Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η αυτοκριτική του Μπέκαμ για τα λάθη της καριέρας του



Η αυτοκριτική του Μπέκαμ για τα λάθη της καριέρας του

Read more

Το… απίστευτο βιογραφικό του Βινίσιους που θέλει η ΑΕΚ!!!


Τον Βινίσιους Φρέιτας έχει βάλει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ και το AEK LIVE έψαξε για την… πλούσια (;) σταδιοδρομία του ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε το συγκεκριμένο κείμενο να το γεμίσουμε με λέξεις ώστε να… μεγαλώσει! Αλλά όσο και να το πλατιάσεις δεν… Ο Βινίσιους Φρέιτας είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 7 Μαρτίου του 1993 και έχει ύψος 1,83. Ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Φλουμινένσε, όταν αποφάσισε το 2009 να μετακομίσει στην Κρουζέιρο, με την οποία προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2012. Μετά από ΜΗΔΕΝ συμμετοχές η Λάτσιο διέκρινε το ταλέντο του και τον απέκτησε το 2013. Τη φανέλα των «Λατσιάλι» δεν τη φόρεσε ποτέ (να και ένα καλό) καθώς δόθηκε δανεικός το 2014 στην Πάντοβα με δέκα συμμετοχές και ένα γκολ, στην Περούτζια το 2015 με 14 συμμετοχές, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ζυρίχης 20 φορές. Έχει και τέσσερις συμμετοχές με την U-21 της Βραζιλίας. Έχει λοιπόν 44 επαγγελματικές συμμετοχές με ένα γκολ. Ας ελπίσουμε στην ΑΕΚ να ξέρουν τι αποκτούν, με το βιογραφικό πάντως να μην… γεμίζει ελπίδες! Όπως και να έχει μακάρι να αποδειχτεί νέος Μιχάλης Κασάπης! Τόσο ανάγκη έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο… .’s .

Read more

Σαρπόνγκ: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»



Σαρπόνγκ: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»

Read more

Τα 35α βραβεία του ΠΣΑΠ



Τα 35α βραβεία του ΠΣΑΠ

Read more

Βέροια: Ακόμα ένα γήπεδο σε τραγική κατάσταση…



Βέροια: Ακόμα ένα γήπεδο σε τραγική κατάσταση…

Read more

Ο νέος κανονισμός αδειοδότησης παρουσιάζεται στις ομάδες



Ο νέος κανονισμός αδειοδότησης παρουσιάζεται στις ομάδες

Read more

Έτσι περιέγραψε τα γκολ της 18ης αγωνιστικής ο Sport24 Radio 103,3


Ο Sport24 Radio 103,3 σας μετέφερε ζωντανά όλα όσα συνέβησαν και στους οκτώ αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακούστε πώς περιέγραψε ο Sport24 Radio 103,3 όλα τα γκολ που σημειώθηκαν.   The post Έτσι περιέγραψε τα γκολ της 18ης αγωνιστικής ο Sport24 Radio 103,3 appeared first on REDPLANET.GR.

Read more

Ολα τα γκολ της Ευρώπης! (vids)



Ολα τα γκολ της Ευρώπης! (vids)

Read more

Ήττα για την ΑΕΚ στη Νάξο


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο κλειστό σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας από τον Πανναξιακό με 3-0 σετ. Το ματς Η ΑΕΚ άρχισε δυναμικά το ματς και ήταν κοντά στο σκορ (10-11) αλλά η ομάδα του Πανναξιακού έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε εύκολα το σετ με 16-25. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο σετ του αγώνα αφού η Ένωση πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι. Η ομάδα της Νάξου πήρε την διαφορά και τελείωσε το σετ με 17-25. Στο τρίτο και τελευταίο σετ η ΑΕΚ πάρα το ότι προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς δεν μπόρεσε και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ. Τα σετ: 16-25, 17-25, 19-25. ΑΕΚ (Σαμαράς): Νούσια, Βάθη, Αργυροπούλου, Ζίγκα, Γεωργαντά, Φιλιπιόνκα, Μπελιά –λ / Καράτερζη, Καλαφατάκη, Κουτρουμπή. Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Δρακουλίδου, Ξαγοραράκη, Ζακχαίου, Κακουράτου λ. /Κατερίνη, Σεφεριάδου, Αναγνώστου. .’s .

