Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο στο «Μαδριγάλ»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο στο «Μαδριγάλ»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Ατλέτικο στο «Μαδριγάλ»


Η Ατλέτικο ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και μετράει μόλις 2 νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια, υποχωρώντας στην 6η θέση.


Δεν λέει να συνέλθει η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν με 3-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η οποία με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση, ισοβαθμώντας στους 26 βαθμούς με την Σοσιεδάδ.


Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 13’ ο Σάβιτς έδιωξε στη γραμμή το τρομερό γυριστό του Ντος Σάντος. Η Ατλέτικο απάντησε στο 19’ έχοντας δοκάρι με τον Κόκε, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.


Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 28’ όταν έπειτα από λάθος του Τιάγκο, ο Τριγκέρος έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ. Ο Γκριεζμάν θα μπορούσε να απαντήσει στο 30’, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ασένθιο. Το 2-0 ήρθε οχτώ λεπτά μετά, με τον Ντος Σάντος να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Όμπλακ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.


Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο Σοριάνο διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σκορ που έριξε την Ατλέτικο στην 6η θέση.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Καρντόσο

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Καρντόσο

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Καρντόσο


Με τον Καρντόσο να ανοίγει λογαριασμό (68’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και ξέφυγε ξανά στο +7 από τον Παναθηναϊκό. Ο Σεμπά (90+2’) το άλλο γκολ, αποβλήθηκε ο Λίλα στο 41’


Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο… χωράφι των Ζωσιμάδων και διατηρήθηκε στο +7 από την 2η θέση.


Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φορτούνης απείλησε με σουτ που έβγαλε ο Περιστερίδης, ενώ στο 3’ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ έβγαλε με γροθιές μία σέντρα-σουτ του Ελιουνούσι.


Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα «άγγιξε» το 1-0, με τον Μαμπουλού να βγαίνει στην πλάτη του Μποτία αλλά να αστοχεί στο τετ-α-τετ. Στο 13’ ο Περιστερίδης έδιωξε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Καρντόσο, ενώ στο 23’ η κεφαλιά του Φορτούνη έφυγε άουτ.


Η ομάδα του Παόυλο Μπέντο είχε την πρωτοβουλία και στο 41’ οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Λίλα να ανατρέπει τον Φορτούνη στη γραμμή της περιοχής και να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη (αυστηρή η πρώτη λίγα λεπτά νωρίτερα). Ωστόσο ο Παπαπέτρου δεν έδωσε πέναλτι αλλά φάουλ έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Φορτούνης, η μπάλα κόντραρε και ο Περιστερίδης έσωσε την εστία του με τα πόδια.


Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ολυμπιακός δεν είχε την εικόνα του πρώτου μέρους, έχοντας πρόβλημα στο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΣ. Στο 65’ ο Μπέντο έριξε στο ματς τον Ιντέγε αντί του Φορτούνη, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 και τρία λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με το παρθενικό γκολ του Καρντόσο. Ο Σεμπά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς και ο Παραγουανός με κοντινή προβολή «έγραψε» το 1-0.


Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καρντόσο από τον περασμένο Μάρτιο με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ και στο 79’ ο Μπέντο τον αντικατέστησε, επαναφέροντας το 4-2-3-1 με την είσοδο του Καμπιάσο. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να αντιδράσει έχοντας μόνο δύο σουτ με Κούτρη (76’) και Κόντε (88’) και στις καθυστερήσεις ο Σεμπά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Περιστερίδη έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μιλιβόγιεβιτς.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Άρσεναλ: «Με την Μπάγερν; Τι έκπληξη!»

Άρσεναλ: «Με την Μπάγερν; Τι έκπληξη!»

Άρσεναλ: «Με την Μπάγερν; Τι έκπληξη!»


Άρσεναλ και Μπάγερν θα αναμετρηθούν για ακόμα μια φορά στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι αντιδράσεις των ομάδων στα social media είναι εκπληκτικές!


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) η κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και για ακόμα μια φορά η Άρσεναλ θα βρει απέναντι της την Μπάγερν.


Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά στα νοκ-άουτ και τρίτη τα τελευταία πέντε χρόνια (2013, 2014, 2017), με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να μετράει τρεις αποκλεισμούς. Την περασμένη σεζόν, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στη φάση των ομίλων (μαζί με τον Ολυμπιακό), με την Μπάγερν να εξασφαλίζει την πρωτιά του γκρουπ.


Μετά το φινάλε της κλήρωσης, ο επίσημος λογαριασμός της Άρσεναλ στο Facebook ανέβασε την είδηση με τη λεζάντα: «Έκπληξη, έκπληξη….». Στον αντίποδα, η Μπάγερν είχε ήδη προβλέψει το ζευγάρι από τις 6 Δεκεμβρίου και φρόντισε να το υπενθυμίσει, γράφοντας: «Το ξέραμε…».


Ο Σκόντραν Μουστάφι ανέφερε στο Twitter ότι «Μου είχαν πει ότι πέφταμε συνέχεια πάνω στη Μπάγερν…», ενώ ο Μεσούτ Οζίλ αρκέστηκε στο: «ΟK, άντε πάλι»


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα ζευγάρια στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα ζευγάρια στους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα ζευγάρια στους «16»


Μπάγερν-Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελληνική μονομαχία ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ντόρτμουντ!


Δύο μεγάλα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν της Ελβετίας.


Για ακόμα μια χρονιά η Μπάγερν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Άρσεναλ, ενώ η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.


Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» θα διεξαχθούν στις 14, 15, 21 και 22 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 7, 8, 14 και 15 Μαρτίου.


Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό
Ρεάλ – Νάπολι
Μπενφίκα – Ντόρτμουντ
Μπάγερν – Άρσεναλ
Πόρτο – Γιουβέντους
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη – Λέστερ

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more