Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία με νεκρούς από έκρηξη έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας!

Τραγωδία με νεκρούς από έκρηξη έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας!

Τραγωδία με νεκρούς από έκρηξη έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας!


Δεκαεννέα νεκροί και περισσότεροι από εξήντα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (10/12) στην Κωνσταντινούπολη έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας και το ξενοδοχείο Super Plaza.


Τρόμος ξανά στην Κωνσταντινούπολη! Δεκαεννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας και το ξενοδοχείο Super Plaza.


Το συμβάν σημειώθηκε μετά από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μπεσίκτας με την Μπούρσασπορ ενώ η έκρηξη δείχνει να οφείλεται σε επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που είχε στόχο αστυνομικούς της μονάδας αντιμετώπισης ταραχών.


Μάλιστα, μετά την έκρηξη ακούστηκαν πυροβολισμοί, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για βολές εναντίον αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας, περισσότεροι από εξήντα είναι οι τραυματίες από τις εκρήξεις.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Φινάλε α λα Ράμος!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Φινάλε α λα Ράμος!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Φινάλε α λα Ράμος!


Με τον Ράμος να δίνει ξανά τη λύση με γκολ στο 90+2’ η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου» και διατήρησε την διαφορά έξι βαθμών από την Μπαρτσελόνα! Έγραψαν ιστορία οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν.


Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και το απέδειξε ξανά! Χάρη σε γκολ του Σέρχιο Ράμος στο 90+2’ η Ρεάλ κέρδισε με 3-2 την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου» και παρέμεινε αήττητη για 35 σερί παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου!


Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ρονάλντο, Μόντριτς και Μπενζεμά, ενώ εκτός ενδεκάδας ήταν οι Μαρσέλο, Βαράν και Κόβατσιτς. Οι αρκετές αλλαγές φάνηκε να επηρεάζουν την Ρεάλ, αφού η «βασίλισσα» δυσκολεύονταν να βρει τα πατήματα της και η Λα Κορούνια είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 29’ ο Νάβας απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόρχες, ενώ στο 35’ ο άσος της Λα Κορούνια σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά.


Η Ρεάλ είχε φλύαρη κατοχή και η μοναδική μεγάλη της ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 30’, με τον Χάμες να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Τίτον. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Μοράτα έδωσε τη λύση για τους «μερένχες» «γράφοντας» το 1-0 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.


Η Λα Κορούνια όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά μέσα σε δύο λεπτά έφερε… τούμπα το ματς χάρη σε δύο γκολ του Χοσέλου (63’, 65’) στην αντεπίθεση. Η Ρεάλ δεν έβρισκε λύση ώσπου στο 84’ ο νεοεισελθόντας Μαριάνο σκόραρε με τρομερή κεφαλιά μετά από σέντρα του Βάθκεθ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2.


Το παιχνίδι οδηγήθηκε στις καθυστερήσεις, δηλαδή στην ώρα δράσης του Σέρχιο Ράμος… Στο 90+2’ ο Κρόος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ισπανός αμυντικός με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα του! Το 3-2 ήταν γεγονός και η Ρεάλ διατήρησε το +6 από την 2η Μπαρτσελόνα, κάνοντας ρεκόρ συλλόγου με 35 παιχνίδια δίχως ήττα!


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τέσσερα στην Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τέσσερα στην Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Λέστερ έριξε τέσσερα στην Σίτι!


Με τον Βάρντι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Λέστερ διέλυσε με 4-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.


Λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα με 5-0 απέναντι στην Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα!


Η ομάδα που πέρσι άφωνους όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, έκανε την εμφάνιση της απέναντι στους «πολίτες», επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 22 Οκτωβρίου. Μάλιστα το σκορ είχε φτάσει στο 4-0, ωστόσο η Σίτι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να «μαζέψει» κάπως τη βαριά ήττα.


Το ξεκίνημα των πρωταθλητών ήταν εκρηκτικό αφού στο 5ο λεπτό ο πίνακας του σκορ έγραφε ήδη 2-0! Στο 3’ ο Βάρντι εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Σλιμανί και σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 16 αγώνες, ενώ στο 5’ το φαλτσαριστό σουτ του Κινγκ κατέληξε στα δίχτυα του Μπράβο.


Η Λέστερ ήταν καταιγιστική και το 3-0 ήρθε στο 20’, με τον Βάρντι να περνάει τον γκολκίπερ της Σίτι και να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Οι «αλεπούδες» ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις και στο 23’ ο Μπράβο έδιωξε με δυσκολία το πλασέ του Μαχρέζ. Η συντριπτική κατοχή υπέρ των «πολιτών» δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Σλιμανί είχε σημαντική στιγμή για να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ.


