Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Euro U19: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γαλλία (video)

Euro U19: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γαλλία (video)

Euro U19: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γαλλία (video)


Η Εθνική Νέων της Γαλλίας συνέτριψε με 4-0 την αντίστοιχη της Ιταλίας και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Κ-19.


Σε… περίπατο μετέτρεψε η Εθνική Νέων της τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κ-19 η Εθνική Νέων της Γαλλίας. Οι «τρικολόρ» διέλυσαν με 4-0 την Εθνική Νέων της Ιταλίας και κατέκτησαν τον τίτλο για 8η φορά στην ιστορία τους.


Το σκορ άνοιξε ο Ζαν Κεβίν Ογκουστέν στο 6ο λεπτό, με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να περνά δύο αμυντικούς και τον αντίπαλο γκολκίπερ προτού στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο 19χρονος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 6 γκολ και σύντομα αναμένεται να τον δούμε και με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.


Η Γαλλία είχε το πάνω χέρι και στο 19’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Λουντοβίκ Μπλας. Οι προσπάθειες της Ιταλίας να επιστρέψει στο ματς αποδείχθηκαν άκαρπες και στο 82’ το τυχερό γκολ του Λουκά Τοσάρ (η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία) «σφράγισε» τη νίκη των «τρικολόρ». Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ισά Ντιόπ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ο Μέσι έγινε… ξανθός (pic)

Ο Μέσι έγινε… ξανθός (pic)

Ο Μέσι έγινε… ξανθός (pic)


Παρότι είχε άδεια μέχρι την 1η Αυγούστου, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε πρόωρα στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αγγλία. Βέβαια, η μεγάλη… είδηση έχει να κάνει με το μαλλί του Αργεντινού, ο οποίος έγινε… ξανθός!


Την απόφαση να επιστρέψει πρόωρα στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα πήρε ο Λιονέλ Μέσι. Όπως ενημέρωσαν οι Καταλανοί, ο Αργεντινός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» με προορισμό την Αγγλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.


Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα εμφανιστεί με νέο… λουκ στις προπονήσεις, καθώς η σύντροφος του, Αντονέλα, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του «Λίο» με ξανθό μαλλί!



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more