Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Σέριε Α: Διατήρησε την παράδοση η Μίλαν

Σέριε Α: Διατήρησε την παράδοση η Μίλαν

Σέριε Α: Διατήρησε την παράδοση η Μίλαν


Με τον Μπάκα να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και έπιασε προσωρινά την Γιουβέντους στην 2η θέση της βαθμολογίας.


Η Μίλαν κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο», πέτυχε δύο σερί νίκες στην Σέριε Α για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο και διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει από τους «λατσιάλι» στην έδρα της από το 1989 (σε παιχνίδια πρωταθλήματος)!


Η Λάτσιο μπήκε πιο δυνατά και η Μίλαν χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Ντοναρούμα σε προσπάθειες των Τζόρτζεβιτς (3’) και Μίλινκοβιτς-Σάβιτς (12’) για να κρατήσει το μηδέν. Στη συνέχεια, οι «ροσονέρι» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 34’ πήραν το προβάδισμα με τον Κάρλος Μπάκα, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Θωμά Στρακόσα.


Ο γιος του Φώτη Στρακόσα έκανε ντεμπούτο και στο 38’ απέκρουσε το σουτ του Μποναβεντούρα, κρατώντας το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) ο Νιάνγκ αστόχησε σε κενή εστία από το ένα μέτρο μετά από πάρε-βάλε του Καλάμπρια, ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει στο 73’, «γράφοντας» το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ακολούθησε μια ωραία απόκρουση του Στρακόσα σε μακρινό σουτ του Κούτσκα ενώ στο φινάλε ο Ιμόμπιλε είχε σημαντική ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα στην Βόλφσμπουργκ η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα στην Βόλφσμπουργκ η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα στην Βόλφσμπουργκ η Ντόρτμουντ (video)


Μετά τις εξάρες σε Λέγκια και Ντάρμσταντ, η Ντόρτμουντ διέλυσε με 5-1 την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και έφτασε τα 17 γκολ σε μια εβδομάδα!


Δεν σταματά να σκοράρει η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί έκαναν πάρτι στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και με το εντυπωσιακό 5-1 ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.


Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 16 λεπτά. Στο 4’ ο Γκερέιρο εκμεταλλεύτηκε την τρομερή κάθετη του Μπάρτρα και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16’ ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε με ωραίο πλασέ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των Βεστφαλών.


Στο 50’ ο Μπούρκι πραγματοποίησε απίστευτη τριπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Ντράξλερ και Γκόμεζ, όμως δύο λεπτά μετά ο Ντιντάβι μείωσε σε 2-1, βάζοντας την Βόλφσμπουργκ στο ματς.


Αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 58’ ο Ντεμπελέ «έγραψε» το 3-1, σκοράροντας όμως από θέση οφσάιντ. Τα πάντα τελείωσαν στο 62’, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε από κοντά το 4-1, ενώ το… κερασάκι έβαλε ο Πίτσεκ (73’), σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά για το τελικό 5-1.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τέλος και… επίσημα ο Εσιέν

Τέλος και… επίσημα ο Εσιέν

Τέλος και… επίσημα ο Εσιέν


Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Μάικλ Εσιέν, επισημοποιώντας τη συμφωνία που είχε παρθεί από τις αρχές Αυγούστου.


Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Μάικλ Εσιέν, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από τη χώρα μας, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ πέρασε και δεν… ακούμπησε από τους «πράσινους» και γι’ αυτό οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν συναινετικά τη συνεργασία τους, που θα ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου του 2017. Όσον αφορά στην αποζημίωση του, αυτή υπολογίζεται κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ από τις 800 χιλιάδες ευρώ, που ήταν οι πάγιες απολαβές του.


Η απόφαση είχε παρθεί από τις αρχές Αυγούστου και εδώ και αρκετό διάστημα ο ποδοσφαιριστής προπονούνταν με τις «ρεζέρβες» της Τσέλσι. Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την Melbourne Victory και μένει να φανεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more