Η Σίτι, που έπαιζε χωρίς τους τιμωρημένους Αγκουέρο και Φερναντίνιο, μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ζήτησε πέναλτι για χέρι Ολμπράιτον στην περιοχή. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν απέδιδε καρπούς και στο 78’ ο Βάρντι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από πολύ πλάγια θέση, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Στόουνς.


Το μόνο που τελικά κατάφερε η Σίτι ήταν να μειώσει σε 4-2 χάρη στα γκολ των Κολάροφ (82’) και Νολίτο (90’). Έτσι, οι «πολίτες» γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και θα βρεθούν ακόμα στο -7 από την κορυφή εφόσον η Τσέλσι κερδίσει τη Γουέστ Μπρομ στην έδρα της. Μάλιστα, η Λέστερ έγινε η 3η ομάδα που σημειώνει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τις Ατλέτικο (2009) και Βόλφσμπουργκ (2015). Στα αξιοσημείωτα πως η Σίτι στα πρώτα δέκα της παιχνίδια μετρούσε μόνο νίκες, ενώ στα τελευταία 15 έχει σημειώσει μόλις τέσσερις!


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα κορυφής για Μπάγερν, πρώτη ήττα η Λειψία

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα κορυφής για Μπάγερν, πρώτη ήττα η Λειψία

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα κορυφής για Μπάγερν, πρώτη ήττα η Λειψία


Η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο και έπιασε τη Λειψία στην κορυφή, αφού οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ. Βαθμό στο 90’ για Ντόρτμουντ, 1-1 με Κολωνία.


Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 5-0 και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να προηγείται στο 18’ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ρόμπεν. Τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0 από κοντά, ενώ στο 58’ ο Πολωνός «χτύπησε» ξανά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.


Στο 76’ ο Μίλερ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε δέκα λεπτά μετά ο Ντάγκλας Κόστα, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης για την Μπάγερν.


Πρώτη ήττα για Λειψία, το έσωσε στο 90’ η Ντόρτμουντ


Ύστερα από 8 σερί νίκες, η Λειψία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή. Οι νεοφώτιστοι είχαν φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν απάντηση στο γκολ του Ρόγκερ από το 12ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη φετινή μεγάλη έκπληξη της φετινής Μπουντεσλίγκα και όλα αυτά πριν μπει στο πρόγραμμα… βουνό με Χέρτα, Μπάγερν, Άιντραχτ και Χοφενχάιμ.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Κολωνίας και πλέον μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε εξόδους της. Η Κολωνία άνοιξε το σκορ στο 28′ με κεφαλιά του Ρούντνεβς, με τους Βεστφαλούς να απαντάνε απλώς στο 90’ με γκολ του φορμαρισμένου Ρόις. Ακόμα μια φετινή απώλεια για την ομάδα του Τόμας Τούχελ που βρίσκεται πλέον στην 6η θέση.


Στα άλλα παιχνίδια, δεύτερη σερί νίκη για το Αμβούργο, το οποίο κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ και βλέπει… φως. Αντίθετα, η Ντάρμασταντ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ (πέναλτι του Πέτερσεν στο 86’) και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Μπαρτσελόνα


Με σκόρερ τους Μέσι (2) και Σουάρες, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Οσασούνα στη Παμπλόνα και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες.


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα από τις 6 Νοεμβρίου πήρε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Οσασούνα και μείωσαν προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την Ρεάλ.


Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού, ψάχνοντας τον τρόπο για να παραβιάσει την εστία της Οσασούνα. Στο 8’ ο Σουάρες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Ναουθέτ, ενώ στο 13’ ο Ουρουγουανός σημάδεψε το δοκάρι από το ύψος του πέναλτι.


Δύο λεπτά μετά ο Ναουθέτ νίκησε και τον Μέσι σε τετ-α-τετ, ενώ στο 25’ ο γκολκίπερ της Οσασούνα είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Σουάρες. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ, με τον Ριέρα να μην κάνει την προβολή προ κενής εστίας έπειτα από γύρισμα του Ντε λας Κούεβας.


Η πίεση της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος δεν απέφερε καρπούς και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) η Οσασούνα είχε δοκάρι με λόμπα του Σέρχιο Λεόν. Οι Καταλανοί γλίτωσαν το γκολ και στο 59’ έλυσαν το γόρδιο δεσμό, με τον Σουάρες να ανοίγει το σκορ έπειτα από γύρισμα του Άλμπα. Το 2-0 ήρθε στο 72’, με τον Ισπανό να μοιράζει νέα ασίστ, αυτή τη φορά για τον Μέσι, ο οποίος διπλασίασε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή.


Στο 82’ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Μπερενγκέρ και στις καθυστερήσεις ο Μέσι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με ένα πανέμορφο σόλο-γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more