Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στον… Πογιέτ η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στον… Πογιέτ η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε στον… Πογιέτ η Ρεάλ


Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν πολλά για την Ρεάλ, η οποία διέλυσε με 6-1 την Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ στο «Βιγιαμαρίν» και έπιασε την Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύο γκολ ο Ίσκο (45’, 62’), Βαράν (4’), Μπενζεμά (31’), Μαρσέλο (39’) και Ρονάλντο (79’) τα άλλα γκολ.


Η Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ πλήρωσε τα «σπασμένα» για τις 4 σερί ισοπαλίες της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και εν τέλει πήρε εμφατική νίκη με 6-1 στο «Βιγιαμαρίν», έδρα που της στοίχισε δύο βαθμούς την περασμένη σεζόν (1-1).


Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια, ανοίγοντας το σκορ στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού με κεφαλιά του Βαράν. Δύο λεπτά μετά ο Ρονάλντο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 15’ ο Μπέιλ σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά-ψαράκι. Στα επόμενα λεπτά η Μπέτις κατάφερε να απορροφήσει την πίεση της Ρεάλ, όμως στο 31’ ο Μπενζεμά «έγραψε» το 2-0, μετά από δεύτερη ασίστ του Κρόος.


Τα πάντα τελείωσαν στο 39’, με τον Μαρσέλο να «γράφει» το 3-0 από το ύψος του πέναλτι, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ. Η Ρεάλ πέτυχε και τέταρτο γκολ πριν το ημίχρονο (45’), με τους παίκτες του Ζιντάν να πραγματοποιούν την τέλεια αντεπίθεση και τον Ίσκο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Πέπε.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Πορτογάλος αμυντικός χρειάστηκε να επέμβει στη γραμμή την κεφαλιά του Χοακίν, όμως πέντε λεπτά μετά ο Ισπανός έδωσε στον Θεχούδο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 4-1. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 62’, με τον Ίσκο να «γράφει» το 5-1 μετά από σέντρα του Ρονάλντο. Ο «CR7» ήταν αυτός που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 στο 79’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για Αστέρα

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για Αστέρα

Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για Αστέρα


Ο Παναιτωλικός διέλυσε με 4-0 την Κέρκυρα στο Αγρίνιο και ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά και πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν.


Επίδειξη δύναμης έκανε ο Παναιτωλικός απέναντι στην Κέρκυρα. Οι Αγρινιώτες διέλυσαν με 4-0 του Φαίακες, παίρνοντας την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Στο 5’ ο Τομανέ «έγραψε» το 1-0 μετά από ωραία πάσα του Λεντέσμα και δύο λεπτά μετά, ο Πορτογάλος ανέλαβε ρόλο δημιουργού, δίνοντας την ασίστ στο γκολ του Πάουλο για το 2-0.


Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Κέρκυρα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και στην επανάληψη πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, παίρνοντας εμφατική νίκη. Στο 56’ ο Λεντέσμα συνδυάστηκε με τον Πάουλο και ο τελευταίος «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 82’ ο Ρόσα διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η μοναδική μεγάλη φάση για την Κέρκυρα ήρθε στο 68’, με τον Ζορμπά να σημαδεύει το δοκάρι του Κυριακίδη, ο οποίος δεν δέχτηκε γκολ για 4ο σερί ματς.


Επιτέλους νίκη για Αστέρα


Σούπερ Λιγκ: Τεσσάρα ο Παναιτωλικός, πρώτη νίκη για ΑστέραΣτο άλλο παιχνίδι, ο Αστέρας κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά στην Τρίπολη και πήρε το πρώτο του φετινό τρίποντο, υποχρεώνοντας παράλληλα τον αντίπαλο του στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, ωστόσο στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε αμέσως… φωτιά. Στο 52’ ο Κοσίσκι αρνήθηκε το γκολ στον Γκνιάτιτς και τρία λεπτά μετά ο διαιτητής Σελίμος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Στάθη, κρίνοντας ότι χτύπησε σκόπιμα τον Μάσα με τον αγκώνα. Η απόφαση σήκωσε αντιδράσεις από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όμως στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Αστέρα να διαμαρτυρηθεί, με τον Σελίμο να δείχνει «παίζετε» σε ανατροπή του Καλτσά στην περιοχή του Πλατανιά.


