Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουέστ Χαμ «σκότωσε» την Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουέστ Χαμ «σκότωσε» την Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουέστ Χαμ «σκότωσε» την Γιουνάιτεντ


Στο τελευταίο της παιχνίδι στο «Άπτον Παρκ», η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκησε με 3-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βάζοντας –όπως όλα δείχνουν- τέλος στα όνειρα των «κόκκινων διαβόλων» για το Τσάμπιονς Λιγκ.


Μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε στα χέρια της την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονταν δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια τους, ωστόσο η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ εμφανίστηκε «λίγη» στο «Άπτον Παρκ» και ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, παραμένοντας πέμπτη και με -2 μια αγωνιστική πριν το τέλος.


Τα «σφυριά» αποχαιρέτησαν το «Άπτον Παρκ» (μετακομίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο) με σπουδαία εμφάνιση, ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Σακό. Οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαίες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ γύρισε τούμπα το ματς.


Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Μαρσιάλ, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 στο 51’, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μάτα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72’, με τον Γάλλο επιθετικό να βρίσκει ξανά δίχτυα για τα 2-1. Όμως, τέσσερα λεπτά μετά ο Αντόνιο ισοφάρισε σε 2-2 και στο 80’ ο Ριντ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στην 6η θέση και ελπίζουν και για την 5η.


Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ χρειάζεται μόνο ήττα της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Σουόνσι και δική της νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ για να τερματίσει στην 4η θέση και να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου

Αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου

Αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης για την υπόθεση Κύρκου


Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση του Δημήτρη Κύρκου και όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.


Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση του Δημήτρη Κύρκου σχετικά με τα όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος περί απειλών και ύβρεων προς το πρόσωπό του, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.


Το σκεπτικό της αθώωσης του Δημήτρη Μελισσανίδη, οφείλεται στο ότι όσα έγραψε ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν βασίστηκαν σε κάτι που υπέπεσε στην δική του αντίληψη, αλλά σε πράγματα που του μεταφέρθηκαν και τα οποία δεν επιβεβαιώνονται σε καμία άλλη έκθεση αξιωματούχου αγώνα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Στραματσόνι: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο»

Στραματσόνι: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο»

Στραματσόνι: «Μιλάμε με Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο»


Ο Αντρέα Στραματσόνι επιβεβαίωσε τις επαφές για νέο συμβόλαιο και αναφέρθηκε στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη.


Συνέντευξη στη Nova έδωσε ο Αντρέα Σταματσόνι, μιλώντας για τα επικείμενα πλέι οφ και το πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη διαδικασία των playoffs και την ετοιμότητα της ομάδας: «Ζήτησα από τους ανθρώπους γύρω μου στον Παναθηναϊκό συμβουλές γι’ αυτή τη διαδικασία. Είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία για την ομάδα μας, αλλά δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στην Ευρώπη. Πάντως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, γιατί έχω αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία αυτή και ξέρουν πώς είναι. Τα πόδια μας είναι στη γη και είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε στα ντέρμπι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος: «Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Σίγουρα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτές τις ομάδες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αλλά θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση στα playoffs».


Για τη σημασία του πρώτου αγώνα: «Πρέπει να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Δεν κάνουμε ιδιαίτερους υπολογισμούς για το συγκεκριμένο ματς. Κάνουμε υπολογισμούς για ορισμένους παίκτες, καθώς κάποιοι δεν είναι στην κατάσταση του να μπορούν να παίζουν κάθε τρεις μέρες. Εννοώ από άποψη πρόσφατων τραυματισμών και όχι από άποψη φυσικής κατάστασης».


Για το αν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του η αρχική ενδεκάδα: «Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν χρησιμοποίησα πολλούς παίκτες και έκανα ροτέισον. Ειδικά στα τελευταία ματς χρησιμοποίησα ουσιαστικά όλους τους παίκτες μας για να τους δοκιμάσω και για να τους έχω έτοιμους. Έχω ήδη στο μυαλό μου την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ίσως είναι αναγκαίο να γίνονται αλλαγές από το ένα ματς στο άλλο επειδή δεν γίνεται να χρησιμοποιείς πάντα την ίδια σύνθεση».


Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Ο Πανιώνιος αμύνεται πολύ καλά και είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον Πανιώνιο: «Από σεβασμό στον Πανιώνιο δεν πρέπει να εστιάσουμε σε έναν παίκτη. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, από τον πρόεδρο και τον προπονητή μέχρι τους παίκτες και τον τελευταίο άνθρωπο στην ομάδα. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω μιλώντας με αθλητικούς όρους να τους πω ένα μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν»…


Για τις συζητήσεις που γίνονται με τη διοίκηση για επέκταση συμβολαίου: «Δεν είναι μυστικό. Για μένα είναι πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ομάδας. Έχω συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά στο τέλος αυτής της περιόδου θα είναι ένα check point. Μιλάμε με τον πρόεδρο για να κάνουμε μεγαλύτερο σε διάρκεια αυτό το γάμο. Εμπιστεύομαι τον Παναθηναϊκό και αυτή την πρόκληση. Είμαι αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό και με αυτόν τον πρόεδρο, όταν δώσαμε τα χέρια και από τη στιγμή που έχουμε ένα ξεκάθαρο πρότζεκτ χαράξει, μπορούμε να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Οτιδήποτε μπορεί να γράφεται για μένα και τους παίκτες είναι μόνο φήμες, που είναι φυσιολογικές αυτή την περίοδο. Αυτή τη στιγμή πάντως τόσο εγώ, όσο ο πρόεδρος αλλά και οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι στα playoffs. Όλα τα άλλα ζητήματα θα τα δούμε μετά το τέλος της περιόδου».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Διπλό χτύπημα με Ρενάτο και Χούμελς η Μπάγερν!

Διπλό χτύπημα με Ρενάτο και Χούμελς η Μπάγερν!

Διπλό χτύπημα με Ρενάτο και Χούμελς η Μπάγερν!


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Μπάγερν! Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες από την Μπενφίκα αλλά και αυτή του Ματς Χούμελς από την Ντόρτμουντ, καταβάλλοντας σε μια ημέρα το ποσό των 70 εκατ. ευρώ!


Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα επισήμως, ωστόσο η Μπάγερν έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Βαυαροί μέσα σε λίγα λεπτά, ανακοίνωσαν δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.


Η αρχή έγινε με τον Ρενάτο Σάντσες, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος Πορτογάλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η Μπάγερν κατέβαλε στην Μπενφίκα το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, «κλέβοντας» τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Λίγο αργότερα, οι πρωταθλητές Γερμανίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ματς Χούμελς. Μάλιστα τα δεδομένα της μεταγραφής είναι ακριβώς τα ιδία με αυτά του Ρενάτο Σάντσες, αφού ο Γερμανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η Ντόρτμουντ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 35 εκατ. ευρώ.




Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more