Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η Φιορεντίνα

Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η Φιορεντίνα

Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η Φιορεντίνα


Η Ρόμα προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Κάλιαρι, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 και υποχρέωσαν τους «τζιαλορόσι» στην πρώτη τους βαθμολογική απώλεια. Χωρίς νίκη η Ίντερ (1-1 με Παλέρμο), πύρρειος νίκη για Φιορεντίνα (1-0 την Κιέβο), που έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς.


Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρόμα γνώρισε και την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στην Σέριε Α, μένοντας στο 2-2 με την Κάλιαρι στο «Σαντ’ Ελία».


Οι «τζιαλορόσι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Περότι (6’ πεν.) και Στρούτμαν (46’), ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα. Στο 56’ ο Μποριέλο «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του μειώνοντας σε 2-1 και τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Σάου ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή κεφαλιά, χαρίζοντας στην Κάλιαρι το βαθμό της ισοπαλίας.


Ούτε τώρα η Ίντερ, πύρρειος νίκη για Φιορεντίνα


Σέριε Α: Γκέλες για Ρόμα και Ίντερ, πύρρειος νίκη η ΦιορεντίναΧωρίς νίκη παραμένει η Ίντερ, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κιέβο, οι «νερατζούρι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Παλέρμο στο «Μεάτσα».

Η Παλέρμο προηγήθηκε στο 48’ με ένα τυχερό γκολ, αφού μετά από σουτ του Ρισπόλι, η μπάλα βρήκε στον Σαντόν και κατέληξε στα δίχτυα, ξεγελώντας τον Χαντάνοβιτς. Ο Ικάρντι ισοφάρισε στο 72’ με καρφωτή κεφαλιά, όμως η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.


Από την άλλη, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Φιορεντίνα κέρδισε με 1-0 την Κιέβο στο «Αρτέμιο Φράνκι» ωστόσο έχασε τρεις παίκτες εξαιτίας τραυματισμών. Οι «βιόλα», που έπαιζαν με 3-5-2, είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη με κεφαλιά του Κάρλος Σάντσες (28’).


Παρόλα αυτά, ο Πάουλο Σόουζα είδε τον σκόρερ του να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού, όπως και οι Βεσίνο, Ταταρουσάνου! Όλα αυτά τη στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον Μάρκος Αλόνσο να αποχωρεί για λογαριασμό τη Τσέλσι.


Στα άλλα παιχνίδια, η Τορίνο διέλυσε με 5-1 την Μπολόνια έχοντας πρωταγωνιστή τον Μπελότι (χατ-τρικ). Η Σασσουόλο έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-1 την Πεσκάρα, ενώ δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μετράει και η Σαμπντόρια, η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αταλάντα. Η Τορίνο επικράτησε με 2-0 της Έμπολι ενώ η Τζένονα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Κροτόνε.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: 3×3 η Μάντσεστερ Σίτι


Με τον Στέρλινγκ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» και μετά τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε και αυτή το 3×3 στο πρωτάθλημα.


Ως πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ θα πάει στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Σίτι για το σούπερ ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 την Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» και έγιναν η τρίτη ομάδα που κάνει το 3×3 στο ξεκίνημα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, όμως είναι πάνω από Γιουνάιτεντ και Τσέλσι χάρη στη διαφορά τερμάτων.


Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, είχε την πλήρη υπεροχή του παιχνιδιού και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια (μόνο) με 2-0 χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ (7’) και Φερναντίνιο (18’).


Η Γουέστ Χαμ ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και στο 58’ ο Αντόνιο μείωσε σε 2-1, ύστερα από ασίστ του Μαζουάκου. Ωστόσο, η Σίτι δεν πτοήθηκε, έλεγξε το ρυθμό και στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Στέρλινγκ.


Μοναδική ανησυχία για τον Πεπ Γκουαρδιόλα το ενδεχόμενο τιμωρίας του Σέρχιο Αγκουέρο ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Αργεντινό επιθετικό να ρίχνει αγκωνιά στο πρόσωπο του Ριντ και υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί έως και με τρεις αγωνιστικές από την αγγλική ομοσπονδία.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more