Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Τότεναμ, μια νίκη για τον τίτλο η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Τότεναμ, μια νίκη για τον τίτλο η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Τότεναμ, μια νίκη για τον τίτλο η Λέστερ


Η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και η Λέστερ βρίσκεται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Σκόραρε και στις δύο εστίες ο Ντόουσον (33’ αυτ., 73’)!


Η Τότεναμ δεν κατάφερε να κερδίσει την Γουέστ Μπρομ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και το τελικό 1-1 δίνει… μισό πρωτάθλημα στην Λέστερ. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στο +7 από την 2η θέση και θέλουν μια νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.


Από την πλευρά της, η Τότεναμ χρειάζεται το «3 στα 3» και η Λέστερ να πάρει μέχρι δύο βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια για να κατακτήσει αυτή τον τίτλο.


Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι (7’ Κέιν, 13 Έρικσεν), και τελικά πήγε στα αποδυτήρια με το μίνιμουμ προβάδισμα, χάρη στο αυτογκόλ του Ντόουσον στο 33ο λεπτό.


Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη, γλίτωσαν για 3η φορά από το δοκάρι στο 58’ και στο 73’ ο Ντόουσον σκόραρε στην σωστή εστία για το 1-1. Το γκολ επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση και το τελικό 1-1 τους αναγκάζει να αναζητούν… θαύμα προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο.


Το πρόγραμμα της Λέστερ:


1/5: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)
7/5: Έβερτον (εντός)
15/5: Τσέλσι (εκτός)


Το πρόγραμμα της Τότεναμ:


2/5: Τσέλσι (εκτός)
8/5: Σαουθάμπτον (εντός)
15/5: Νιούκαστλ (εκτός)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Υπολογίζει σε Ρονάλντο και Μπενζεμά ο Ζιντάν

Υπολογίζει σε Ρονάλντο και Μπενζεμά ο Ζιντάν

Υπολογίζει σε Ρονάλντο και Μπενζεμά ο Ζιντάν


Έτοιμοι για την αυριανή (26/4) αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, όπως αποκάλυψε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου. «Στο 50-50 η πρόκριση».


Στις υπηρεσίες των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά υπολογίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν εν όψει του πρώτου αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο άσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν:


«Είναι μια χαρά. Πρόθεσή μας είναι να παίξουν αύριο, ωστόσο μένει μια προπόνηση και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είναι σε τέλεια κατάσταση, έχουν επανέλθει με τρομερό τρόπο και νομίζω είναι στο 100%», δήλωσε ο Ζιντάν, ο οποίος αναφέρθηκε για τα δύο παιχνίδια με την Σίτι:


«Στόχος μας είναι να βάλουμε γκολ και να μην δεχθούμε. Η σειρά είναι στο 50-50, ωστόσο δική μας φιλοσοφία είναι πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε να νικήσουμε. Σε έναν ημιτελικό πρέπει να δίνεις το 150%. Έχουμε ένα τέτοιο ματς και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη με την Βόλφσμπουργκ».


Όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών, ο Ζιντάν δήλωσε ότι η Ρεάλ είναι συγκεντρωμένη όπως όταν σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2014:


«Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και σκέφτονται τη νίκη. Υπάρχει η ίδια ατμόσφαιρα όπως το 2014 και βλέπω στα μάτια των παικτών την ίδια αφοσίωση για τον μεγάλο στόχο. Ξέρουμε όμως ότι δεν θα είναι εύκολο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ομάδα που μπορεί να σε πληγώσει. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον Ντε Μπρούιν, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση», τόνισε.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ζήτησε συγγνώμη ο Κορδέρο

Ζήτησε συγγνώμη ο Κορδέρο

Ζήτησε συγγνώμη ο Κορδέρο


Ο Μιγκέλ Κορδέρο ζήτησε συγγνώμη από τον Στέλιο Μανωλά και εντάχθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ.


Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο του Μιγκέλ Κορδέρο με τον Στέλιο Μανωλά. Το Σάββατο (23/4) ο Ισπανός μεσοαμυντικός είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος τον έδιωξε από την προπόνηση.


Ωστόσο, ο 28χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας. Πάντως, ο αποκλεισμός του για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι διατηρείται, καθώς ήταν κάτι που είχε προαποφασιστεί.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μάτα: «Εξωπραγματικοί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών σήμερα…»

Μάτα: «Εξωπραγματικοί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών σήμερα…»

Μάτα: «Εξωπραγματικοί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών σήμερα…»


Εξωπραγματικά χαρακτήρισε ο Χουάν Μάτα τα χρήματα που παίρνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο σημερινό ποδόσφαιρο. «Δεν είναι αυτός ο αληθινός κόσμος, είναι σαν να ζούμε σε μια φούσκα», τόνισε ο Ισπανός.


«Με σεβασμό στην υπόλοιπη κοινωνία, εμείς είμαστε σε θέση να παίρνουμε έναν απίστευτο μισθό. Η πραγματική ζωή είναι αυτή των φίλων μου. Έχουν μείνει άνεργοι και έχουν αναγκαστεί να πάνε να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να μεταναστεύσουν. Η ζωή που κάνω ως ποδοσφαιριστής δεν είναι φυσιολογική. Με φοβίζει μερικές φορές όταν σκέφτομαι πόσο προστατευμένος είμαι» δήλωσε ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσθέτοντας:


«Το μικρότερο πρόβλημα να αντιμετωπίζω θα έρθει κάποιος για μένα και θα το διορθώσει. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε μία φυσιολογική ζωή. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ζωή. Είναι σαν να ζούμε σε μία φούσκα».


Ο Μάτα εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα: «Όταν ένας παίκτης παίρνει μια πολύ καλή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, τότε νομίζει πως έγινε… Μαραντόνα. Βλέπεις νεαρά παιδιά που με τα χρήματα που βγάζουν αμέσως ντύνονται με ακριβά ρούχα, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα και έχουν ύφος.


Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα πλησιάσεις και να τους πεις δυο κουβέντες ώστε να μην καταστρέψουν την καριέρα τους βλέποντας όλη αυτή τη λάμψη».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more