Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Χατ-τρικ ο Καρέλης, στην 4άδα του Κυπέλλου η Γκενκ (video)

Χατ-τρικ ο Καρέλης, στην 4άδα του Κυπέλλου η Γκενκ (video)

Χατ-τρικ ο Καρέλης, στην 4άδα του Κυπέλλου η Γκενκ (video)


Με τον Νίκο Καρέλη να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Γκενκ κέρδισε με 3-1 την Σαρλερουά στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου.


Ο Νίκος Καρέλης πήρε την Γκενκ από το χέρι και με τρία γκολ (τα δύο στην παράταση), οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου μετά το τελικό 3-1 στην έδρα της Σαρλερουά.


Ο Έλληνας άσος άνοιξε το σκορ στο 69’ με ωραίο τελείωμα, ενώ στην παράταση έβαλε άλλα δύο τέρματα (94’, 116’) και έδωσε στην Γκενκ την πρόκριση εις βάρος της ομάδας του Στέργιου Μαρίνου (έμεινε στον πάγκο).


Με το χατ-τρικ, ο 24χρονος έφτασε τα 7 γκολ στο φετινό Κύπελλο (σε 3 παιχνίδια) και συνολικά τα 17 στη σεζόν, αφού μετράει 8 τέρματα στο πρωτάθλημα (15 ματς) και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ (11 ματς με προκριματικά).





Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: 10x10 η Τσέλσι, νίκες για Σίτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: 10x10 η Τσέλσι, νίκες για Σίτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: 10×10 η Τσέλσι, νίκες για Σίτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ


Η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ», έφτασε τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ξέφυγε με +6 από την 2η θέση. Σκόρερ ο Φάμπρεγκας (40’), σωτήρια επέμβαση του Κουρτουά στο 90+3’. Νίκες για Σιτι (2-0 τη Γουότφορντ), Γιουνάιτεντ (2-1 την Κρίσταλ Πάλας) και Λίβερπουλ (3-0 την Μίντλεσμπρο).


Δεν σταματάει πουθενά η Τσέλσι! Με το πρώτο φετινό γκολ του Φάμπρεγκας στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «μπλε» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Σάντερλαντ και έφτασαν τις 10 σερί νίκες, ξεφεύγοντας με +6 από την 2η θέση (Άρσεναλ και Λίβερπουλ), ενώ διατήρησαν το +7 από την Μάντσεστερ Σίτι.


Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν είχε στη διάθεση της τον Αζάρ και στο πρώτο μέρος συνάντησε πρόβλημα στο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Σάντερλαντ. Ωστόσο στο 40’, ο Φάμπρεγκας έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Γουίλιαν και με εξαιρετικό σουτ, «έγραψε» το 1-0, λύνοντας το γόρδιο δεσμό για τους «μπλε».


Η Σάντερλαντ θα μπορούσε να απαντήσει στο 47’, όμως ο Κουρτουά νίκησε τον Γιανουζάι σε τετ-α-τετ, κρατώντας το μηδέν. Στη συνέχεια οι Λονδρέζοι σπατάλησαν αρκετές καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, έχοντας και δοκάρι με τον Γουίλιαν (50’).


Οι φιλοξενούμενοι δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ και θα μπορούσαν να το πληρώσουν στο 90+3’. Η Σάντερλαντ βγήκε μπροστά, με τον Φαν Άανχολτ να επιχειρεί τρομερό σουτ και τον Κουρτουά να εκτοξεύεται, αποκρούοντας σωτήρια τη μπάλα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι έφτασε τις 10 σερί νίκες!


Επέστρεψαν στις νίκες Λίβερπουλ και Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: 10x10 η Τσέλσι, νίκες για Σίτι, Γιουνάιτεντ και ΛίβερπουλΤη χθεσινή ήττα της Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε και η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο και έπιασε τους «κανονιέρηδες» στην 2η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους» ήταν ο Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (29’, 68’) και μοίρασε την ασίστ στο τέρμα του Οριγκί (60’). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Μινιολέ κάτω από τα δοκάρια, με τον Βέλγο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Φίσερ (32’) όσο το σκορ ήταν στο 1-0.


