Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Τεσσάρα η Μπενφίκα, νέο γκολ ο Μήτρογλου (video)

Τεσσάρα η Μπενφίκα, νέο γκολ ο Μήτρογλου (video)

Τεσσάρα η Μπενφίκα, νέο γκολ ο Μήτρογλου (video)


Με τον Μήτρογλου να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Μπενφίκα κέρδισε με 4-1 την ουραγό Τοντέλα και διατηρήθηκε στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.


Το 15ο του γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στη νίκη της Μπενφίκα με 4-1 απέναντι στην Τοντέλα.


Ο Μητρο-γκόλ πέτυχε το 4ο τέρμα των «αετών» στο 87ο λεπτό, σκοράροντας με εξαιρετικό τελείωμα εντός περιοχής. Μάλιστα, ο διεθνής άσος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σημείωσε και αποθεώθηκε από τον κόσμο


Ο Ζαρντέλ άνοιξε το σκορ στο 11’ ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ζόνας, πετυχαίνοντας δύο γκολ, στο 24’ και στο 69’. Ο Βραζιλιάνος φορ έφτασε τα 28 τέρματα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης για το «Χρυσό Παπούτσι», ξεπερνώντας για ένα γκολ τον Κριστιάνο Ρονάλντο.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα η Λέστερ!


Με γκολ-ψαλιδάκι του Οκαζάκι, η Λέστερ κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο, ξεφεύγοντας ξανά με +5 από την 2η Τότεναμ.


Έστω και δύσκολα, η Λέστερ έκαμψε την αντίσταση της Νιούκαστλ (1-0) στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και βρίσκεται ξανά στο +5 από τη δεύτερη θέση, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.


Η Νιούκαστλ, στο ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι. Οι «καρακάξες», που παλεύουν για τη σωτήρια, «άγγιξαν» το 1-0 στο 3ο λεπτό, όμως ο Πέρεθ κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Κόλμπακ έφυγε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σισοκό στο 17’.


Σταδιακά, η Λέστερ ανέβαζε στροφές και στο 25’ κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Μετά από κεφαλιά-πάσα του Βάρντι, που ήταν σε θέση οφσάιντ, ο Οκαζάκι επιχείρησε το ανάποδο ψαλιδάκι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Νιούκαστλ, όμως οι «καρακάξες» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά μέχρι το ημίχρονο.


Στην επανάληψη, η ομάδα του Μπενίτεθ συνέχισε να ψάχνει την ισοφάρισης και ίσως να τα είχε καταφέρει στο 58’ εάν ο Σισοκό δεν έκανε λάθος πάσα στο ύψος του πέναλτι. Η Νιούκαστλ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο είχε πρόβλημα στη δημιουργία και δεν κατάφερε να ανησυχήσει σημαντικά τον Σμάιχελ. Βέβαια να σημειωθεί πως στο 82’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μόργκαν, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Η Λέστερ κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε και έκανε ακόμα ένα βήμα για τον ιστορικό τίτλο.


Το γκολ:


Η τρομερή αντίδραση του Ρανιέρι στα τελευταία λεπτά, καλώντας τον κόσμο να φωνάξει:


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς και ξέφυγε η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς και ξέφυγε η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς και ξέφυγε η ΑΕΚ


Με τρία γκολ στο πρώτο 20λεπτο (4’ Μπουονανότε, 14’-17’ Αραβίδης), η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ και ξέφυγε με +8 από τον 3ο Παναθηναϊκό.


Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ απέναντι στον Πανθρακικό. Η «Ένωση» πήρε τη νίκη με 3-0 στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεφεύγοντας με 8 βαθμούς από την 3η θέση.


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πογιέτ: «Έπρεπε να διακοπεί και το πρωτάθλημα»

Πογιέτ: «Έπρεπε να διακοπεί και το πρωτάθλημα»

Πογιέτ: «Έπρεπε να διακοπεί και το πρωτάθλημα»


Ο Γκουστάβο Πογιέτ χαρακτήρισε λάθος την απόφαση Κοντονή να διακοπεί μόνο το Κύπελλο Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν σωστό να σταματήσει και το πρωτάθλημα μέχρι να υπάρξει κατάληξη με την υπόθεση διαφθοράς στα δικαστήρια!


