Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Σιμεόνε: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Σιμεόνε: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Σιμεόνε: «Ήρθαμε για τη νίκη»


Σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έδωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, τονίζοντας πως η ομάδα του στοχεύει τη νίκη κόντρα στους Καταλανούς.


Η Ατλέτικο αντιμετωπίζει την Τρίτη (5/4) την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «8» το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση, ο Ντιέγκο Σιμεόνε υποστήριξε πως η ομάδα του θα παίξει για την νίκη, τονίζοντας πως ήττα των Καταλανών από τη Ρεάλ δεν θα επηρεάσει την ομάδα του Λουίς Ενρίκε:


«Δεν αλλάζει τα δεδομένα η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ. Παίζουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους και θέλουν τη νίκη. Θα είναι ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια αρκετά δυνατή αντίπαλο, όμως είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω σ’ αυτή την ομάδα και θέλουμε τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε τη Μπάρτσελόνα», δήλωσε ο Σιμεόνε.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο


Με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκαν ΑΕΚ και Ατρόμητος για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς.


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 7 Φεβρουαρίου.


Οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών, δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.


Εφόσον οι δύο ομάδες δεν δικαιωθούν στην έφεση που θα ασκήσουν, η «Ένωση» θα χάσει έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος, ενώ ο Ατρόμητος δύσκολα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στα πλει-οφ.


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:


21 Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από 8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016.


B) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από 8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα μίας χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016..


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Εποχή Κόντε στην Τσέλσι

Εποχή Κόντε στην Τσέλσι

Εποχή Κόντε στην Τσέλσι


Σε εποχή Αντόνιο Κόντε μπήκε η Τσέλσι! Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αναλάβει το τιμόνι των «μπλε» μετά την τελική φάση του Euro 2016.


Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο! Η Τσέλσι γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γκους Χίντινκ στο φινάλε της σεζόν.


Ο 46χρονος Ιταλός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ιταλίας στο Euro 2016.


Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε ενθουσιασμένος που θα δουλέψει στην Τσέλσι, τονίζοντας πως στοχεύει σε περισσότερες επιτυχίες από τις νίκες που απόλαυσε στην Ιταλία ως προπονητής της Γιουβέντους:


«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο του προπονητή της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει.


Ανυπομονώ να συναντήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και την καθημερινή πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο παρακολουθούνται απ’ όλο τον κόσμο, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και η φιλοδοξία μου είναι να έχω περισσότερες επιτυχίες από τις νίκες που απόλαυσα στην Ιταλία.


Είμαι χαρούμενος που κάναμε τώρα την ανακοίνωση ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα και να τελειώνει η φημολογία. Θα συνεχίσω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με την εθνική Ιταλίας και θα μιλήσω ξανά για την Τσέλσι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», δήλωσε ο 46χρονος.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ο 5ος Ιταλός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τους Τζιανλούκα Βιάλι, Κλαούντιο Ρανιέρι, Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Ντι Ματέο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more