Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Συμφώνησε με Μπάρκα και Λορία η ΑΕΚ

Συμφώνησε με Μπάρκα και Λορία η ΑΕΚ

Συμφώνησε με Μπάρκα και Λορία η ΑΕΚ


Ραγδαίες εξελίξεις για τη θέση του τερματοφύλακα στην ΑΕΚ, αφού η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, Βασίλη Μπάρκα, αλλά και με τον διεθνή Γεωργιανό, Γκιόργκι Λορία.


Διπλή ενίσχυση για τη θέση του γκολκίπερ στην ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον Βασίλη Μπάρκα αλλά και με τον Γκιόργκι Λορία.


Όσον αφορά τον πρώτο, η «Ένωση» τα βρήκε σε όλα με τον Ατρόμητο αλλά και με τον νεαρό διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» από την επόμενη σεζόν (2017-18).


Από την άλλη, ο Λορία αποτελεί επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στην Εθνική Γεωργίας. Ο διεθνής Γεωργιανός πορτιέρο μένει ελεύθερος από την ρωσική Κρίλια και κατόπιν θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράφει.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Εκτός Euro ο Ρίντιγκερ, στη θέση του ο Τα

Εκτός Euro ο Ρίντιγκερ, στη θέση του ο Τα

Εκτός Euro ο Ρίντιγκερ, στη θέση του ο Τα


Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στην πρώτη προπόνηση επί γαλλικού εδάφους και τη θέση του στο ρόστερ της Εθνικής Γερμανίας πήρε ο νεαρός Ζονατάν Τα.


Πλήγμα για την Εθνική Γερμανίας, καθώς ο Αντόνιο Ρίντιγκερ δεν θα ενισχύσει τη «νασιοναλμανσαφτ» στο Euro. Ο αμυντικός της Ρόμα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στην πρώτη προπόνηση επί γαλλικού εδάφους και τέθηκε νοκ αουτ από τη διοργάνωση.


Τη θέση του στο ρόστερ των «πάντσερ» πήρε ο 20χρονος Ζονατά Τα, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λεβερκούζεν.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κόπα Αμέρικα: 2x2 και πρόκριση η Κολομβία, τεσσάρα οι ΗΠΑ (videos)

Κόπα Αμέρικα: 2x2 και πρόκριση η Κολομβία, τεσσάρα οι ΗΠΑ (videos)

Κόπα Αμέρικα: 2×2 και πρόκριση η Κολομβία, τεσσάρα οι ΗΠΑ (videos)


Η Κολομβία κέρδισε με 2-1 την Παραγουάη, έκανε το 2×2 και εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Ζωντανοί για το δεύτερο εισιτήριο έμειναν οι ΗΠΑ, διαλύοντας με 4-0 την Κόστα Ρίκα.


Στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε η Κολομβία, που επικράτησε με 2-1 της Παραγουάης και έφτασε τους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.


Οι «καφετέρος» είχαν την πλήρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με κεφαλιά του Μπάκα (12’) και σουτ του Χάμες (30’). Μετά το 2-0 η Παραγουάη ανέβασε την απόδοση της και είχε ευκαιρίες (και δοκάρι) για να επιστρέψει στο ματς.


Τελικά, στο 71’ ο Αγιάλα με σουτ-φωτοβολίδα, κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Οσπίνα, μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο δέκα λεπτά μετά, ο Ρομέρο είδε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Χάμες και άφησε τους Παραγουανούς με παίκτη λιγότερο. Λίγο πριν το φινάλε, η Κολομβία είχε δοκάρι για να πετύχει τρίτο γκολ, όμως το τελικό 2-1 της χάρισε το εισιτήριο για την οκτάδα.


Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Παραγουάη έμεινε στον ένα βαθμό και την τελευταία αγωνιστική θα δώσει… τελικό με τις ΗΠΑ για το δεύτερο εισιτήριο. Οι οικοδεσπότες διέλυσαν με 4-0 την Κόστα Ρίκα και χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στους Παραγουανούς για να πάρουν αυτοί την πρόκριση.


Οι ΗΠΑ άνοιξαν το προβάδισμα στο 9ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντέμπσει ενώ στο 37’ ο άσος του Σιάτλ έδωσε στον Τζόουνς και αυτός με συρτό σουτ «έγραψε» το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ο Γουντς εκμεταλλεύτηκε τη νέα ασίστ του Ντέμπσει και με τρομερό γκολ, ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζούσι (87’) βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.


Η βαθμολογία:


1. Κολομβία 6
2. ΗΠΑ 3
3. Παραγουάη 1
4. Κόστα Ρίκα

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more