Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Σέριε Α: «Σκότωσε» την Νάπολι η Ίντερ

Σέριε Α: «Σκότωσε» την Νάπολι η Ίντερ

Σέριε Α: «Σκότωσε» την Νάπολι η Ίντερ


Η Ίντερ κέρδισε με 2-0 την Νάπολι στο Μιλάνο και έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ξεφύγει με +9 από τους Ναπολιτάνους, λίγες στροφές πριν το τέλος. Στο -3 από τη Ρόμα οι «νερατζούρι».


Σπουδαία νίκη επί της Νάπολι πήρε η Ίντερ (2-0), κάνοντας δώρο… τίτλου στην Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» παρέμεινε στο +6 από τους Ναπολιτάνους και εφόσον νικήσει την Παλέρμο την Κυριακή, θα ξεφύγει με εννέα βαθμούς από τη 2η θέση, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.


Η Ίντερ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και στο 4’ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ικάρντι, ο οποίος όμως ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ. Η Νάπολι είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, απειλώντας μόνο με δύο μακρινά σουτ των Χάμσικ (23’) και Άλαν (30’).


Οι «νερατζούρι» είχαν μεγάλη στιγμή στο 39’ με τον Πέρισιτς και τελικά το 2-0 έγινε στο 44’ από το πλασέ του Μπρόζοβιτς στο τετ α τετ με τον Ρέινα. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μαντσίνι διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και με τη νίκη της, μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την 3η Ρόμα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι


Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ (33’, 54’, 80’ πεν.), η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 3-0 την αποκαρδιωτική Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξέφυγε ξανά με +4 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Πάρτι έστησε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «πολίτες» κέρδισαν με το εμφατικό 3-0 την Τσέλσι στο Λονδίνο και διατηρήθηκαν στο +4 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων. Το 1-0 ήρθε στο 33’, όταν μετά από αντεπίθεση του Ντε Μπρούιν, ο Βέλγος έβγαλε στον Αγκούερο και ο Αργεντινός με σουτ από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ.


Η Τσέλσι θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 49’, όμως ο Λόφτους Τσικ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Έξι λεπτά μετά, ο Αγκουέρο «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 2-0 μετά από ασίστ του Νασρί.


Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο της Σίτι, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες για 3ο γκολ και στο 78’ ο Φερναντίνιο κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Κουρτουά. Ο Αγκουέρο εκτέλεσε εύστοχα και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, φτάνοντας τα 21 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε η Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε η Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε η Άστον Βίλα


Με γκολ του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και συνεχίζει να μάχεται για την τετράδα. Υποβιβάστηκαν για πρώτη φορά μετά το 1987 οι «χωριάτες», νίκες-«ανάσα» για Νιούκαστλ και Σάντερλαντ.


Ζωντανή στη μάχη για το… σεντόνι έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 1-0 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσαν προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.


«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο 18χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 33’ με ωραίο τελείωμα, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος (7 τέρματα σε 12 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις).


Η Άστον Βίλα προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, έχοντας δοκάρι στο 84’ με σουτ του Γκεστέντ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «χωριάτες» υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, για πρώτη φορά από το 1987.


Την πρώτη της νίκη με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο πέτυχε η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» επικράτησαν 3-0 της Σουόνσι και μπορούν να ελπίζουν σε σωτηρία. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Σάντερλαντ, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Νόριτς και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο ένα βαθμό.


Νόριτς 31 βαθμοί (34 ματς), Σάντερλαντ 30 (33 ματς) και Νιούκαστλ 28 (33 ματς) είναι η εικόνα στη μάχη για τη σωτήρια, με την πρώτη να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.


Στα άλλα ματς, η Γουότφορντ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, με τον Γκόμεζ να αποκρούει δύο πέναλτι του Μπεραχίνο (67′, 87′). Τέλος, Έβερτον και Σαουθάμπτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» χάρη στα γκολ των Φούνες Μόρι (68′) και Μανέ (76′).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more