Συνέντευξη στη «Sun» αναφορικά με τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, υποστηρίζοντας πως πρέπει να σταματήσει γενικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ώσπου να υπάρξει κατάληξη με την υπόθεση διαφθοράς.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Συμφωνώ 100% με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι το ποδόσφαιρο έπρεπε να σταματήσει καθώς έχουμε φτάσει σε ένα όριο που είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Το λάθος ήταν που διέκοψε μόνο το Κύπελλο. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει γενικά το ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω πως η λύση ήταν να να πάει ενάντια στις τέσσερις ομάδες που συνέχιζαν στα ημιτελικά. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Αφού παίρνει την απόφαση να το σταματήσει, θα πρέπει να διακόψει τα πάντα.


Υπάρχουν πολλές έρευνες που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ακούω τους ανθρώπους που το συζητάνε. Αν έχω δει κάτι εγώ; Ας το θέσουμε έτσι. Ήταν η φάση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ; Ήταν, 100%. Αυτό συνέβη επειδή υπάρχει διαφθορά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν το γνωρίζω. Εκεί θα πρέπει να σταματήσω και να αφήσω τις έρευνες να ολοκληρωθούν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάει από το κακό στο χειρότερο αν οι έρευνες δεν ολοκληρωθούν σύντομα. Το καλύτερο πράγμα θα ήταν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μάθουμε την αλήθεια. Θα ήθελα τα δικαστήρια να είχαν συμβεί χθες, αν αυτά γίνουν».


Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία: «Σαν τεχνικός θέλω να βρίσκομαι πάντα στο ανώτατο επίπεδο. Θέλεις να προσπαθείς να κερδίζεις. Μετά εξαρτάται από τον σύλλογο και το πρωτάθλημα στο οποίο εργάζεσαι. Ήρθα εδώ για να ζήσω την εμπειρία εκτός Αγγλίας. Στην Αγγλία εργάστηκα ως τεχνικός μόνο στην Μπράιτον και στη Σάντερλαντ. Μέχρι σήμερα έχει πάει πολύ καλά».


Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Δυστυχώς, τα νέα από την Ελλάδα στην Αγγλία είναι μόνο κακά. Ο καιρός είναι καλός αλλά πολλοί άνθρωποι υποφέρουν. Οι άνθρωποι μπορούν να τραβήξουν μόνο 315 λίρες τη βδομάδα από την τράπεζα. Αυτό δεν με πειράζει, αλλά με πληγώνει για εκείνους που τα χρειάζονται απεγνωσμένα.


Αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα και δημιουργεί αυτές τις αντιδράσεις που βλέπετε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Αλλά δεν έχω δει πουθενά αλλού τέτοιο πάθος για το ποδόσφαιρο. Και η χαρά που δώσαμε στους οπαδούς της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί δουλεύουν 20 ώρες την ημέρα για να καλύψουν τα βασικά έξοδά τους, κι αυτό σε κάνει περήφανο».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Φέργκιουσον: «Η Λέστερ τον τίτλο, η Γουέστ Χαμ το... σεντόνι»

Φέργκιουσον: «Η Λέστερ τον τίτλο, η Γουέστ Χαμ το... σεντόνι»

Φέργκιουσον: «Η Λέστερ τον τίτλο, η Γουέστ Χαμ το… σεντόνι»


Τις προβλέψεις του για την τελική τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, υποστηρίζοντας ότι η Λέστερ θα κατακτήσει τον τίτλο και ότι η Γουέστ Χαμ θα εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αντί των δύο ομάδων του Μάντσεστερ.


Προβλέψεις για την έκβαση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έκανε σε δηλώσεις του ο Άλεξ Φέργκιουσον. Ο θρυλικός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως η Λέστερ θα ολοκληρώσει το θαύμα και θα πάρει τον τίτλο, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον βοηθό του Κλαούντιο Ρανιέρι, Στιβ Γουόλς, ο οποίος πιστώνεται τις μεταγραφές των Μαχρέζ, Βάρντι και Καντέ:


«Φυσικά και η Λέστερ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα το σφραγίσει τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος… Το πιο ισχυρό πρόσωπο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι αναμφισβήτητα ο Στιβ Γουόλς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Φέργκι», ο οποίος αναφέρθηκε και στις τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα.


Ο Σκωτσέζος τεχνικός υποστήριξε πως Τότεναμ, Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ θα εξασφαλίσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more