Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Τέλος από τη Λάτσιο ο Πιόλι, ανέλαβε ο Ιντζάγκι

Τέλος από τη Λάτσιο ο Πιόλι, ανέλαβε ο Ιντζάγκι

Τέλος από τη Λάτσιο ο Πιόλι, ανέλαβε ο Ιντζάγκι


Ο Στέφανο Πιόλι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λάτσιο, πληρώνοντας το… μάρμαρο για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα των «λατσιάλι». Τη θέση του ως υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο Σιμόνε Ιντζάγκι.


Λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα από τη Ρόμα (4-1) η διοίκηση της Λάτσιο έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα, αφήνοντας τους «λατσιάλι» στην 8η θέση της βαθμολογίας.


Αντικαταστάτης του μέχρι το φινάλε της σεζόν θα είναι ο Σιμόνε Ιντζάγκι, παίρνοντας… προαγωγή από τη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την υποβιβασμένη Καλλονή στη Μυτιλήνη (0-0) και έμεινε χωρίς νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ από τις 27 Ιανουαρίου! Φωνές για πέναλτι στο φινάλε, δοκάρι στο 84’ ο Μπουονανότε.


Χωρίς νίκη για πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Καλλονή στη Μυτιλήνη και συνέχισε το αρνητικό σερί μακριά από το ΟΑΚΑ.


Η «Ένωση» θα μπορούσε να σκοράρει με το… καλημέρα, καθώς στα 31 δευτερόλεπτα, ο Μπουονανότε έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Τζεμπούρ δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα! Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, η Καλλονή απάντησε με σουτ του Μανούσου, το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.


Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ είχε την υπεροχή και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 6’, όμως ο Κολοβέτσιος από κοντά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν στη συνέχεια διαδοχικά σουτ με Βάργκας (8’, 10’) και Γκάλο (9’), τα οποία όμως ήταν άστοχα, όπως και οι κεφαλιές των Άρθο (25’) και Τζεμπούρ (30’).


Στο 38’ το σουτ του Μπουονανότε κόντραρε και δεν ανησύχησε τον Δαύκο και στο 44’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάργκας πέρασε λίγο πάνω από την εστία.


Στο δεύτερο μέρος, η «Ένωση» συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Στο 70’ το σουτ του Μπουονανότε κόντραρε στον Αναστασιάδη και κατέληξε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά η προβολή του Τζεμπούρ ήταν άστοχη. Η Καλλονή είχε σημαντική στιγμή στο 81’, καθώς ο Κάρλσον βγήκε απέναντι από τον Μπαρόχα, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.


Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μπουονανότε μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, αφού στις καθυστερήσεις ο Θάνος δεν υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Ούκα μέσα στην περιοχή.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Στο… κυνήγι της Σίτι η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο… κυνήγι της Σίτι η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο… κυνήγι της Σίτι η Γιουνάιτεντ


Με τον Μαρσιάλ να πετυχαίνει το 1000ο εντός έδρας γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν με 1-0 την Έβερτον και διατηρήθηκαν σε απόσταση ενός βαθμού από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.


Σε απόσταση… αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ διατηρήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 1-0 την Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσαν ξανά στο -1 τη διαφορά από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.


Ο Άντονι Μαρσιάλ πέτυχε στο 54’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο ήταν το 1000ο τέρμα της Γιουνάιτεντ σε εντός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (πρώτη που φτάνει σ’ αυτό τον αριθμό).
Η Έβερτον είχε δοκάρι και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.


Πριν από την σέντρα ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, καθώς η νότια εξέδρα του «Όλντ Τράφορντ» πήρε το όνομα του.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Στη Football League ο Άρης

Στη Football League ο Άρης

Στη Football League ο Άρης


Ο «εφιάλτης» της Γ’ Εθνικής έλαβε τέλος! Ο Άρης νίκησε με 3-2 τον Εορδαϊκό κι εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στη Football League.


Η διετής περιπλάνηση στα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής τελείωσε για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» κέρδισαν με 3-2 τον Εορδαϊκό και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στην Football League.


Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό από γκολ του Μαυρομαματίδη, όμως η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφερε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 13’, ο Μελισσάς ισοφάρισε σε 1-1 και στο 21’ ο Τάτος ολοκλήρωσε την ανατροπή με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση.


Το 3ο γκολ του Άρη ήρθε στο 44’, με τον Καπνίδη να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσουμάνης. Ο Εορδαϊκός μείωσε στο 67ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μαυροματίδη, όμως παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Άρης «σφράγισε» την άνοδο στην Football League.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σέριε Α: Απομακρύνεται ο τίτλος για τη Νάπολι (video)

Σέριε Α: Απομακρύνεται ο τίτλος για τη Νάπολι (video)

Σέριε Α: Απομακρύνεται ο τίτλος για τη Νάπολι (video)


Η Ουντινέζε επικράτησε 3-1 της Νάπολι στο «Φρίουλι» και έκανε δώρο… τίτλου στην Γιουβέντους, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή με «αέρα» έξι βαθμών. Αποβλήθηκαν Σάρι και Ιγκουαϊν.


Σβήνει το όνειρο της Νάπολι για τον τίτλο… Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με 3-1 στην έδρα τη Ουντινέζε και έμειναν στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, με εφτά αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Η ομάδα του Ορέστη Καρνέζη πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Η ισοφάριση της Νάπολι ήρθε δέκα λεπτά μετά χάρη στο 30ο γκολ του Ιγκουαϊν σε 31 ματς στη Σέριε Α. Δύο λεπτά μετά, ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι στην Ουντινέζε, προκαλώντας την έκρηξη του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος αποβλήθηκε.


Ο Φερνάντες ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γκάμπριελ. Ωστόσο ο Πορτογάλος «έγραψε» το 2-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους, σκοράροντας με ανάποδο ψαλίδι! Η Νάπολι δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 57’ ο Θερό «έγραψε» το 3-1 για την Ουντινέζε.


Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για την Νάπολι, καθώς στο 75’ ο Ιγκουαϊν είδε δεύτερη κίτρινη για εκτός φάσης χτύπημα. Η απόφαση του διαιτητή έκανε έξω φρενών τον Αργεντινό, ο οποίος χρειάστηκε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται.


Τα γκολ:


Η έκρηξη του Ιγκουαϊν:


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more