Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει


Ο Ολυμπιακό βρέθηκε νωρίς (10’ Σωτηρίου) πίσω στο σκορ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, είχε μεγάλες ευκαιρίες και τρία δοκάρια (!) για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο οι Κύπριοι κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη (1-0) από το «Καραϊσκάκη», κάνοντας το 2×2 στον όμιλο.


Στα… σκουπίδια πέταξε ο Ολυμπιακός το «διπλό» της πρώτης αγωνιστικής στην Ελβετία. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τη λάθος έξοδο του Λεάλι στο 10ο λεπτό και ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη», αφού παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.


Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Μπέντο, μετά από αυτή στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στην 2η θέση του ομίλου με -3 από τους πρωταθλητές Κύπρου. Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) της Αστάνα με την Γιάνγκ Μπόις στο Καζακστάν έδινε την ευκαιρία στους Πειραιώτες να ξεφύγουν με 5 βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν σε αποκλεισμό, ωστόσο πλέον τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κοιτάζει Γερμανό για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας η FA

Κοιτάζει Γερμανό για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας η FA

Κοιτάζει Γερμανό για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας η FA


Την περίπτωση του Γερμανού προπονητή, Ραλφ Ράνγκνικ εξετάζουν οι άνθρωποι της Αγγλικής Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Αγγλίας.


Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική Αγγλίας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος αποτελεί ήδη παρελθόν από τα «τρία λιοντάρια».


Όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports», ψηλά στη λίστα της Αγγλικής Ομοσπονδίας βρίσκεται ο Ραλφ Ράνγκνικ, νυν τεχνικός διευθυντής της Λειψίας. Ο 58χρονος Γερμανός είχε βρεθεί το καλοκαίρι σε συζητήσεις με την FA για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Ρόι Χότζον, όμως η Ομοσπονδία αποφάσισε τελικά να δώσει τα ηνία σε Άγγλο προπονητή.


Σίγουρα το όνομα του Ράνγκνικ προκαλεί έκπληξη, αφού ο 58χρονος έχει σταματήσει την προπονητική από το 2011, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Σάλκε, επικαλούμενος υπερκόπωση! Από το 2012 είναι τεχνικός διευθυντής στη Λειψία, ενώ την τριετία 2012-15 ανέλαβε ίδιο ρόλο και στην άλλη ομάδα της Red Bull, Σάλτσμπουργκ.


Μετά από την αποκάλυψη του «Sky Sports», ο Ράνγκνικ ανέβηκε στη 2η θέση των φαβορί από τους μπουκ όσον αφορά τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει ως μόνιμος τον Αλαρντάις. Πρώτος παραμένει ο υπηρεσιακός Σάουθγκέιτ, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Στιβ Μπρους, Αρσέν Βενγκέρ και Άλαν Πάρντιου.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Η λίστα με τους 40 υποψήφιους για το βραβείο Golden Boy 2016

Η λίστα με τους 40 υποψήφιους για το βραβείο Golden Boy 2016

Η λίστα με τους 40 υποψήφιους για το βραβείο Golden Boy 2016


Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το βραβείο «Golden Boy 2016», με την εφημερίδα «Tuttosport» να ανακοινώνει τη λίστα με τους 40 υποψηφίους. Κομάν, Ρενάτο Σάντσες και Ράσφορντ τα φαβορί.


Έγινε γνωστή η λίστα των 40 υποψηφίων για το βραβείο «Golden Boy 2016» που απονέμεται στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή κάτω των 21.


Το περσινό βραβείο κέρδισε ο Αντονί Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τα φετινά φαβορί είναι οι δύο άσοι της Μπάγερν, Κινγκσλέ Κομάν και Ρενάτο Σάντσες. Μεταξύ των παικτών που έχουν πιθανότητες να νικήσουν είναι και ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως και ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ. Επίσης, παίκτες που ξεχωρίζουν είναι οι Ιχεανάτσο και Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ, ο Άλι της Τότεναμ και ο Ντοναρούμα της Μίλαν.


Η απονομή του βραβείου άρχισε πριν από 14 χρόνια και η λίστα καταρτίζεται από προτάσεις 30 δημοσιογράφων ευρωπαϊκών εφημερίδων. Η ψηφοφορία για το κοινό γίνεται εδώ


Η λίστα του Golden Boy 2016:


Premier League (Αγγλία): Λιρόι Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Ντεμαράι Γκρέι (Λέστερ), Μάρκο Γκρούγιτς (Λίβερπουλ), Κελέτσι Ιχεανάτσο (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ Ιβόμπι (Άρσεναλ), Ρούμπεν Λόφτους Τσικ (Τσέλσι), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

La Liga (Ισπανία): Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάρλος Φερνάντεθ (Σεβίλλη), Λικά Ερναντέζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τόνι Σανάμπρια (Μπέτις)


Bundesliga (Γερμανία): Γιούλιαν Μπραντ (Λεβερκούζεν), Αντρέας Κρίστενσεν (Γκλάντμπαχ), Κινγκσλέ Κομάν (Μπάγερν), Μαχμούντ Νταχούντ (Γκλάντμπαχ), Ουσμάν Ντεμπελέ (Ντόρτμουντ), Μπριλ Εμπολό (Σάλκε), Άλεν Χαλίλοβιτς (Αμβούργο), Ρενάτο Σάντσες (Μπάγερν), Τζόναθαν Τα (Λεβερκούζεν)