Επιστροφή στις νίκες και για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 2-0 την Γουότφορντ στο «Έτιχαντ» και γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από δύο «κολλητές» ήττες.


Οι «πολίτες» πήραν το προβάδισμα στο 33’ με γκολ του Ζαμπαλέτα, ενώ στο 56’ το σουτ του Στέρλινγκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο γκολ δεν έρχονταν για την Σίτι και στο 81’ ο Ιγκάλο σπατάλησε μεγάλη στιγμή για να φέρει το σκορ στα ίσια. Τελικά οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 86’, με τον Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό 2-0.


Από την άλλη, η Τότεναμ αντέδρασε στην ήττα του «Όλντ Τράφορντ», νικώντας με 3-0 την Χαλ στο Λονδίνο. Ο Έρικσεν, με δύο γκολ (14’, 63’) «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γουανιάμα (73’) με το δεύτερο φετινό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με 7αρα ο ΠΑΟΚ, απέκλεισαν την ΑΕΛ τα Τρίκαλα


Με εφτά γκολ στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 7-0 τον Πανελευσινιακό και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Στα Τρίκαλα το άλλο εισιτήριο, 1-0 την ΑΕΛ με γκολ του δανεικού από τους «βυσσινί», Γιαννιτσάνη.


Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 7-0 στην Ελευσίνα και εξασφάλισε ως πρώτος -και χωρίς να δεχτεί γκολ- την πρόκριση για τους «16».


Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να πάρουν μια άνετη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι και φάσεις για γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.


Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Στέφανος Αθανασιάδης, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι. Την ασίστ έδωσε ο 20χρονος Δελιγιάννης, ο οποίος στο 52’ «σέρβιρε» και το 2-0 στον Περέιρα. Πέντε λεπτά μετά ο Σακχόφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 70’ ο Μυστακίδης μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, «γράφοντας» το 4-0 με κοντινό πλασέ.


Πέντε λεπτά μετά, ο Έλληνας άσος σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77’ ο Πέλκας έγινε ο 6ος διαφορετικός σκόρερ του ΠΑΟΚ, «γράφοντας» το 6-0 με ωραίο πλασέ, ενώ ο ίδιος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0 στο 90’.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Αποχωρεί από τη Σπάρτη ο Γιαννακόπουλος

Αποχωρεί από τη Σπάρτη ο Γιαννακόπουλος

Αποχωρεί από τη Σπάρτη ο Γιαννακόπουλος


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Σπάρτη, αναφέροντας ως λόγο την αχαριστία που έδειξε ο κόσμος της ομάδας προς το πρόσωπό του.


Μια ημέρα μετά την αναμέτρηση της Σπάρτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Λακωνίας.


Στην προσωπική του δήλωση, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για «αχαριστία από τους Σπαρτιάτες Ολυμπιακούς» και αναφέρει πως: «Σε συνεννόηση με τους παράγοντες της ΑΕ Σπάρτης λάβαμε την απόφαση οι μετοχές της ομάδας να προσφερθούν δωρεάν σε όποιον επιθυμεί να τις αποκτήσει».


Αναλυτικά η δήλωση Γιαννακόπουλου:


«Για περισσότερο από 30 χρόνια, η οικογένεια μου και εγώ προσωπικά είναι ευρέως γνωστό ότι έχουμε επενδύσει στον Παναθηναϊκό τόσο υλικά όσο και ψυχικά, χωρίς να υπολογίζουμε κανένα κόστος. Οι τίτλοι του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια στηρίχθηκαν στο τρίπτυχο Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος, το οποίο και ήταν πάντα μια γροθιά.

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τη Σπάρτη, ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή προς όλους, ότι ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα μου. Και ως Παναθηναϊκός δεν ανέχομαι την αδικία.


