Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε αλλά… δεν ανακοινώθηκε ο Ιβάνοβιτς στη Ζενίτ



Ολοκληρώθηκε αλλά… δεν ανακοινώθηκε ο Ιβάνοβιτς στη Ζενίτ

Read more

Πήρε Στρέζο ο ΟΦΗ



Πήρε Στρέζο ο ΟΦΗ

Read more

Στους Γκάλαξι ο Αλεσαντρινί



Στους Γκάλαξι ο Αλεσαντρινί

Read more

Στην Ράγιο ο Ζοζούλια



Στην Ράγιο ο Ζοζούλια

Read more

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι ένας από εσάς!»


Κάτοικος Λονδίνου είναι και επίσημα πλέον ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/1) ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του από την Κρίσταλ Πάλας. Ακολούθησε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλική Κρίσταλ Πάλας”. Ο Σέρβος διεθνής μέσος μετά από 2,5 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας του με τα ερυθρόλευκα θα δοκιμάσει τώρα τις δυνάμεις του σε ένα από τα κορυφαία – αν όχι το καλύτερο- πρωταθλήματα στον κόσμο. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό που του φέρθηκαν σαν οικογένεια, ενώ αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα τον κόσμο των Πειραιωτών. Αναλυτικά το μήνυμα του: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό. Στον Πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Διοίκηση της ομάδας, καθώς μου φέρθηκαν ως οικογένεια και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου και να αγωνιστώ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Πρέμιερ Λιγκ. Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα στον Πειραιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θέλω να απευθύνω και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Είμαι ένας από εσάς!” Photo credits: EUROKINISSI ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:       The post Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι ένας από εσάς!» appeared first on REDPLANET.GR.

Read more

Κι άλλο διπλό στις Συκιές


H ομάδα κορασίδων στο χάντμπολ πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο επικρατώντας με 20-36 εκτός έδρας του Παναθλητικού στις Συκιές. Τα κορίτσια της Έλλης Κουμιτσάρσκα ήταν πολύ ανώτερα από τον αντίπαλο και έφτασαν σε μία ευρεία, όπως αποδεικνύει και η διαφορά των 16 τερμάτων, νίκη. Ο Δικέφαλος προηγούνταν ήδη με οκτώ γκολ στο ημίχρονο (10-18) και έτσι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να κάμψει την αντίσταση του Παναθλητικού. ΠΑΟΚ: (Ε.Κουμιτσάρσκα) Τζαβίδα 1, Ζερβού 7, Θεοδωράκη, Μαυροσαββίδου 2, Γκιάτα 2, Ηλιάδου, Πετροπούλου 2, Αυγέρη 3, Κυριακίδου, Μπάδη 6, Κουρκουλάκη 12, Κυρικλίδου The post Κι άλλο διπλό στις Συκιές appeared first on OLAPAOK.GR.

Read more

Τρελά λεφτά έβγαλε ο Ολυμπιακός από μεταγραφές



Τρελά λεφτά έβγαλε ο Ολυμπιακός από μεταγραφές

Read more

Τέλος ο Αλτμάν



Τέλος ο Αλτμάν

Read more

Ο Λεβαδειακός έδωσε με δανεισμό Τόπι και Χατζηλάμπρο



Ο Λεβαδειακός έδωσε με δανεισμό Τόπι και Χατζηλάμπρο

Read more

Για… υπογραφές ο Βινίσιους!


Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωση βρίσκεται πλέον ο Βινίσιους Φρέιτας, ο οποίος θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ για το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. Ήδη έχει μεταβεί στα γραφεία της Ένωσης για να βάλει την υπογραφή, μιας και πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ νωρίτερα. .’s .

Read more

Ανακοίνωσε το δανεισμό του Παντελιάδη ο Ατρόμητος



Ανακοίνωσε το δανεισμό του Παντελιάδη ο Ατρόμητος

Read more

«Άκυρο» στην Ανζέ ο Ρομαό



«Άκυρο» στην Ανζέ ο Ρομαό

Read more

Στα δύο εισιτήρια, το τρίτο δώρο!


Αγοράζοντας δύο εισιτήρια μπορείτε να φέρετε ακόμα ένα τρίτο άτομα ΔΩΡΕΑΝ στον αγώνα της ΑΕΚ με την Κύμη! Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 (17:00) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κύμη SEAJETS, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. H AEK Β.C. ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας… «Στους δύο ο τρίτος Panda χωρά!», οι φίλοι της ΑΕΚ, που θα αγοράσουν εισιτήρια μόνο μέσω viva.gr μπορούν με δύο (εισιτήρια) να φέρουν και τον τρίτο της παρέας τους δωρεάν στο γήπεδο. Κατά τα λοιπά, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Επίσης, επισημαίνεται, ότι  ανήμερα των αγώνων ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. ΑΕΚ – ΚΥΜΗ SEAJETS https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/ TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους: – Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00). – Online από αυτή τη σελίδα. – VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). – Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης). – Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. – Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη», Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). – Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων. – Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας. – Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα. – Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά. .’s .

Read more

Χουάν Κάρλος Παρέδες: Ένα fullback που… καίει σούπερ...



Χουάν Κάρλος Παρέδες: Ένα fullback που… καίει σούπερ αμόλυβδη! (pics&vids)

Read more