Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

«Υπογράφει στην Ατλέτικο ο Γκαϊτάν»

«Υπογράφει στην Ατλέτικο ο Γκαϊτάν»

«Υπογράφει στην Ατλέτικο ο Γκαϊτάν»


Ο Νικολάς Γκαϊτάν ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπενφίκα και η πορτογαλική «A Bola» αποκαλύπτει πως οι «αετοί» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την παραχώρηση του Αργεντινού άσου.


Βαλίτσες για Μαδρίτη φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Νικολάς Γκαϊτάν! Όπως αποκαλύπτει η «A Bola», η Ατλέτικο έχει δώσει τα χέρια με την Μπενφίκα για την απόκτηση του 28χρονου και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο διεθνής άσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 25 εκατ. ευρώ.


Ο Γκαιτάν σημείωσε 10 γκολ και 19 ασίστ σε 37 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και παρά το φερόμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Στραματσιόνι: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να φύγει»

Στραματσιόνι: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να φύγει»

Στραματσιόνι: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να φύγει»


Ο Αντρέα Στραματσιόνι ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του Παναθηναϊκού και χτύπησε «καμπανάκι» στους παίκτες, τονίζοντας πως «όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, να φύγει από το σύλλογο».


Σαφέστατο μήνυμα στους παίκτες του έστειλε ο Αντρέα Στραματσιόνι μέσα από την κάμερα της Nova. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και τόνισε πως δεν θα ανεχθεί περαιτέρω δικαιολογίες από κανέναν.


Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η έλευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα και δήλωσε πως είναι όνειρο του να μπει στη νέα Λεωφόρο ως τεχνικός των «πρασίνων».


Αναλυτικά ο Ιταλός είπε στην κάμερα της NOVA:


Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ ήταν σαν να χάσαμε. Το είπα στους παίκτες μου. Είναι ένα ειλικρινές σχόλιο αυτό. Είναι ξεκάθαρο πως θέλαμε παραπάνω από την ισοπαλία. Ήταν σαν ήττα η ισοπαλία. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που προηγηθήκαμε και λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης χάσαμε το προβάδισμα. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να μαχόμαστε. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτό είναι κάτι που θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για την πίεση: «Πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα πως είμαστε στον Παναθηναϊκό και έχουμε πίεση. Όποιος δεν μπορεί να παίξει κάτω από την πίεση, όποιος δεν το καταλαβαίνει, καλύτερα να φύγει από τον σύλλογο».


Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάναμε δύο λάθη, δεχθήκαμε δύο ευκαιρίες και δύο γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε όλο το ματς. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Το είπα σε όλους. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες. Όλοι έκαναν λάθη φέτος στον Παναθηναϊκός. Εγώ πρώτος. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες, θέλω να δω μάχη και να φανεί απο τα αποτελέσματα, όχι από τα λόγια. Ούτε δοκάρια, ούτε ατυχία, ούτε τίποτα».


Για την ΑΕΚ: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Είναι δύσκολο στο φινάλε της σεζόν να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κάτι περίεργο συνέβη σχετικά με το πρόγραμμα και το μόνο που με νοιάζει ειναι η ομάδα μου».


Για τον Ζιλμπέρτο: «Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Χρειαζόμαστε το χάρισμά του, την εμπειρία του. Είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ, μοιραστήκαμε τις απόψεις μας. Είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα χρονιά και είμαι χαρούμενος».


Για την νέα Λεωφόρο: «Μέρα με την μέρα καταλαβαίνω πόσο σπουδαία είναι η ιστορία του συλλόγου. Νιώθω το πάθος. Ο σύλλογος ανήκει στον κόσμο του. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει το γήπεδο μας αντάξιο της νέας εποχής και είναι κάτι που ονειρεύομαι να ειμαι προπονητής της ομάδας που θα μπει στο γήπεδο».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε με σούπερ Μήτρογλου η Μπενφίκα

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε με σούπερ Μήτρογλου η Μπενφίκα

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε με σούπερ Μήτρογλου η Μπενφίκα


Με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει δύο γκολ στον τελικό, η Μπενφίκα διέλυσε με 6-2 την Μαρίτιμο και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας για 3η σερί χρονιά.


Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Μπενφίκα σήκωσε και το Λιγκ Καπ! Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, οι «αετοί» διέλυσαν με 6-2 την Μαρίτιμο και κατέκτησαν το τρόπαιο για 7η φορά στην ιστορία της.


