Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Σούπερ Λιγκ: Με… ιρανική υπογραφή ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Με… ιρανική υπογραφή ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Με… ιρανική υπογραφή ο Πανιώνιος


Με γκολ των Ιρανών Μασούντ (34’) και Ανσαριφάντ (78’), ο Πανιώνιος πέρασε με 2-1 από την έδρα του Ηρακλή και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μείωσε με Λεοζίνιο (85’) ο «Γηραίος» που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90+2’ για να φέρει το σκορ στα ίσια.


Μια κακή παρένθεση απέδειξε ο Πανιώνιος ότι ήταν η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 2-1 τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και έφτασαν τους εννέα βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια.


Ο Μασούντ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό, όμως ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω στο 34’, «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή. Μάλιστα ο άσος του Πανιωνίου ξέσπασε σε δάκρυα, διότι δέκα λεπτά πριν την έναρξη του ματς πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ένας ξάδελφος του.


Στην επανάληψη, ο Παπαδόπουλος έριξε στο ματς τους Λάμπρου και Καραγκούνη και ο Ηρακλής άρχιζε να πιέζει, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν ήρθε και στο 78’ ο Πανιώνιος πέτυχε δεύτερο τέρμα με τρομερή ατομική ενέργεια του Ανσαριφάντ.


Όλα έδειχναν ότι οι «κυανέρυθροι» θα έφευγαν εύκολα με το «διπλό», όμως στο 85’ ο Ηρακλής επέστρεψε στο ματς με κεφαλιά του Λεοζίνιο. Όλα τα… λεφτά ήταν η εξαιρετική ατομική ενέργεια του νεαρού Λάμπρου, ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες και έβγαλε τη σέντρα για τον Βραζιλιάνο.


Μάλιστα, ο «Γηραιός» θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Γιαννιώτης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε βολίδα του Περόνε. Ακολούθησε η απευθείας αποβολή του Μπεν, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη, καθώς και αυτή του Λουκίνα με δεύτερη κίτρινη.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Μπάγερν


Η αήττητη Κολωνία έφυγε με ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Μπάγερν, υποχρεώνοντας τους Βαυαρούς στην πρώτη τους απώλεια στην Μπουντεσλίγκα.


Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στην Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί είχαν τρία δοκάρια και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη μαχητική Κολωνία, που έφυγε με βαθμό από το Μόναχο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με την Ντόρτμουντ στους 12 βαθμούς.


Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 40’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά-ψαράκι του Κίμιχ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) ο Μαρτίνες είχε δοκάρι για το 2-0, όμως στο 63’ ο Ισπανός έχασε τον Μοντέστ και ο Γάλλος ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο τελείωμα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.


Η Μπάγερν πίεσε ασφυχτικά για το δεύτερο γκολ, είχε δύο δοκάρια με Μίλερ (78’ –προηγήθηκε τρομερή επέμβαση του Χορν) και Μπερνάτ (86’), όμως στις καθυστερήσεις κινδύνεψε με την ήττα, αφού το πλασέ του Ζόλερ στην κόντρα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Νόιερ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ντόρτμουντ έχει πλέον την ευκαιρία να μειώσει στο -1 από την κορυφή, εφόσον φύγει με νίκη από την έδρα της Λεβερκούζεν.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ


Με εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ στο 84’, η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και ανέβηκε μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με Φερ (8’) οι «κύκνοι», ισοφάρισε ο Φιρμίνο (54’), που κέρδισε και το πέναλτι.


Έστω και δύσκολα, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε στην 2η θέση με 16 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ».


Οι «κόκκινοι» ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν είχαν ούτε ένα σουτ στον στόχο. Αντίθετα, η Σουόνσι κατάφερε να προηγηθεί στο 8ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Φερ, ύστερα από αδράνεια των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση κόρνερ των «κύκνων». Αυτό ήταν το 16ο γκολ που δέχεται η ομάδα του Μερσεσάιντ από στημένη φάση μετά τον ερχομό του Κλοπ.


Οι παίκτες της Σουόνσι έκλειναν όλους τους χώρους και μάλιστα είχαν δύο καλές στιγμές με Κορκ (21’) και Σίγκουρτσον (44’) για ένα δεύτερο τέρμα. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ έχασε με τραυματισμό τον Λαλάνα (25’), ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Στάριτζ.


Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 54’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Φιρμίνο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, απείλησαν με Κουτίνιο (58’), Μανέ (69’), όμως το δεύτερο γκολ δεν έρχονταν.


Ωστόσο στο 83’ ο Μπάροου δεν έδιωξε σωστά την μπάλα, ο Φιρμίνο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την γκέλα κι ο Ράνχελ τον έσπρωξε στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Αυτό το μετουσίωσε σε γκολ ο Μίλνερ, φτάνοντας ήδη τα 4 γκολ από την άσπρη βούλα στο φετινό πρωτάθλημα. Η μοναδική ευκαιρία για την Σουόνσι ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Φαν ντερ Χουρν να μην καταφέρνει από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more