Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Με ανατροπή η Μπενφίκα, νέο γκολ ο Μήτρογλου (video)

Με ανατροπή η Μπενφίκα, νέο γκολ ο Μήτρογλου (video)

Με ανατροπή η Μπενφίκα, νέο γκολ ο Μήτρογλου (video)


Με τον Κώστα Μήτρογλου να φτάνει τα 18 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ακαντέμικα και πανηγύρισε την 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.


Έστω και δύσκολα, η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1 την Ακαντέμικα εκτός έδρας και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Οι «αετοί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17’ από γκολ του Πέδρο Νούνο, όμως ο Κώστας Μήτρογλου απάντησε στο 39’ με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το 18ο γκολ του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 85’ ο Ραούλ Χιμένες, λυτρώνοντας την Μπενφίκα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Το χάρηκαν μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Το χάρηκαν μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Το χάρηκαν μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι (video)


Σε ένα απίθανο παιχνίδι, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο «Άπτον Παρκ» και έχασαν ελπίδες για τετράδα και τίτλο. Χατ-τρικ ο Κάρολ!


Η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Γουέστ Χαμ, τα «σφυριά» γύρισαν το ματς με έναν εκπληκτικό Άντι Κάρολ, όμως το γκολ του Κοσιελνί στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο «Άπτον Παρκ», σκορ που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, πέρα από τους ποδοσφαιρόφιλους.


Η Γουέστ Χαμ βρήκε πρώτη δίχτυα στο 14’, όμως το γκολ του Λαντσίνι ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αφού ο επιθετικός των γηπεδούχων καλύπτονταν από τον Μπεγιερίν.


Η Άρσεναλ γλίτωσε το 1-0 και στο 18’ πήρε αυτή το προβάδισμα με εύστοχο πλασέ του Οζίλ. Τα «σφυριά» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 35’ ο Σάντσες «έγραψε» το 2-0, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Και τις δύο ασίστ στα γκολ μοίρασε ο 19χρονος Ιβόμπι, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.


Η φετινή Γουέστ Χαμ όμως δεν παρατάει εύκολα τα όπλα και μέχρι το φινάλε του ημίχρονου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με δύο γκολ του Άντι Κάρολ. Στο 44’ ο Άγγλος φορ νίκησε με κεφαλιά τον Οσπίνα και στο 45+2’ με εκπληκτικό βολ πλανέ, ισοφάρισε σε 2-2.


Ο Κάρολ δεν έμεινε εκεί, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) σημείωσε τρίτο γκολ, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του. Η Γουέστ Χαχ είχε το μομέντουμ και πίεσε για ένα τέταρτο γκολ, όμως στο 70’ ο Κοσιελνί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε σε 3-3. Το σκορ αυτό δεν βόλευε κανέναν, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων για τη νίκη, το 3-3 έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Όταν ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το θαύμα στο «Καμπ Νου» (video)

Όταν ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το θαύμα στο «Καμπ Νου» (video)

Όταν ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το θαύμα στο «Καμπ Νου» (video)


Σαν σήμερα, στις 9 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός έφτασε μια… ανάσα από την μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα (3-1) στο «Καμπ Νου», για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Στις 9 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, πραγματοποιώντας μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις απέναντι στην ομάδα των Τσάβι, Πουγιόλ, Λουίς Ενρίκε, Οφερμαρς, Κλάιφερτ, Κοκού, Ριβάλντο, Σαβιόλα.


Οι «πράσινοι» πήγαν στο «Καμπ Νου» για να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο και προηγήθηκαν στο 8’ με βολίδα του Κωνσταντίνου. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Λουίς Ενρίκε (23’, 49’) και ένα του Χαβιέρ Σαβιόλα (61’), «έγραψε» το 3-1, παίρνοντας σκορ πρόκρισης.


Ο Παναθηναϊκός χρειάζονταν ένα γκολ για να πάρει αυτός την πρόκριση και το τελευταίο μισάωρο βρήκε την Μπαρτσελόνα να δεινοπαθεί προκειμένου να διαφυλάξει το σκορ πρόκρισης.


Στο 80’ ο Μπονάνο ανέτρεψε στον Ολισαντέμπε στην περιοχή και στη συνέχεια ο Πουγιόλ εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός, σώζοντας στη γραμμή την κοντινή προβολή του Κωνσταντίνου.


Πέντε λεπτά μετά, το πλασέ του Ολισαντέμπε έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 90+7’ το σουτ του Γκόραν Βλάοβιτς πέρασε… εκατοστά από το δοκάρι. Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε τελικά στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε με συνολικό σκορ 3-1 από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.


Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Σάριτς, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Φύσσας, Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης (45+ Μικάελσεν), Κόλκα (77 Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος (46 Ολιζαντέμπε), Κωνσταντίνου.


Μπαρτσελόνα: Μπονάνο (84 Ρέινα), Πουγιόλ, ντε Μπουρ, Αμπελάρδο, Κόκο (45+ Κλάιφερτ), Τσάβι, Λουΐς Ενρίκε, Κοκού, Ριβάλντο, Όφερμαρς (74 Γκάμπρι), Σαβιόλα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more