Ligue 1 (Γαλλία): Γκαμπριέλ Μποσίλια (Μονακό), Εμανουέλ Μαμανά (Λιόν), Αλμανί Τουρέ (Μονακό)


Serie A (Ιταλία): Αμαντού Ντιαβαρά (Νάπολι), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα (Ίντερ), Ολιβιέ Εντσάμ (Τζένοα)


Primeira Liga (Πορτογαλία): Γκονσάλο Γκέδες (Μπενφίκα), Ρουμπέν Νέβες (Πόρτο), Ντανίλο Μπαρμπόζα (Μπενφίκα)


Prva Liga (Κροατία): Άντε Τσόριτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)


Pro League (Βέλγιο): Λέον Μπέιλι (Γάνδη), Γιούρι Τίλεμανς (Άντερλεχτ)


Eredivise (Ολλανδία): Ρίτσεντλι Μπαζούρ (Άγιαξ), Νέιθαν(Φίτεσε), Χάιρο Ρίντεβαλντ (Άγιαξ)


Premier League Ρωσίας: Αλεκσάντρ Γκολόβιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)


Premier League Σκωτίας: Μουσά Ντεμπελέ (Σέλτικ)


Vyshcha Liha (Ουκρανία): Βίκτορ Κοβαλένκο (Σαχτάρ)


Οι νικητές των προηγούμενων ετών:


2003 Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ (Ολλανδία, Άγιαξ)
2004 Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
2005 Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή, Μπαρτσελόνα)
2006 Σεσκ Φάμπρεγας (Ισπανία, Άρσεναλ)
2007 Σέρχιο Αγκουέρο (Αργεντινή, Ατλέτικο Μαδρίτης)
2008 Άντερσον (Βραζιλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
2009 Αλεσάντρε Πάτο (Βραζιλία, Μίλαν)
2010 Μάριο Μπαλοτέλι (Ιταλία, Μάντσεστερ Σίτι)
2011 Μάριο Γκέτσε (Γερμανία, Ντόρτμουντ)
2012 Ίσκο (Ισπανία, Μάλαγα)
2013 Πολ Πογκμπά (Γαλλία, Γιουβέντους)
2014 Ραχίμ Στέρλινγκ (Αγγλία, Λίβερπουλ)
2015 Αντονί Μαρσιάλ (Γαλλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι, επιστροφή των Παππά-Βοσκάκη

Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι, επιστροφή των Παππά-Βοσκάκη

Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι, επιστροφή των Παππά-Βοσκάκη


Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επιστρέφουν ως τέταρτοι οι Ανδρέας Παππάς και Μιχάλης Βοσκάκης.


Ορίστηκαν οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αναλαμβάνοντας να σφυρίξει ξανά τις δύο ομάδες μετά τον περσινό τελικό του Κυπέλλου.


Βοηθοί του στο ντέρμπι θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) – Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), ενώ 4ος θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας).


Στα αξιοσημείωτα ότι ορίστηκε ξανά ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος θα είναι τέταρτος στον αγώνα Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα. Στους ορισμούς επέστρεψε και ο Μιχάλης Βοσκάκης, ο οποίος θα είναι ο τέταρτος διαιτητής στο ματς του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό.


Τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θα διευθύνει ο Καλογερόπουλος ενώ αυτό της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ ο Ευαγγέλου.


Αναλυτικά:


Σάββατο

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00): Γιαννουλάκης (Χανίων), Δημητριάδης (Καστοριάς)-Γεωργαράκος (Αθηνών), Παππάς (Αθηνών).


Λεβαδειακός – Λάρισα (18:15): Παπαπέτρου (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών)-Φωτόπουλος (Αθηνών), Μπλάνας (Μεσσηνίας).


Ηρακλής – Πανιώνιος (20:30): Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Μπετζόγλου (Κορινθίας)-Πήττας (Ηλείας), Φουκάκης (Ηρακλείου)


Κυριακή


Βέροια – ΠΑΟΚ (16:00): Ευαγγέλου (Αθηνών), Χούσκογλου (Θράκης)-Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Φωτιάδης (Σερρών)


Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (18:15): Καλογερόπουλος (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής)-Τάτσης (Ηπείρου), Κιοτζένης (Ξάνθης)


Πλατανιάς – Παναιτωλικός (18:15): Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Βασιλόπουλος (Έβρου)-Κωτούλας (Σερρών), Βοσκάκης (Ρεθύμνου)


Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:30): Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Ευθυμιάδης (Πιερίας)-Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μάνταλος (Καβάλας)


Δευτέρα


Ξάνθη – Ατρόμητος (19:30): Δελφάκης (Αρκαδίας), Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)-Μεσσήνης (Αχαΐας), Μήτσιος (Ηπείρου)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Οριστικά χωρίς Αλμέιδα με Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς Αλμέιδα με Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς Αλμέιδα με Ολυμπιακό


Ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε μόνο θεραπεία και οριστικά δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προπονήθηκε με μάσκα ο Μάνταλος, που σίγουρα θα είναι στην αποστολή.


Εξανεμίστηκαν οι τελευταίες πιθανότητες που υπήρχαν για τη συμμετοχή του Ούγκο Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε πάλι θεραπεία στη μέση, κάτι που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».


Θεραπεία έκανε και ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση β΄ βαθμού στον προσαγωγό και επίσης δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια για το παιχνίδι της Κυριακής (2/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα, φορώντας προστατευτική μάσκα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έδειξε πως άρχισε να συνηθίζει να παίζει με τη μάσκα στο πρόσωπο και σίγουρα θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more