Read more

Αποκαλύψεις Ίβιτς για Περέιρα - Πρίγιοβιτς! Τι είπε για την κόκκινη του Κλάους


Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


Αρχικά ανέφερε πως: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειας σήμερα και για την 4η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που έχει δύσκολη έδρα. Παίξαμε σχεδόν 60 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά είχαμε περισσότερη κατοχή, περισσότερες ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε καθόλου, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες χάσαμε, αλλά πάλι δίκαια κερδίσαμε και παλικαρίσια. Οι παίκτες έδωσαν παραπάνω από το 100%».


Πρόσθεσε ότι: «Είχαμε ένα σχέδιο όπου ξεκινήσαμε να παίξουμε όπως στα περισσότερα παιχνίδια, μείναμε χωρίς επιθετικό και ο Μπίσεσβαρ έπαιζε μπροστά μόνος. Είχαμε από την αποβολή μέχρι το τέλος την κατοχή. Βέβαια όσο περνούσε ο αγώνας, εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα, πρώτα με τον Κάμπος και μετά με τον Πέλκα. Οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο ήταν έτοιμοι, όσο θυμάμαι το ματς ο αντίπαλος δεν μας πίεσε καθόλου».


Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Πάντα σκέφτεσαι όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες ότι μπορεί να το βάλει ο αντίπαλος. Αυτός είναι και ο νόμος του ποδοσφαίρου. Εμείς παίξαμε πολύ πειθαρχημένα, όσον αφορά την άμυνα. Βγαίναμε πολύ καλά μπροστά και τα δυο μπακ, όπως και ο Μυστακίδης που μπήκε στο παιχνίδι. Είχαμε δημιουργία και μετά την αποβολή του Αθανασιάδη».


Για τους Μυστακίδη, Αθανασιάδη και Σάκχοφ: «Ο Μυστακίδης είναι παίκτης που γνωρίζουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και σήμερα μας βοήθησε. Όσον αφορά τον Αθανασιάδη, ήταν λάθος της στιγμής. Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, γνωρίζει και αυτός ότι ήταν λάθος. Ο Σάκχοφ είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει, ανεβαίνει, είναι πολύ καλός. Είναι παίκτης που δημιουργεί, μπορεί να μπει πίσω από τον φορ, σαν κρυφός επιθετικός, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν. Ευκαιρίες χάνονται, συνεχίζουμε να κάνουμε όμως, εύχομαι πως θα αλλάξει αυτό και θα έρθει το γκολ πιο εύκολα».


Ρωτήθηκε για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεχθήκαμε 4 γκολ, έγινε κάτι που σπάνια συμβαίνει. Να χάνεις σε 20 λεπτά με 4-3. Μαζευτήκαμε όλοι μετά και συσπειρωθήκαμε. Η ομάδα έχει ενωθεί και το δείχνει αυτό. Ο καθένας παλεύει για τον άλλο και παραπάνω από όλους για την ομάδα. Αυτό με ικανοποιεί και μένα και τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη. Είμαστε ακόμη σε μία θέση που δεν μας ικανοποιεί και παλεύουμε να διορθώσουμε κάποια παιχνίδια από το παρελθόν, που θα μας φέρουν εκεί που αξίζουμε».


Σχετικά με τον Περέιρα: «Είμαι εντάξει με τις μεταγραφές. Ο Περέιρα ήθελε να φύγει, δεν ήθελε να μείνει. Εγώ δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κανέναν ότι θα παίζει 10-15 παιχνίδια, ούτε στον ίδιο. Ο καθένας που έρχεται στην ομάδα, δεν έχει συμβόλαιο  ότι πρέπει να παίξει. Ο καθένας θα πρέπει να παλεύει για να μπει ενδεκάδα. Και για τον ίδιο παίκτη, είναι κάτι που δεύτερη φορά έγινε. Τι να πω; Ζήτησε να φύγει, δεν αισθάνεται καλά εδώ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν μείνε εδώ και θα παίξεις σε όλα τα ματς. Δεν ήταν ευχαριστημένος για το πόσο έπαιξε στους έξι μήνες».