Ο Ζόνας «έγραψε» το 1-0 στο 11ο λεπτό και εφτά λεπτά μετά ο Μήτρογλου ανέβασε το δείκτη του σκορ με κοντινό πλασέ. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έμεινε εκεί, αφού στο 38’ σκόραρε με εκπληκτικό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, «γράφοντας» το 3-0.


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Μαρίτιμο έπιασε στον ύπνο την άμυνας της Μπενφίκα και μείωσε με τον Ζοάο Ντιόγκο, όμως στο 77’ ο Ζόνας έδωσε πάρε-βάλε στον Γκαιτάν και αυτός «έγραψε» το 4-1 στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Πορτογάλων (σ.σ. ανακοίνωσε ότι αποχωρεί). Στο 83’ ο Φρανσέρτζιο μείωσε σε 4-2 από την άσπρη βούλα του πέναλτι, όμως Ζαρδέλ (90+1’) και Χιμένεθ (90+2’ πεν.) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «αετών», διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ


Με γκολ του Μάνταλου (57’) η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ πριν από το ντέρμπι στη Λεωφόρο.


Ονειρική εβδομάδα για την ΑΕΚ. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, η «Ένωση» κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλει-οφ.


Η «Ένωση» μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10’ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Διούδη να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αραβίδη. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν.


Ο Πανιώνιος έκλεινε όλους τους χώρους και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 17’ ο Οικονόμου δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Ανέστη, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ ενώ στο 20’ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έδιωξε ενστικτωδώς το σουτ του Μπακασέτα. Εφτά λεπτά μετά, ο Πανιώνιος απείλησε ξανά με φαλτσαριστό σουτ του Ανσαριφάρντ, όμως ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ.


Η «Ένωση» είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και δεν κατάφερε να απειλήσει μέχρι το ημίχρονο. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν αρκετά δυνατά στην επανάληψη, απειλώντας για πρώτη φορά στο 53’ με πλασέ του Πλατέλλα. Ακολούθησε η απόκρουση του Διούδη σε κεφαλιά του Αραβίδη (55’) και στο 56’ ο διαιτητής Λαμπρόπουλος δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου από τον Σιώπη, ο οποίος θα έβλεπε και δεύτερη κίτρινη.


Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Μάνταλος «έγραψε» το 1-0 με σουτ εντός περιοχής, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 70’ η «Ένωση» ζήτησε δεύτερο πέναλτι για χέρι του Ρισβάνη, όμως ο Λαμπρόπουλος έδειξε «παίζεται». Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0, όμως ο Διούδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τζεμπούρ, κρατώντας ζωντανό τον Πανιώνιο.


Ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε ακόμα δύο επεμβάσεις σε σουτ των Πλατέλλα (81’) και Γκάλο (85’) και στο επόμενο λεπτό ο Ανέστης έκανε εξαιρετική απόκρουση σε μακρινό σουτ του Μπακασέτα. Το 1-0 έμεινε μέχρι τα φινάλε και η ΑΕΚ θα πάει στη Λεωφόρο ως πρωτοπόρος της ειδικής βαθμολογίας.


Η βαθμολογία:


1. ΑΕΚ 5
2. ΠΑΟΚ 4
3. Παναθηναϊκός 4
4. Πανιώνιος 1

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κλείνει τη Θύρα 4 ο Κοντονής!

Κλείνει τη Θύρα 4 ο Κοντονής!

Κλείνει τη Θύρα 4 ο Κοντονής!


Μετά το κλείσιμο της Θύρας 13, ο Σταύρος Κοντονής είναι έτοιμος να κλείσει ακόμα ένα πέταλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ειλημμένη η απόφαση του Υφυπουργού να σφραγιστεί η Θύρα 4 στην Τούμπα, ποινή που αναμένεται να ισχύσει από τη νέα σεζόν.


Έτοιμος να κλείσει το πέταλο των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ο Σταύρος Κοντονής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ο Υφυπουργός έχει πάρει την απόφαση να «σφραγίσει» τη θύρα 4 στην Τούμπα.


Ωστόσο εκτός απροόπτου η ποινή δεν θα ισχύσει στα φετινά πλει-οφ, αλλά με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ο Σταύρος Κοντονής θα ανακοινώσει το «λουκέτο» μόλις πάρει στα χέρια του την απόφαση της ΔΕΑΒ, η οποία θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο θέμα την Τρίτη 31 Μαΐου. Οπότε, η Θύρα 4 αναμένεται να είναι ανοιχτή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική των πλει-οφ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more