βερόνα) να περνάει στην 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.


Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Κάρπι και την ήττα (2-1) από την υποβιβασμένη Βερόνα, η Μίλαν αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Φροζινόνε στο Σαν Σίρο και υποχώρησε στην 7η θέση που την αφήνει εκτός Ευρώπης.


Μόλις στο 2’ ο Παγκανίνι άνοιξε το σκορ για την Φροζινόνε, «παγώνοντας» με το… καλημέρα το «Σαν Σίρο». Η Μίλαν δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 44’ ο Κραγκλ με εντυπωσιακή απευθείας φάουλ «έγραψε» το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Μπάρντι απέκρουσε το πέναλτι του Μπαλοτέλι, όμως δύο λεπτά μετά ο Μπάκα μείωσε σε 2-1 για τους «ροσονέρι». Ωστόσο, στο 54’ ο Ντιονίζι ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φροζινόνε, «γράφοντας» το 3-1. Είκοσι λεπτά μετά, η Μίλαν μείωσε σε 3-2 με ψαλιδάκι του Αντονέλι και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μενέζ, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι.


Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Μίλαν έφτασε τους 54 βαθμούς και υποχώρησε στην 7η θέση, αφού η Σασσουόλο ανέβηκε στους 55 μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Βερόνα. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, η Μίλαν καλείται να τερματίσει στην 6η θέση ή να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στην Γιουβέντους εάν θέλει να παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Αναβολή στη στέψη για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Αναβολή στη στέψη για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Αναβολή στη στέψη για Λέστερ


Η Λέστερ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και δεν κατάφερε να κατακτήσει από σήμερα (1/5) το πρωτάθλημα. Μαρσιάλ (8’) και Μόργκαν (17’) οι σκόρερ, δύο βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θέλουν οι «αλεπούδες».


Δεν έχουμε ακόμα νέο πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ! Η Λέστερ χρειάζονταν μόνο νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, ωστόσο το ισόπαλο 1-1 δεν επέτρεψε στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να πανηγυρίσει από σήμερα (1/5) το πρωτάθλημα.


Οι «αλεπούδες» χρειάζονται πλέον δύο βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα. Αν δεν τα καταφέρουν και η Τότεναμ κάνει το «3 στα 3», τότε ο τίτλος θα πάει στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Τα πάντα μπορούν να κριθούν τη Δευτέρα (2/5), αφού η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της Λέστερ.


Στα του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και στο 8’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βαλένσια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρσιάλ με κοντινό πλασέ, «έγραψε» το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Σμάιχελ επενέβη σωτήρια σε σουτ του Λίνγκαρντ. Το 2-0 δεν έγινε ποτέ και στο 17’ οι «αλεπούδες» κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντρινκγουότερ, ο Μόργκαν νίκησε στον αέρα την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.


Ο Τζαμαικανός αμυντικός θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 40’, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Ένα λεπτό νωρίτερα, η Λέστερ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ρόχο στον Μαχρέζ, όμως ο Όλιερ έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση.


Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 78’ όταν η προσπάθεια του Σμόλινγκ βρήκε στο δοκάρι του Σμάιχελ. Στο 86’ οι «κόκκινοι διάβολοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ντεπάι από τον Ντρινκγουότερ στη γραμμή. Ο διαιτητής απέβαλε τον μέσο της Λέστερ αλλά έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν αξιοποιήθηκε από τους γηπεδούχους. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more