Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ

Σαμπιονά: Νέα «σφαλιάρα» για Παρί πριν την Άρσεναλ


Νέα «σφαλιάρα» για την Παρί Σεν Ζερμέν λίγες μέρες πριν την Άρσεναλ. Μετά την ήττα από την Μονακό, οι Παριζιάνοι ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σεντ Ετιέν (1-1 στο Παρίσι), γνωρίζοντας δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.


Νέα αποτυχία για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από την Μονακό (3-1) στο Πριγκιπάτο. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεντ Ετιέν στο Παρίσι, βγάζοντας προβληματική εικόνα στο χορτάρι.


Η Σεντ Ετιέν στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος κόντρα στους πρωταθλητές, αν και στο 41’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ματουιντί. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» όμως στο 67’ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Παρί σε πέσιμο του Γάλλου μέσου. Ο Λούκας δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ανοίγοντας το σκορ για τους Παριζιάνους.


Ο Έμερι έριξε στο ματς τους Ντι Μαρία και Καβάνι, όμως η Παρί δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς. Αυτό το πλήρωσε στο 90+2’, με τον Μαλκί να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μπέριτς να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1, «παγώνοντας» το «Παρκ Ντε Πρενς».


Η Παρί δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ σ’ όλα αυτά προστίθεται και ο τραυματισμός το Κουρζαβά, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Χρικόβιακ. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κετσπάγια: «Δεν είναι λογικό να παίξουμε στις τέσσερις το απόγευμα»

Κετσπάγια: «Δεν είναι λογικό να παίξουμε στις τέσσερις το απόγευμα»

Κετσπάγια: «Δεν είναι λογικό να παίξουμε στις τέσσερις το απόγευμα»


Το παράπονο του για την ώρα της σέντρας του ματς της ΑΕΚ με τη Ξάνθη, (16:00) εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πάντως δήλωσε πως η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.


Συνέντευξη στην κάμερα της NOVA έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ανέφερε πως το χρονικό διάστημα της διακοπής επέτρεψε στην ΑΕΚ να εμφανιστεί απολύτως έτοιμη ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη.


Ο ίδιος πάντως εξέφρασε το παράπονο του για την ώρα έναρξης (16:00) της αναμέτρησης, τονίζοντας πως με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν δεν είναι λογικό να ξεκινήσει τόσο νωρίς ο αγώνας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πιστεύω ότι η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά χρόνια. Πάντα μου άρεσε αυτή η ομάδα επειδή είχε καλή οργάνωση και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι η Ξάνθη θα είναι από τις ομάδες που θα έρθει για να κλειστεί στο ΟΑΚΑ. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι καλό που αρχίζει αλλά μας χαλάει το γεγονός ότι η ώρα έναρξης είναι πολύ νωρίς.

Ειδικά στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν, δεν πιστεύω ότι είναι λογική η απόφαση να αρχίσει το ματς στις 16:00 το απόγευμα. Τι να κάνουμε όμως; Αφού αυτή είναι η απόφαση εμείς πρέπει να παίξουμε. Το μεγάλο χρονικό διάστημα της αναβολής ήταν ο λόγος που παίξαμε τόσα πολλά φιλικά παιχνίδια. Δεν ήταν ότι το πρωτάθλημα αναβλήθηκε μόνο για μια εβδομάδα. Ήταν αρκετές, αφού υπήρχε και το ματς της Εθνικής ομάδας, αλλά το γεγονός αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι τώρα είμαστε απόλυτα έτοιμοι.


Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε. Δε νομίζω ότι έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα. Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως χρειαστεί να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εμείς όμως ξέρουμε απ’ την αρχή το σχήμα που παίζουμε κι αυτό θα ακολουθήσουμε


», υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιτρέπεται η μετακίνηση των φιλάθλων»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιτρέπεται η μετακίνηση των φιλάθλων»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Επιτρέπεται η μετακίνηση των φιλάθλων»


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στη Λιβαδειά.


Προσωρινή ήταν η απόφαση του Σταύρου Κοντονή όσον αφορά την απαγόρευση της μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά.


Με ανακοίνωση τους, οι «πράσινοι» αναφέρουν ότι η απαγόρευση δεν θα ισχύσει και όσοι επιθυμούν, μπορούν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Έπειτα από ενέργειες της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, διορθώθηκε η λανθασμένη απόφαση που πήρε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μετά από εισήγηση της ΔΕΑΒ.

Έτσι, η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more