Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα


Με δύο κεφαλιές του Μίλικ η Νάπολι νίκησε με ανατροπή (2-1) την Ντιναμό στο Κίεβο, ενώ η Μπεσίκτας με τρομερό φάουλ του Ταλίσκα στο 90+3’ πήρε ισοπαλία (1-1) από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ανήκει στους Πορτογάλους!


Με πρωταγωνιστή τον Μίλικ, η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 26’ με εξαιρετικό γυριστό σουτ του Γκαρμάς, όμως οι «παρτενοπέι» έφεραν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο.


Στο 36’ ο Μίλικ σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1 και ο Πολωνός ολοκλήρωσε με τον ίδιο τρόπο την ανατροπή στο 45+2’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.


«Πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα


Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο ΤαλίσκαΣτο άλλο παιχνίδι, η Μπεσίκτας απέδρασε με σπουδαίο βαθμό (1-1) από την έδρα της Μπενφίκα χάρη σε γκολ του Ταλίσκα, ο οποίος αγωνίζεται στους Τούρκους με τη μορφή δανεισμού από τους «αετούς».

Η Μπενφίκα δεν είχε στη διάθεση της τους Μήτρογλου, Ζόνας και Ραούλ Χιμένες, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Φράνκο Σέρβι στη διοργάνωση.


Οι «αετοί» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, ώσπου στο 90+3’ ο Ταλίσκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «πληγώνοντας» την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του!


Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Νάπολι 3
2. Μπεσίκτας 1
3. Μπενφίκα 1
4. Ντιναμό Κιέβου 0

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ


Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Νεϊμάρ να κάνει «καρέ» στις ασίστ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 την Σέλτικ στο Καμπ Νου και ξεκίνησε με εκκωφαντικό τρόπο την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναβλήθηκε λόγω βροχής το Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ.


Η Σέλτικ πλήρωσε τα σπασμένα από την ήττα-σοκ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν επίδειξη δύναμης, διαλύοντας με 7-0 τους «καθολικούς» στο «Καμπ Νου».


Μόλις στο 3’ ο Νεϊμάρ έδωσε στον Μέσι και ο Αργεντινός με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0, βάζοντας με το… καλημέρα μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα. Η Σέλτικ θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια στο 24’, όμως ο Ντεμπελέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν από την άσπρη βούλα του πέναλτι.


Οι Καταλανοί γλίτωσαν το 1-1 και τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι «έγραψε» το 2-0, ύστερα από νέα συνεργασία με τον Νεϊμάρ. Στο δεύτερο μέρος, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε και ρόλο εκτελεστή, αφού στο 50’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Στο 59’, ο Ινιέστα «έγραψε» το 4-0 με δυνατό σουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέσι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από γύρισμα του Σουάρες. Αυτό ήταν το 40ο χατ-τρικ του Μέσι και το 6ο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας μόνος πρώτος στη σχετική κατηγορία. Παράλληλα έφτασε συνολικά τα 49 γκολ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρονάλντο.


Η Σέλτικ είχε παραδοθεί ολοληρωτικά στις ορέξεις των «μπλαουγκράνα» και στο 75’ δέχτηκε και έκτο γκολ. Ο Νεϊμάρ έβγαλε την 4η ασίστ του και ο Σουάρες με πανέμορφη εκτέλεση, «έγραψε» το 6-0! Δύο λεπτά πριν το φινάλε, ο Ουρουγουανός πέτυχε και δεύτερο γκολ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης για τους Καταλανούς.


Αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ


Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-ΓκλάντμπαχΑπό την άλλη, το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ αναβλήθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στο Μάντσεστερ.

Ο αγώνας θα μεταφερθεί κατά πάσα πιθανότητα για αύριο (Τετάρτη, 14/09), αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη απόφαση. Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή την ώρα σε συζητήσεις και μένει να φανεί ποια θα είναι η οριστική απόφαση.


Το σενάριο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή θέλει τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στις 19:00 αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.


Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Μπαρτσελόνα 3 (7-0)
2. Μάντσεστερ Σίτι 0
3. Γκλάντμπαχ 0
4. Σέλτικ 0 (0-7)

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ξέσπασμα Ντεγκρά: «Ο Κούγιας με χτύπησε, το λάθος θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή»

Ξέσπασμα Ντεγκρά: «Ο Κούγιας με χτύπησε, το λάθος θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή»

Ξέσπασμα Ντεγκρά: «Ο Κούγιας με χτύπησε, το λάθος θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή»


Απίστευτο ξέσπασμα του Ματίας Ντεγκρά. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, υποστήριξε πως ο Αλέξης Κούγιας τον χτύπησε στη φυσούνα, αποκάλυψε τι του είπε ο Αναστασιάδης στα αποδυτήρια, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.


Ως τη χειρότερη μέρα της ζωής του χαρακτήρισε τη χθεσινή (12/9) ο Ματίας Ντεγκρά. Ο Αργεντινός γκολκίπερ υπέπεσε σε μεγάλο λάθος που στοίχισε δύο βαθμούς στην ΑΕΛ, στο χθεσινό αγώνα του Ηρακλή (2-2), και εν συνεχεία έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια.


Ο ίδιος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis 95,5», υποστηρίξε ότι Αλέξης Κούγιας τον χτύπησε στη φυσούνα, ενώ τον κάλεσε να αποδείξει ότι ήταν στημένος, όπως ανέφερε γι’ αυτόν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.


Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και αποκάλυψε την επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»


«Δεν μπορώ ούτε να μιλήσω. Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου. Έκανα ένα λάθος που με πονάει πάρα πολύ και θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Και με όλα όσα έγιναν μετά δεν το άντεξα. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε κάποια λάθη. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη. Έχω κάνει κάποια λάθη στην καριέρα μου. Ναι, κοστίζουν βαθμούς στις ομάδες μας, χάνουμε εμείς τη θέση μας, όχι, όμως, και να χάσουμε τη δουλειά μας από αυτά. Είμαι σοκαρισμένος».

Για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια: «Με τη λήξη του αγώνα κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια. Στη φυσούνα ήταν εκεί και ο πρόεδρος. Με έπιασε από το λαιμό και με έδειρε. Εγώ μετά τον έσπρωξα και τον έριξα κάτω. Ήταν 30 άτομα γύρω γύρω, το έπιασαν και οι κάμερες».


Για το τι του είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Μου είπε ότι μετά από αυτό δεν θα παίξω ξανά, δεν θα βρω άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Μου το είπε στα αποδυτήρια».


Για τη δήλωση Κούγια στο Metropolis 95.5 ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ήταν στημένος: «Ο κόσμος είναι μικρός στο ποδόσφαιρο. Μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις ποιος είναι βρώμικος και ποιος όχι. Αν έχει αποδείξεις ας τις βγάλει».


Για το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα: «Σκέφτομαι να σταματήσω. Είναι κάτι που αγαπάω το ποδόσφαιρο, όμως, δεν έχω ψυχολογία να συνεχίσω. Δεν αντέχω να λέγονται τέτοια πράγματα για το όνομά μου. Έχασα τη δουλειά μου, δύο χρόνια συμβόλαιο, είναι Σεπτέμβριος, δεν μπορώ να βρω ομάδα. Δεν αντέχω τέτοια πράγματα».


Για το πώς σκέφτηκε στην επίμαχη φάση: «Δεν έκανα εξαρχής καλό κοντρόλ. Πήγε πολύ δεξιά η μπάλα και αναγκάστηκα να ντριπλάρω τον Περόνε. Περίμενα έναν συμπαίκτη μου για πάσα, δεν είδα κανέναν. Μόλις με πλησίασε ο Περόνε πήγα να την δώσω σε έναν συμπαίκτη μου δίπλα, όμως, η μπάλα πήγε στον Λεοζίνιο. Ήταν μια άσχημη στιγμή».


Για το πώς ήρθε το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ: «Από την ομάδα μου ζήτησαν να φύγω, αλλά κι εγώ δεν ήθελα να μείνω μετά από όλα όσα έγιναν».


Κλείνοντας, είπε: «Ο κόσμος που με ξέρει γνωρίζει ότι δεν παίζω ούτε για λεφτά ούτε για κάτι άλλο. Συγγνώμη στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο της ΑΕΛ που έχασε η ομάδα δύο βαθμούς εξαιτίας του λάθους μου. Έχω οικογένεια. Κλαίει ο πατέρας μου που διαβάζει όλα αυτά που λέγονται. Με ήθελε πάνω από όλα καλό άνθρωπο και μετά καλό ποδοσφαιριστή».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more