Τελικώς, οι Αρκάδες κατάφεραν να προηγηθούν στο 65’ αν και με αρκετή δόση τύχης. Ο Γιαννούλης έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου έδιωξε, αλλά η μπάλα βρήκε στον Βάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα των Κρητικών. Το τελικό 2-0 ήρθε στο 84’, με τον Φερνάντες να κάνει τη σέντρα και τον Καλτσά να «κλειδώνει» τη νίκη των γηπεδούχων.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σέριε Α: Θρίαμβος της Ρόμα στην Νάπολη

Σέριε Α: Θρίαμβος της Ρόμα στην Νάπολη

Σέριε Α: Θρίαμβος της Ρόμα στην Νάπολη


Με δύο γκολ του Τζέκο και άλλο ένα του Σαλάχ, η Ρόμα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Νάπολι και την προσπέρασε στην 2η θέση, όντας προσωρινά στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.


Η Ρόμα ήταν η νικήτρια στο «ντέρμπι του ήλιου» με αντίπαλο την Νάπολι. Οι «τζιαλορόσι» εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κέρδισαν με 3-1 τους «παρτενοπέι» στο «Σαν Πάολο», ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Σαλάχ μετά από τραγικό λάθος του Κουλιμπαλί. Ο Βόσνιος επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο ξεκίνημα της επανάληψης, (54’) «γράφοντας» το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από λάθος έξοδο του Ρέινα.


Η Νάπολι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 58’ με γκολ του Κουλιμπαλί, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην ισοφάριση. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν ασφυχτικά για το 2-2, όμως η απουσία του Μίλικ ήταν εμφανή. Η Ρόμα κράτησε το 2-1 και στο 85’ «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ του Σαλάχ. Μάλιστα στο φινάλε ο Ελ Σαραουί είχε δύο καλές στιγμές για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με το 3-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η Άρσεναλ


Η Μάντσεστερ Σίτι είχε δύο χαμένα πέναλτι και τελικά έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον στον «Έτιχαντ», γνωρίζοντας δεύτερη σερί απώλεια. Την έπιασε στην κορυφή η Άρσεναλ (3-2 τη Σουόνσι), βαθμό στο 89’ η Τότεναμ, 1-1 με Γουέστ Μπρομ.


Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Έβερτον στο «Έτιχαντ» και πλέον απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή.


Τα «ζαχαρωτά» είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Στεκέλεμπουργκ, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι (43’ Ντε Μπρούιν, 70’ Αγκουέρο). Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν επέτρεψε στους «πολίτες» να απειλήσουν σημαντικά στο πρώτο μέρος και στο 64’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λουκάκου.


Η Σίτι κατάφερε να απαντήσει στο 72’ με τον Νολίτο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 81’, όμως ο Στεκέλεμπουργκ πραγματοποίησε μια από τις αποκρούσεις της χρονιάς σε προσπάθεια του Ντε Μπρούιν. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σίτι έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ η αντίπαλος της παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.


Έπιασε κορυφή η Άρσεναλ, στο -1 η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η ΆρσεναλΜετά την ισοπαλία στο «Έτιχαντ», η Άρσεναλ κατάφερε να πιάσει την Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας χάρη στη δύσκολη νίκη της με 3-2 απέναντι στην Σουόνσι του Μπομπ Μπράντλεϊ (ντεμπούτο στον πάγκο).

Οι «κανονιέρηδες» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Γουόλκοτ (26’, 33’). Η Σουόνσι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 38’ με γκολ του Σίγκουρτσον, όμως στο 56’ ο Οζίλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.


Παρόλα αυτά, η Σουόνσι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και στο 66’ επέστρεψε στο ματς, μειώνοντας σε 3-2 με τον νεοεισελθόντα Μπαστόν. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τζάκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφήνοντας την Άρσεναλ για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Οι «κύκνοι» πίεσαν για το βαθμό, ωστόσο ο Τσεχ όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν, με το 3-2 μέχρι το φινάλε.


