Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ίβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε στην επίθεση, ντροπιαστική η θέση μας στη βαθμολογία»

Ίβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε στην επίθεση, ντροπιαστική η θέση μας στη βαθμολογία»

Ίβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε στην επίθεση, ντροπιαστική η θέση μας στη βαθμολογία»


Στις λίγες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» εμφανίστηκε προβληματισμένος για την βαθμολογική θέση της ομάδας του (11η) ενώ διέψευσε πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών.


Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε για την ισοπαλία: «Δεν ήρθαμε να παίξουμε για την ισοπαλία. Και από τις αλλαγές που κάναμε φαίνεται πως ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν λειτουργήσαμε καλά στην επίθεση».


Για τις λίγες φάσεις: «Μπορεί να φαίνεται πως είμαστε καλύτεροι στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός από ένα σουτ του Λέοβατς δεν είχαμε άλλη καλή επιθετική ενέργεια. Στο δεύτερο είχαμε πάλι ένα σουτ και μία κεφαλιά του Κλάους. Δεν είχαμε άλλες φάσεις και πρέπει να δούμε τι έφταιξε.


Για τον Μπίσεσβαρ: «Περιμένω να μας δώσει πράγματα. Επαιξε ένα μισάωρο, έπαιξε και στα Τρίκαλα. Ηθελα να βρει ρυθμό γιατί πιστεύω είναι παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς. Προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε. Το χειρότερό μας φετινό παιχνίδι σε ό,τι αφορά την επίθεση».


Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ: «Δεν μας αρμόζει η θέση που είμαστε στη βαθμολογία. Ντρεπόμαστε γι’ αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα. Είναι κάτι που μας στεναχωρεί, δουλεύουμε και πρέπει να το αλλάξουμε».


Για το αν έχει εκτονωθεί η ένταση στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία γεγονότα: «Στα κακά αποτελέσματα, υπάρχει ανασφάλεια. Με κακά αποτελέσματα έχεις πίεση. Οσον αφορά τα αποδυτήρια οι παίκτες είναι καλά μεταξύ τους, δεν έχουν προβλήματα, μόνο τα αποτελέσματα μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».


Για το παιχνίδι με την Λίμπερετς: «Δεν είναι όλα στα χέρια μας. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Είναι ένας στόχος που τον θέλουμε και θα κάνουμε όσα μπορούμε».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι


Με μακρινό σουτ του Λουντ (70’) που άφησε… άγαλμα τον Μπρκιτς, ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο υποτονικό ντέρμπι της Λεωφόρου και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Στην 11η θέση ο «δικέφαλος του Βορρά».


Στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο βαρύ κλίμα της Λεωφόρου (απείχε η «13») και ανέβηκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Ο Ρόμπιν Λουντ με μακρινό σουτ στο 70’ (φέρει τεράστια ευθύνη ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Μπρκιτς) χάρισε τη νίκη στους «πράσινους», επιτρέποντας τους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις 30 Οκτωβρίου.


Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να ήταν αρκετά προσεκτικές και να μην έπαιρναν ρίσκα. Ο ΠΑΟΚ είχε ανούσια κατοχή μπάλας, αφού η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 17’ με ένα δυνατό σουτ του Λέοβατς, το οποίο έδιωξε ο Βλαχοδήμος. Στον αντίποδα, μία κεφαλιά του Κουλιμπαλί που μπλόκαρε ο Μπρκιτς από εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνιες στο 42’, ήταν η μοναδική φάση του Παναθηναϊκού στα πρώτα 45 λεπτά.


Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο συνέχισαν να παρουσιάζουν πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Ενδεικτικό ότι η μοναδική καλή στιγμή των «πρασίνων» ήρθε στο 50’ με μια σέντρα-σουτ του Γουακάσο, αναγκάζοντας τον Μπρκιτς να απομακρύνει τη μπάλα προ του Μπέργκ.


Σ’ εκείνο το σημείο ο Ίβιτς επέλεξε να ρίξει στο ματς τον Μαλεζά στη θέση του Λέοβατς, ενώ ο Ουζουνίδης έκανε διπλή αλλαγή στο 62’, βάζοντας στο παιχνίδι τους Λέτο και Μπουμάλ αντί των Ιμπάρμπο και Γουακάσο. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, ώσπου στο 70’ ο Λουντ με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Μπρκιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του «τριφυλλιού».


Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Παναθηναϊκός έκανε σωστή διαχείριση του προβαδίσματός του και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η μοναδική μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 82’, με τον Κάνιας να κάνει τη σέντρα και τον Κλάους να αστοχεί μόνος του με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ και ο Παναθηναϊκός πέτυχε το βασικό του ζητούμενο, που ήταν η επιστροφή στις νίκες. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην 11η θέση με 11 βαθμούς, όντας σε περίοδο κρίσης.


