Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Βόμβα άσκησης που… ξεχάστηκε προκάλεσε την αναβολή στο Ολντ Τράφορντ!

Βόμβα άσκησης που… ξεχάστηκε προκάλεσε την αναβολή στο Ολντ Τράφορντ!

Βόμβα άσκησης που… ξεχάστηκε προκάλεσε την αναβολή στο Ολντ Τράφορντ!


Ούτε τρομοκρατική ενέργεια, ούτε φάρσα… Η αστυνομία ενημέρωσε πως το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο «Όλντ Τράφορντ» και προκάλεσε την αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ ήταν βόμβα άσκησης που ξεχάστηκε στο γήπεδο…


Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ αναβλήθηκε μετά από ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο «Όλντ Τράφορντ» λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ήταν απλώς μια βόμβα άσκησης χωρίς εκρηκτικά, που είχε κατά λάθος ξεχαστεί από αρμόδια εταιρία, μετά από άσκηση ετοιμότητας.


Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της αστυνομίας του Μάντσεστερ, Τζον Ο Χαρ ανέφερε: «Σε συνέχεια της ελεγχόμενης έκρηξης που έγινε σήμερα, έχουμε ανακαλύψει πως ήταν μια βόμβα άσκησης που είχε κατά λάθος ξεχαστεί στις τουαλέτες της βορειοδυτικής εξέδρας από την αρμόδια ιδιωτική εταιρία, μετά την άσκηση ετοιμότητας.


Παρότι το αντικείμενο δεν περιελάμβανε ενεργά εκρηκτικά, στην εμφάνιση ήταν όσο πιο αληθοφανής γινόταν. Η απόφαση να εκκενωθεί το στάδιο ήταν το καλύτερο δυνατό, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν κινδυνεύει κόσμος. Σίγουρα, δεν έμοιαζε με κάτι που θα ήθελες να ρισκάρεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (17/5, 22:00), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποζημιώσει τους οπαδούς, επιστρέφοντας τα έξοδα των εισιτηρίων. Όλη αυτή η… φασαρία με την αναβολή εκτιμάται ότι θα κοστίσει στη διοίκηση ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. λιρών.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Βαθμός κορυφής για ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Βαθμός κορυφής για ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Βαθμός κορυφής για ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο


Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες από το 20’ λόγω αποβολής του Τζιόλη ωστόσο με γκολάρα του Χαρίση (49’) κατάφερε να φύγει με σπουδαίο βαθμό (1-1) από την έδρα του Παναθηναϊκού, παραμένοντας στην κορυφή των πλει-οφ. Προηγήθηκαν με Μπεργκ (46’) οι «πράσινοι», που αποδοκιμάστηκαν στο φινάλε.


Παλικαρίσιο βαθμό που τον διατηρεί πρωτοπόρο στα πλει-οφ πήρε στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας για περισσότερο από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο


περισσότερα σε λίγο


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Στα προκριματικά η Σίτι, στο Γιουρόπα η Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Στα προκριματικά η Σίτι, στο Γιουρόπα η Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Στα προκριματικά η Σίτι, στο Γιουρόπα η Σαουθάμπτον


Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και εξασφάλισε την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Σαουθάμπτον, θέλει Κυπελλούχο τη Γιουνάιτεντ για να βγει Ευρώπη η Γουέστ Χαμ.


Στην εξασφάλιση της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα προκριματικά, αφού υπερτερούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με γκολ του Ιεανάτσο. Ωστόσο, η αδιάφορη Σουόνσι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με εκτέλεση φάουλ του Αγιού.


Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μάντσεστερ Σίτι θα τερμάτισε 4η εκτός εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει την Μπόρνμουθ με… 19 γκολ διαφορά. Αυτό θα συμβεί μόνο εάν η Μπόρνμουθ κατέβει χωρίς γκολκίπερ και έτσι οι «πολίτες» έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά.


Στο Γιουρόπα η Σαουθάμπτον, έχασε και… περιμένει η Γουέστ Χαμ


Για δεύτερη σερί χρονιά, η Σαουθάμπτον κατάφερε να εξασφαλίσει έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «Άγιοι» διέλυσαν με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση με +2 από την Γιουνάιτεντ, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Στη χειρότερη περίπτωση η ομάδα του Κούμαν θα τερματίσει 6η, θέση που οδηγεί στα προκριματικά της διοργάνωσης

Στην 7η θέση υποχώρησε η Γουέστ Χαμ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Στόουκ και ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με την Κρίσταλ Πάλας.


Από την άλλη, η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και θα μείνει εκτός Ευρώπης, εκτός αν κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ στον τελικό με τη Σεβίλλη. Σ’ αυτή την περίπτωση μάλιστα θα εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα ή τίποτα δηλαδή…


Προσπέρασε την Τότεναμ η Άρσεναλ


Με χατ-τρικ του Ζιρού, η Άρσεναλ κέρδισε με 4-0 την υποβιβασμένη Άστον Βίλα και όχι μόνο εξασφάλισε την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Αυτό συνέβη διότι η μισητή αντίπαλος των «κανονιέρηδων», Τότεναμ γνώρισε ήττα σοκ με 5-1 στην έδρα της υποβιβασμένης Νιούκαστλ (που έπαιζε με δέκα) και υποχώρησε στην 3η θέση. Έτσι, για 21η σερί σεζόν, η Άρσεναλ τερμάτισε πάνω από την Τότεναμ στην βαθμολογία!


Από την άλλη, Τσέλσι και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους παίκτες των «μπλε» να σχηματίζουν το guard of honour για να τιμήσουν την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι στο ξεκίνημα του αγώνα.



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Αναβλήθηκε το Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ μετά από «ύποπτο» πακέτο στις εξέδρες του «Όλντ Τράφορντ»

«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο «Όλντ Τράφορντ»

«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο «Όλντ Τράφορντ»


Την αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ προκάλεσε ένα «ύποπτο» πακέτο που βρέθηκε στην βορειοδυτική εξέδρα του «Όλντ Τράφορντ» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.


«Κόκκινος» συναγερμός στο «Όλντ Τράφορντ» λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπόρνμουθ.


Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου εντόπισαν ένα «ύποπτο» πακέτο στην βορειοδυτική εξέδρα του γηπέδου και αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τον κόσμο μακριά από το γήπεδο.


Η διοργανώτρια αρχή, μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, αναγκάστηκε να αναβάλει την αναμέτρηση και αυτή την ώρα στο γήπεδο βρίσκονται άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more