Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Χολέμπας: «Αποχωρώ για να δώσω χώρο στους νεότερους»

Χολέμπας: «Αποχωρώ για να δώσω χώρο στους νεότερους»

Χολέμπας: «Αποχωρώ για να δώσω χώρο στους νεότερους»


Ο Χοσέ Χολέμπας τοποθετήθηκε δημόσια για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική, τονίζοντας πως θέλει να δώσει χώρο σε νεότερους παίκτες.


Την απόφασή να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα γνωστοποίησε και επίσημα ο Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής μπακ δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Μίκαελ Σκίμπε και τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τη «γαλανόλευκη», εξηγώντας πως θέλει να δώσει χώρο στους νεότερους παίκτες.


Η επιστολή του Χολέμπας έχει ως εξής: «Επιθυμώ να σας πληροφορήσω ότι, κατόπιν απόφασής μου με άμεση ισχύ, αποχωρώ από το διεθνές ποδόσφαιρο. Ήταν τιμή μου που εκπροσώπησα τη χώρα μου για πολλά χρόνια, αλλά νιώθω ότι είναι καιρός να αποσυρθώ από το διεθνές ποδόσφαιρο και να δώσω χώρο σε νεότερους παίκτες. Ευχαριστώ με φιλικούς χαιρετισμούς.


Χοσέ Χολέμπας».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μεσημέρι το πρώτο «κλάσικο»!

Μεσημέρι το πρώτο «κλάσικο»!

Μεσημέρι το πρώτο «κλάσικο»!


Η ισπανική Λίγκα αποφάσισε το πρώτο «κλάσικο» της φετινής σεζόν να διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16:15 προκειμένου να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν σε… νορμάλ ώρα στην Ασία. Απαγορευτικό στην Αγγλία!


Απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις πήρε η ισπανική Λίγκα, η οποία ανακοίνωσε πως το πρώτο «κλάσικο» της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ στο «Καμπ Νου» θα διεξαχθεί μεσημέρι Σαββάτου και ώρα 16:15 (17:15 Ελλάδας).


Όπως ανέφερε η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, η συγκεκριμένη ώρα είναι η κατάλληλη για να παρακολουθήσει ζωντανά τη μάχη του «Καμπ Νου», το κοινό της Ασίας.


Αντίθετα, η συγκεκριμένη ώρα είναι απαγορευμένη στη Βρετανία και στο νησί θα αναγκαστούν να δουν το ματς σε «κονσέρβα»! Σύμφωνα με παλιό κανόνα στη Βρετανία, δεν μεταδίδονται αγώνες στην τηλεόραση τα Σάββατα από τις 16:45 έως τις 19:15 (Ελλάδας), ώστε ο κόσμος να έχει κίνητρο να πάει να δει αγώνες όλων των κατηγοριών που ξεκινούν στις 17:00, ώρα Ελλάδας.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Προκριματικά Μουντιάλ: Σε μπελάδες η Αργεντινή, κορυφή η Βραζιλία (videos)

Προκριματικά Μουντιάλ: Σε μπελάδες η Αργεντινή, κορυφή η Βραζιλία (videos)

Προκριματικά Μουντιάλ: Σε μπελάδες η Αργεντινή, κορυφή η Βραζιλία (videos)


Η Παραγουάη νίκησε με 1-0 την Αργεντινή στην Κόρδοβα και την έβαλε σε… περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Στην κορυφή η Βραζιλία, 2-0 την Βενεζουέλα.


Η απουσία του Λιονέλ Μέσι έχει βάλει σε μπελάδες της Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε» γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Παραγουάη και παρέμεινε στην 5η θέση, η οποία δεν οδηγεί απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ, αλλά σε αγώνα μπαράζ.


Η Παραγουάη πήρε τη νίκη με γκολ του Γκονζάλες στο 18’ και βρίσκεται πλέον στο -1 από την Αργεντινή, απειλώντας την με αποκλεισμό. Οι Αργεντινοί είχαν χαμένο πέναλτι με τον Αγκουέρο (47’) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα τρία τελευταία παιχνίδια χωρίς τον Μέσι μετρούν μόλις 2 βαθμούς.


Στην 7η θέση με -2 από την Αργεντινή βρίσκεται η Χιλή, η οποία κέρδισε με 2-1 το Περού χάρη σε δύο γκολ του Βιδάλ (10’, 85’). Οι πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ το Περού έχασε σημαντικό έδαφος, όντας πλέον στο -8 από την 5η θέση.


Προκριματικά Μουντιάλ: Σε μπελάδες η Αργεντινή, κορυφή η Βραζιλία (videos)Στην κορυφή του ομίλου πέρασε η Βραζιλία, η οποία πέρασε με 2-0 από τη Βενεζουέλα και συνεχίζει την ανοδική της πορεία μετά την αποχώρηση του Ντούγκα. Γκαμπριέλ Ζέσους (8’) και Γουίλιαν (53’) πέτυχαν τα γκολ της «σελεσάο», που μετράει 4 σερί νίκες μετά την πρόσληψη του Τίτε.


Στη 2η θέση με -1 από την κορυφή υποχώρησε η Ουρουγουάη, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Κολομβία. Οι «καφετέρος» προηγήθηκαν στο 15’ με τον Αγκιλάρ, η «σελέστε» γύρισε το σκορ με τους Ροντρίγκες (27’) και Σουάρες (73’), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84’ με τον Μίνα.


Με το βαθμό, η Κολομβία παρέμεινε στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με το Εκουαδόρ, το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 με την Βολιβία στη Λας Πας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα του Πάμπλο Εσκομπάρ (3′, 43′), όμως το Εκουαδόρ κατάφερε να πάρει το βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με γκολ του Ένερ Βαλένσια (47′, 89′).


Η βαθμολογία:


1. Βραζιλία 21 (23-9)
2. Ουρουγουάη 20 (21-7)
3. Εκουαδόρ 17 (18-14)
4. Κολομβία 17 (14-10)
—————————————
5. Αργεντινή 16 (11-9)
—————————————
6. Παραγουάη 15 (10-12)
7. Χιλή 14 (15-16)
8. Περού 8 (11-19)
9. Βολιβία 8 (11-20)
10. Βενεζουέλα 2 (9-26)

*οι 4 πρώτοι προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, ο 5ος παίζει μπαράζ με τον πρωταθλητή Ωκεανίας (δηλαδή -εκτός απροόπτου- τη Νέα Ζηλανδία). Σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more