Τέλος, ρωτήθηκε για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς: «Γνωρίζουμε όλοι ότι το τελευταίο παιχνίδι του Πρίγιοβιτς ήταν στις 12 Δεκέμβρη.. Κάθε μέρα είναι καλύτερα και περιμένουμε να βρεθεί στο 100%. Σύντομα θα είναι εκεί και θα μπει. Αν θα είναι την Τετάρτη ή την Κυριακή θα το δούμε. Το σημαντικό είναι να είναι καλά και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Read more

Συνεχίζει βασικός ο Νικολάου



Συνεχίζει βασικός ο Νικολάου

Read more

«Ο Παναθηναϊκός άρπαξε τον Ισάκ»


  Ο αρχισυντάκτης της τοπικής εφημερίδας του Ράντερς “Randers Amtsavis.”, Λαρς Αμπιλντγκάαρντ σε tweet που ανέβασε πριν από λίγο, παρουσίασε ως “τελειωμένη” τη μεταγραφή του διεθνούς Σουηδού επιθετικού της Ράντερς, Μίκαελ Ισάκ. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως “…είναι πάντως εντυπωσιακό πως ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που “αρπάζει” τον Ισάκ. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές αναφορές ότι αρκετοί σύλλογοι είχαν καταθέσει προσφορές για τον Σουηδό”. Θυμίζουμε πως οι πράσινοι έχουν στο… ραντάρ τους εδώ και αρκετούς μήνες τον 23άχρονο επιθετικό που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας. Spændende om det er Panathinaikos, der snupper Ishak. De seneste dage har meldingerne været, at flere klubber har budt sig til. — Lars Abildgaard (@LAbildgaard) January 29, 2017 The post «Ο Παναθηναϊκός άρπαξε τον Ισάκ» appeared first on PRASINANEA.GR.

Read more

Ο Γουακάσο ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό



Ο Γουακάσο ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό

Read more

Ο Τζιόλης γίνεται κάτοικος Σκωτίας



Ο Τζιόλης γίνεται κάτοικος Σκωτίας

Read more

Underground ΑΕΚ… κατάστασεις στην Άρτα


Γράφει ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: Χτες βράδυ για άλλη μια φορά ένιωσα πόσο όμορφο είναι ν ανήκεις στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Βρέθηκα στο Underground Club Artas της ΑΕΚ μετά απο μια ευγενική πρόσκληση του Κωστα, του Χρήστου και των άλλων παιδιών του Club. Εκεί, στο στέκι τους, στον ιδιοκτητο χώρο τους γνωριστήκαμε κι από κοντά, ειδαμε τον αγωνα της ομαδας μας στη Ξανθη, αγχωθήκαμε με το 20-20 στο 49΄και στεναχωρηθήκαμε από την ήττα της ομάδας μας από τις Σχολές Ξυνή, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε μια οικογενειακή, ζεστή στιγμή με τιμησαν για την παρουσια μου στον παγκο της ΑΕΚ τα τελευταία έντεκα χρόνια και μ΄έκαναν να νιώσω ακόμα πιο όμορφα όταν ακουσα απο κάποιους οτι εγώ τους έκανα να παρακολουθούν Χαντμπολ. Απο τη μεριά μου θελω να τους ευχηθώ καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την όμορφη βραδιά που πέρασα μαζί τους και πολύ περισσότερο για την στήριξη τους, ψυχολογική και οικονομική, τα έντεκα αυτά χρόνια. Μια στήριξη που μας βοήθησε να επιβιώσουμε και μας έδωσε ένα τεράστιο κινητρο για να φτάσουμε στους τίτλους.ΑΕΚ UNDERGROUD CLUB ARTAS σας ευχαριστώ πολύ .’s .

Read more

Στην Σκοτία και ο Σκόνδρας



Στην Σκοτία και ο Σκόνδρας

Read more