Παναθηναϊκός: Οδ.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο (62′ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (62′ Λέτο), Μπεργκ (89′ Ρέις)


ΠΑΟΚ: Μπρίκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς (51′ Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχκοφ (65′ Μπίσεσβάρ), Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (80′ Αθανασιάδης)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο ένα ανόητο πέναλτι από τον Φελαϊνί στο 89’, επέτρεψε στα «ζαχαρωτά» να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» και να υποχρεώσουν την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σε 3η διαδοχική ισοπαλία.


Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», μετρώντας πλέον 3 σερί ισοπαλίες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια.


Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να προηγηθεί στο 43’ με τρομερό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός με ωραία λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Στεκέλεμπουργκ και αφού αυτή χτύπησε το οριζόντιο και το κάθετο δοκάρι, πέρασε τη γραμμή!


Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’), η Έβερτον «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Ντε Χέα να νικά σε τετ-α-τετ τον Μιραλάς. Έξι λεπτά μετά, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δοκάρι με σουτ του Ερέρα, όμως η συνέχεια του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους. Στο 77′ ο Φούνες Μόρι δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ στο 81′ ο Ντε Χέα μπλόκαρε την προσπάθεια του Βαλέντσια.


Στο 85’ ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Φελαϊνί και δύο λεπτά μετά ο Βέλγος έκανε ανόητο πέναλτι στον Γκουέγ, επιτρέποντας στον Μπέινς να ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Γιουνάιτεντ να παραμένει 6η με -9 από την 4η θέση.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ


Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ του Άκε στο 90+3’ ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή (4-3) και υποχρέωσαν τους «κόκκινους» στην πρώτη τους ήττα από τον Αύγουστο!


Το σερί 15 αήττητων αγώνων της Λίβερπουλ σταμάτησε στο Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3, σε παιχνίδι που μέχρι το 75’ προηγούνταν με 3-1. Οι γηπεδούχοι με γκολ του Άκε (σ.σ. δανεικός από Τσέλσι) στο 90+3’ πήραν τη μεγάλη νίκη και άφησαν τους «κόκκινους» στο -4 από την κορυφή.


Όλα έδειχναν ότι η Λίβερπουλ θα είχε εύκολο απόγευμα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση 22 λεπτών χάρη στα γκολ των Μανέ (20’) και Οριγκί (22’). Η Μπόρνμουθ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 56’ με εύστοχο πέναλτι του Γουίλσον, όμως στο 64’ ο Τσαν βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ξαναδίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.


Στο 70’ ο Κάριους έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Γουίλσον, ενώ στο 73’ η… Goal Line Technology γλίτωσε την Μπόρνμουθ, αφού μετά από κόρνερ του Μίλνερ, η μπάλα για χιλιοστά δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Το 4-1 δεν έγινε ποτέ και στο 76’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2 χάρη σε εύστοχο πλασέ του Φρέιζερ. Δύο λεπτά μετά, ο σκόρερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κουκ με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το σκορ στα ίσια!


Το παιχνίδι είχε πάρει… φωτιά και όλα κρέμονταν από μια κλωστή. Στο 81’ ο Κάριους έδιωξε το σουτ του Αφόμπε από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 90’ το σουτ του Οριγκί πέρασε πάνω από το δοκάρι του Μπόρουτς. Όλα έδειχναν ότι το 3-3 θα ήταν το τελικό σκορ, ώσπου στο 90+3’ η Μπόρνμουθ ολοκλήρωσε την επική ανατροπή. Μετά από δυνατό σουτ του Κουκ, ο Κάριους έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Άκε με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός


Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ιντέγε (48’, 74’), Μιλιβόγιεβιτς (69’) και Φορτούνης (71’) οι σκόρερ, καθαρό οφσάιντ το πρώτο γκολ.


Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο όλα ξεκίνησαν από γκολ-οφσάιντ του Ιντέγε, το οποίο άνοιξε το δρόμο για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.


Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ορεξάτα το παιχνίδι, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξουντο σκορ. Στο 4’ Σεμπά και Φορτούνης δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά, ενώ στο 21’ ο Μουλόπουλος έσωσε τον Λεβαδειακό από βέβαιο γκολ, διώχνοντας στη γραμμή το πλασέ του Ιντέγε.


Στο 27’ ο Τριποτσέρης έκοψε το σουτ του Ελιονούσι, ενώ στο 30’ η προβολή του Μποτία από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ του Σίλβα που έβγαλε σε κόρνερ ο Λεάλι. Στο 38’ ο Σεμπά απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος υποχρέωσε τον Ναμάσκο σε σπουδαία επέμβαση με το ένα χέρι. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Λεβαδειακό, με τον Λεάλι να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μάντζιου.


περισσότερα σε λίγο


Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77′ Καρντόσο)

Λεβαδειακός: Nαμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60′ βασιλείου), Μαχαίρας (73′ Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46′ Γιακουμάκης)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more