Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με εξάρα για Ολυμπιακό!

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με εξάρα για Ολυμπιακό!

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με εξάρα για Ολυμπιακό!


Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 6-1 την Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του στο πρωτάθλημα. Χατ-τρικ ο Ιντέγε (25’, 61’, 89’), Σεμπά (27’), Ελιουνούσι (41’) και Μιλιβόγιεβιτς (49’) οι άλλοι σκόρερ.


Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βέροια. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν έξι γκολ στην Βέροια (6-1) και ξεκίνησαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.


Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο στα πρώτα 25 λεπτά δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική, με τον Ιντέγε να κάνει την αρχή ανοίγοντας το σκορ στο 25’, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μαρίν.


Δύο λεπτά μετά (27’), Ελιουνούσι και Μαρίν συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Γερμανό να κάνει τη σέντρα και τον Σεμπά να «γράφει» το 2-0 με κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 29’ ο Μαρίν θα μπορούσε να προσθέσει τρίτη ασίστ στο ενεργητικό του, όμως η κεφαλιά-ψαράκι του Ελιουνούσι κατέληξε στο δοκάρι.


Ο Νορβηγός κατάφερε να μπει στον πίνακα των σκόρερ στο 41’, σκοράροντας με πλασέ στην κίνηση έπειτα από πάσα του Ιντέγε. Το 3-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους παίκτες του Μπέντο να συνεχίζουν με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος.


Στο 48’ ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, όμως στο επόμενο λεπτό ο Σέρβος μέσος νίκησε τον γκολκίπερ της Βέροιας, «γράφοντας» το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλα κενά στην άμυνα και στο 61’ ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Ο Ντε λα Μπέγια έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ιντέγε απ’ το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 5-0, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ.


Η Βέροια κατάφερε να μειώσει στο 74’ με τον Καπετάνο, ο οποίος απέφυγε ωραίο τον Ρέτσο και μείωσε το σκορ σε 5-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για ένα έκτο γκολ, είχε δύο καλές στιγμές με Ιντέγε και Καρντόσο (πέρασε στο ματς στο 70’), ώσπου στο 89’ ο πρώτος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από ασίστ του Φιγκέιρας. Μάλιστα, μετά το γκολ ο Νιγηριανός τραυματίστηκε και δεν πέρασε ξανά στο ματς.


Το 6-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Βέροια «καίγεται» μόνο για την απόφαση της ΕΕΑ να μην της χορηγήσει άδεια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ


Με γκολ των Μπίσεσβαρ (2’) και Ροντρίγκες (27’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και «έσβησε» το -3 της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί. Ευκαιρίες και δοκάρια για περισσότερα γκολ είχαν οι Θεσσαλονικείς, μείωσαν στις καθυστερήσεις με Ουάρντα οι Αγρινιώτες.


Με επιβλητικό τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρια για περισσότερα γκολ.


Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να προηγηθούν με το… καλημέρα στο ματς, καθώς στο 2’ ο Μπίσεσβαρ εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Μύγα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Ίβιτς, με τους γηπεδούχους να είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς.


Στο 4’ ο Κυριακίδης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Ροντρίγκες, ενώ στο 19’ απομάκρυνε και το κοντινό σουτ του Κρέσπο. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετικός και στο 24’ προχώρησε σε νέα απόκρουση, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Μάτος.


Η πίεση του ΠΑΟΚ για το 2-0 απέδωσε καρπούς στο 27’. Ο Ροντρίγκες έδωσε στον Κλάους, αυτός με τακουνάκι ξαναβρήκε τον συμπαίκτη του, που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο 9’, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος και στο 45+1’ στάθηκαν τυχεροί, αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι μετά από κοντινή κεφαλιά του Αθανασιάδη.


Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Σε δύο περιπτώσεις ο Μπίσεσβαρ (51’, 56’) δεν κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 65’ με ένα άστοχο πλασέ του Τομανέ από το ύψος της περιοχής.


Ο ΠΑΟΚ έψαχνε ένα τρίτο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 76’ ο Περέιρα δεν έκανε το κοντρόλ προ κενής εστίας, ενώ στο 81’ ο Αργεντινός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Εφτά λεπτά μετά, ο Κυριακίδης έδιωξε το μακρινό σουτ του Πέλκα και στο 90+1’ ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής. Ο Ουάρντα επωφελήθηκε το λάθος του Βαρέλα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γλύκο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Πρώτη νίκη αλλά μηδέν βαθμούς εις το πηλίκο για τον ΠΑΟΚ, που κουβαλούσε ποινή τριών βαθμών από την περασμένη σεζόν.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ με υπογραφή… Αλμέιδα

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ με υπογραφή… Αλμέιδα

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ με υπογραφή… Αλμέιδα


Με πρωταγωνιστές τους Αλμέιδα (2 γκολ) και Πατίτο (2 ασίστ) η ΑΕΚ διέλυσε με 4-1 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο πρωτάθλημα. Μάνταλος/Γιουνες τα άλλα γκολ, από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες.


Σε περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΚ την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 4-1, πετυχαίνοντας τα τρία από τα τέσσερα γκολ στα πρώτα 16 λεπτά.


Μόλις στο 7’, ο Πατίτο έδωσε πάρε-βάλε στον Αλμέιδα και ο Πορτογάλος άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Τρία λεπτά μετά, η ΑΕΚ διπλασίασε το προβάδισμα της, όταν μετά από νέα εξαιρετική σέντρα του Πατίτο, ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά και έκανε δύο τα τέρματα της «Ένωσης».


Η απάντηση της Ξάνθης ήταν άμεση, αφού στο 12’ ο Γιούνες κέρδισε την κόντρα από τον Γκάλο και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά, ο Αλμέιδα επιχείρησε ένα σουτ από τα 30 μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 3-1!


Μετά το τρίτο γκολ, η Ξάνθη έψαξε τον τρόπο για να επιστρέψει στο ματς και στο 22’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Λάζιτς, αναγκάζοντας τον Ανέστη σε δύσκολη επέμβαση. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ «άγγιξε» το 4-1 στο 34’, με τον Λαμπρόπουλο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, έπειτα από πάσα του Τσιγκρίνσκι.


Ο Ουκρανός στόπερ ήταν από τους κορυφαίους της «Ένωσης», όντας πολύ σταθερός στο παιχνίδι του. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος (59’) θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, όμως ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ που επιχείρησε στην περιοχή. Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί το δοκάρι του Μάνταλου μετά από νέα εξαιρετική σέντρα του Πατίτο.


Στο 62’ η Ξάνθη έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Καρασαλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Πέντε λεπτά μετά, ο Σιμόες πλάσαρε άουτ από καλή θέση, όμως στο 76’ ο Ντίντακ εκμεταλλεύτηκε το τσαφ του Σιμόες και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 4-1! Η τελευταία καλή στιγμή άνηκε στην Ξάνθη, με τον Νιέτο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από παρέμβαση του Ανέστη. Το 4-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στη σεζόν.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more