Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πολύ ξύλο στο Τουρκία-Κύπρος (video)

Πολύ ξύλο στο Τουρκία-Κύπρος (video)

Πολύ ξύλο στο Τουρκία-Κύπρος (video)


Η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου πήρε σπουδαίο «διπλό» με 1-0 στην Τουρκία για τα προκριματικά του Euro U21, όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια στο φινάλε του αγώνα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.


Σε αρένα μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο Osmanli» στην Άγκυρα. Η Εθνική Ελπίδων της Κύπρου πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Τουρκίας για τα προκριματικά του Euro U21 (σκόρερ ο Φάνος Κατελάρης στο 22’), όμως η κατάσταση ξέφυγε στο φινάλε της αναμέτρησης.


Οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους και οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Μετά από λίγο, τα πράγματα ηρέμησαν, ενώ όπως ενημέρωσε ο διαιτητής αποβλήθηκαν τρεις παίκτες από κάθε ομάδα!



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ιστορική νίκη για Εθνική στην Ολλανδία

Ιστορική νίκη για Εθνική στην Ολλανδία

Ιστορική νίκη για Εθνική στην Ολλανδία


Η Ελλάδα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ολλανδία σε φιλικό ματς στο Αϊντχόφεν, νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της τους «οράνιε» και απέκτησε ψυχολογία ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας. Μήτρογλου (29’) και Γιαννιώτας (74’) οι σκόρερ, προηγήθηκαν με Βαϊνάλντουμ (14’) οι «οράνιε».


Ιστορική νίκη έστω και σε φιλικό παιχνίδι πήρε η Εθνική μας ομάδα. Η «γαλανόλευκη» κέρδισε με 2-1 την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν και πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στους «οράνιε» (1 ισοπαλία, 7 ήττες ο προηγούμενος απολογισμός).


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 14’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Βαϊνάλντουμ. Μετά από λάθος διώξιμο του Παπασταθόπουλου, ο Γιάνσεν μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» τον Τζαβάλλα και έκανε το γύρισμα για τον άσο της Λίβερπουλ, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.


Στο 20’ ο Σνάιντερ έφτασε μια «ανάσα» από το 2-0, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή. Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση της Εθνικής, αφού στο 21’ ο Ζουτ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 23’ ο Βίλεμς έκοψε σωτήρια τον Μάνταλο, πριν αυτός σουτάρει από θέση βολής.


Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 29’. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Τοροσίδη, ο Μήτρογλου έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της ολλανδικής άμυνας και έφερε το ματς στα ίσια. Πέντε λεπτά μετά, ο Σνάιντερ θα μπορούσε να ξαναδώσει το προβάδισμα στους Ολλανδούς, όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Σκίμπε προχώρησε στις πρώτες του αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Καπίνο, Σταφυλίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Μπακασέτας αντί των Καρνέζη, Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας. Λίγη ώρα αργότερα ο Γερμανός πέρασε στο ματς και τον Γιαννιώτα αντί του Φορτούνη (του γύρισε ο αστράγαλος).


Η Ολλανδία μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς, με τον Καπίνο να πιάνει άμεσα δουλειά αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Γιάνσεν στο 47’. Οι «οράνιε» είχαν την απόλυτη υπεροχή, με τον επιθετικό της Νιούκαστλ να αποτελούσε κύρια πηγή κινδύνου για την ελληνική άμυνα. Στο 62’ ο Παπαδόπουλος τον έκοψε με φοβερό τάκλιν στο ύψος του πέναλτι, ενώ στο 66’ το σουτ που επιχείρησε από τα πλάγια της περιοχής πέρασε δίπλα από το δοκάρι.


Η Εθνική άντεξε την πίεση και στο 74’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Μάνταλος έκλεψε τη μπάλα και τροφοδότησε τον Μήτρογλου, αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζουτ σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Γιαννιώτας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Η Ολλανδία δεν κατάφερε να απαντήσει και η Εθνική πήρε σπουδαία νίκη γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Η λίστα του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ

Η λίστα του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ

Η λίστα του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ


Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να αφήνει εκτός τους Τζιόλη, Σκόνδρα και Χατζηϊσαία.


Τη λίστα με τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.


Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε 29 ποδοσφαιριστές, κόβοντας» τους Σκόνδρα, Τζιόλη και Χατζηισαΐα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.


Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι εξής:


Λίστα Α


1.Μάρκος Βελλίδης, 3. Λέο Μάτος, 4. Μάριν Λέοβατς, 7. Μάμε Τιάμ, 8. Χάρης Χαρίσης, 10. Τζάλμα Κάμπος, 13. Στέλιος Μαλεζάς, 14. Φακούντο Περέιρα, 15. Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, 16. Γκόικο Τσίμιροτ, 18. Δημήτρης Γιαννούλης, 20. Ευθύμης Κουλούρης, 21. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, 23. Ζέλικο Μπρκιτς, 24. Γκάρι Ροντρίγκες, 27. Γιάννης Μυστακίδης, 28. Εβγέν Σάκχοφ, 31. Γιώργος Τζαβέλλας, 33. Στέφανος Αθανασιάδης, 34. Νίκος Κοροβέσης, 43. Φερνάντο Βαρέλα, 70. Στέλιος Κίτσιου, 71. Παναγιώτης Γλύκος, 77. Δημήτρης Πέλκας, 87. Χοσέ Κάνιας


Λίστα Β


41. Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, 44. Αχιλλέας Πούγγουρας, 80. Τάσος Δημητριάδης, 99. Μάριος Σιαμπάνης


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more