Εν όψει λοιπόν του αγώνα της 15/12 απέναντι στον Ολυμπιακό και προκειμένου να… προλάβουμε τις πιθανές «αστοχίες» των διαιτητών κατά της Σπάρτης, εκδώσαμε ανακοίνωση με την οποία καλούσαμε όλους τους Λάκωνες στο γήπεδο και ξεκαθαρίζαμε πως δεν θα επιτρέπαμε σε κανέναν να κλέψει τον ιδρώτα μας.


Αυτή η ανακοίνωση είχε ως αποτέλεσμα πολλοί «Σπαρτιάτες» Ολυμπιακοί, να επιστρέψουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Σπάρτης, να εκδίδουν ανακοινώσεις οι τοπικοί Σύνδεσμοι των οπαδών του ΟΣΦΠ, χωρίς μάλιστα την παραμικρή αντίδραση από τον κόσμο της Σπάρτης.


Επειδή θεωρώ την αχαριστία «ποινικό αδίκημα», δεν μου μένει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσω από τα δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης.


Δυστυχώς ο κόσμος της Σπάρτης, δεν σεβάστηκε, ούτε καν εκτίμησε θα έλεγα, ότι με προσωπικές θυσίες η ομάδα ανέβηκε έπειτα από 31 χρόνια στη Football League. Κι εγώ γι’αυτό είμαι πραγματικά περήφανος. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε ποια ήταν η πορεία της Σπάρτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια…


Σε συνεννόηση με τους παράγοντες της ΑΕ Σπάρτης λάβαμε την απόφαση οι μετοχές της ομάδας να προσφερθούν δωρεάν σε όποιον επιθυμεί να τις αποκτήσει. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, στο τέλος της σεζόν θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.


Εξυπακούεται ότι όλες οι δεσμεύσεις προς το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές θα εκπληρωθούν στο ακέραιο. Γι΄αυτό ακριβώς τον λόγο αλλά και για την ομαλή ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, θα παραμείνει στην ομάδα ο κ. Ηλίας Κατσογιάννης. Όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες (Παύλου, Κουδούνης, Ραχωβίτσας) από σήμερα ουδεμία σχέση έχουν με την ΑΕ Σπάρτης.


Ο κόσμος είναι η πραγματική δύναμη κάθε ομάδας και όταν δεν τον έχεις στο πλευρό σου, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της αποχώρησης. Παντού και πάντα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κύπελλο Ελλάδας: Χέρι-χέρι στους «16» ΑΕΚ και Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Χέρι-χέρι στους «16» ΑΕΚ και Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Χέρι-χέρι στους «16» ΑΕΚ και Λαμία


Η ΑΕΚ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στη Λαμία, έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα ωστόσο πέρασε ως πρώτη από τον 6ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να την ακολουθούν στους «16» του Κυπέλλου. Χωρίς αντίκρισμα η εξάρα της Κέρκυρας στην Αναγέννηση Καρδίτσας (6-0).


περισσότερα σε λίγο


Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1. ΑΕΚ 5 (6-2)
2. Λαμία 5 (3-2)
3. Κέρκυρα 4 (8-6)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-9)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τέλος και επίσημα ο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και επίσημα ο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και επίσημα ο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό


Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Φαβορί ο Λυμπερόπουλος για τη θέση και ο Φύσσας για τιμ μάνατζερ.


Χώρισαν και τυπικά οι δρόμοι του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι χθεσινές επαφές των δύο πλευρών δεν άλλαξαν τα δεδομένα και η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.


Στον Σίλβα προτάθηκε να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο (πρεσβευτής στο εξωτερικό), όμως εκείνος δεν δέχθηκε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαβορί για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή είναι ο Νίκος Λυπερόπουλος, ενώ ο Τάκης Φύσσας είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ο Ζιλμπέρτο υπήρξε λαμπρός πρεσβευτής του συλλόγου και με την παρουσία του κόσμησε το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που συνδέθηκαν ποτέ με την ομάδα. Η σφυρηλατημένη μέσα στο χρόνο σχέση του Ζιλμπέρτο με τον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με σπουδαίες στιγμές της Ιστορίας του Συλλόγου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται κάθε επιτυχία στον Ζιλμπέρτο στο επόμενο βήμα του όποιο κι αν είναι αυτό».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more