Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

«Καμπάνες» σε Ζέκα και Αραβίδη

«Καμπάνες» σε Ζέκα και Αραβίδη

«Καμπάνες» σε Ζέκα και Αραβίδη


Ο Ζέκα τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αποβολή του στη Λάρισα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τρεις αγωνιστικές στο Αραβίδη, εφέσιμες και οι δύο ποινές.


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Κάρλος Ζέκα, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για το εκτός φάσης χτύπημα στο παιχνίδι των «πρασίνων» με την ΑΕΛ.


Αυτό σημαίνει ότι ο Ζέκα δεν θα παίξει στα παιχνίδια με Πλατανιά, Κέρκυρα, ΑΕΚ και Κισσαμικό ωστόσο μένει να φανεί αν θα υπάρξει μείωση στην έφεση.


Από την άλλη, ο Χρήστος Αραβίδης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κουτουλιά που έδωσε στον Μπέριο και έτσι θα χάσει τα ματς με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό. Να σημειωθεί πως και η δική του ποινή είναι εφέσιμη.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε η Μίλαν στα πέναλτι!

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε η Μίλαν στα πέναλτι!

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε η Μίλαν στα πέναλτι!


Με τον Ντοναρούμα να αποκρούει το πέναλτι του Ντιμπάλα, η Μίλαν κέρδισε με 4-3 την Γιουβέντους στα πέναλτι (1-1 κ.δ) και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας για το 2016! Κιελίνι (18’) και Μποναβεντούρα (38’) τα γκολ στην κανονική διάρκεια.


Με τον ιδανικότερο τρόπο αποχαιρετάει το 2016 η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» κέρδισαν την Γιουβέντους με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.δ) και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ιταλίας για 7η φορά στην ιστορία τους, πιάνοντας την «Γηραιά Κυρία» στην κορυφή της λίστας. Αυτό είναι το πρώτο τρόπαιο για τους Μιλανέζους από το 2011, όταν είχαν κατακτήσει ξανά το Σούπερ Καπ.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Βράνιες και επίσημα στην ΑΕΚ

Βράνιες και επίσημα στην ΑΕΚ

Βράνιες και επίσημα στην ΑΕΚ


Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ογκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών με την «Ένωση».


Τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Ο 27χρονος Βόσνιος αμυντικός που είχε περάσει από χθες (22/12) τις ιατρικές εξετάσεις, πήγε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.


Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού του Πλατανιά, Γιώργου Γιακουμάκη.


H ανακοίνωση και το βιογραφικό του Βράνιες:


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο αμυντικό Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών.


Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Μπάνια Λούκα της τότε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και νυν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την παιδική του ηλικία, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της την τριετία 2006-09.


Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και οι δανεισμοί του σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς και Σερίφ Τιρασπόλ (2010) και στη συνέχεια βρέθηκε σε Ρωσία (Κουμπάν Κράσνονταρ 2011-12, Αλάνια Βλαντικαφκάζ 2013) Τουρκία (Ελαζιγκσπόρ 2013-14 , Γκαζιάντεπσπορ 2015) και Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν 2016). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη ρωσική Τομ Τομσκ.


Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει αγωνιστεί 28 φορές με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more