Από την άλλη, η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη στην κορυφή, μένοντας στο 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς». Οι «πετεινοί» έχασαν με τραυματισμό τον Αλντερβάιρελντ και στο 82’ είδαν τον πρώην παίκτη τους, Νασέρ Σαντλί να δίνει το προβάδισμα στους «μπάγκις». Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο γλίτωσε την ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του Ντέλε Άλι στο 89’ και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή.


Στα άλλα παιχνίδια, η Μπόρνμουθ διέλυσε με 6-1 την Χαλ, ενώ η Στόουκ, με δύο γκολ του Άλεν, κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ του Μόγιες και την άφησε με 2 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Μεσημεριανός περίπατος για Τσέλσι


Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι κόντρα στην Λέστερ. Οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλέον ετοιμάζονται για το εντός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κόστα (7’), Αζάρ (33’) και Μόουζες (80’) οι σκόρερ.


Ευεργετικά λειτούργησε για την Τσέλσι η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των Εθνικών ομάδων. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 3-0 την Λέστερ στο Λονδίνο, έχοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.


Οι «μπλε» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού με το 7ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο πρωτάθλημα. Ο φορ της Τσέλσι αξιοποίησε την ασίστ-τακουνάκι του Μάτις και παραμένει πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.


Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την Λέστερ, είχαν δοκάρι στο 26’ με απευθείας φάουλ του Νταβίντ Λουίζ και στο 33’ διπλασίασαν το προβάδισμα τους με ωραία ατομική ενέργεια του Αζάρ. Στο 40’ ο Λουίζ είχε νέα καλή στιγμή με απευθείας φάουλ, ενώ στο 57’ ο Μόουσες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-0.


Η πρώτη σημαντική στιγμή της Λέστερ ήρθε στο 63’ από τα πόδια του… Νταβίντ Λουίζ, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, σε προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα.


Λίγα λεπτά αργότερα, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Ντιέγκο Κόστα να φωνάζει εκνευρισμένος προς τον πάγκο, ζητώντας αλλαγή. Ο ίδιος πάντως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα (έβγαλε το 90λεπτο) και στο 73’ λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον Σμάιχελ να διώχνει με το πόδι τη σέντρα-σουτ του πολιτογραφημένου Ισπανού. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης, ο Καντέ επιχείρησε το σουτ από τη μικρή περιοχή, όμως ο Μόργκαν έδιωξε σωτήρια με το πόδι.


Ο Ρανιέρι έριξε στο ματς τους Μαχρέζ και Σλιμανί, όμως ο Κόντε απάντησε με την είσοδο του Τσαλόμπα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κέντρο του. Η Λέστερ δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 80’ ο νεοεισελθόντας Άγγλος μέσος έδωσε με τρομερό τακουνάκι στον Μόουσες, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Τσέλσι.


Με την νίκη, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έπιασε -με παιχνίδι παραπάνω- τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ στην 3η θέση, ενώ στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Λέστερ παρέμεινε στην 12η θέση με 8 βαθμούς.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Νέο γκολ ο Βέλλιος στην Αγγλία (video)

Νέο γκολ ο Βέλλιος στην Αγγλία (video)

Νέο γκολ ο Βέλλιος στην Αγγλία (video)


Το 5ο του γκολ στην Τσάμπιονσιπ σημείωσε ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος σκόραρε πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στη νίκη της Νότιγχαμ με 3-1 επί της Μπέρμιγχαμ.


Σε εξαιρετική κατάσταση παραμένει ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος σκόραρε το 5ο του γκολ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Έλληνας επιθετικός αντικατέστησε τον Νίκλας Μπέντνερ στο 57ο λεπτό του αγώνα με την Μπέρμιγχαμ και έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα του.


Η Μπέρμιγχαμ μείωσε στο 71’ με τον Τζούτκιεβιτς, όμως η Νότιγχαμ κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Περέιρα να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με τρομερή κούρσα. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Νότιγχαμ μετά τις 27 Αυγούστου και το 3-1 επί της Λιντς.


Όλα τα γκολ:


[embedded content]

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more