Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Έφτασε τα 400 γκολ ο Αμπρέου



Έφτασε τα 400 γκολ ο Αμπρέου

Read more

Ανακοίνωσε Ψιανό και Μπουγαΐδη ο Κισσαμικός



Ανακοίνωσε Ψιανό και Μπουγαΐδη ο Κισσαμικός

Read more

Τα πρόσωπα που λάτρεψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού (pics+vids)



Τα πρόσωπα που λάτρεψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού (pics+vids)

Read more

Ο… μύθος της κόκκινης φανέλας του Παναθηναϊκού



Ο… μύθος της κόκκινης φανέλας του Παναθηναϊκού

Read more

Μια εισβολή σε γήπεδο αλλιώτικη από τις άλλες!



Μια εισβολή σε γήπεδο αλλιώτικη από τις άλλες!

Read more

Να τι φοβερό έκαναν οι Αγγελόπουλοι κα πετούσαν οι Ερυθρόλευκοι στο Καζάν - Το αποκάλυψε ο Σφαιρόπουλος!


Ο Ολυμπιακός, παρότι έπαιξε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο Καζάν, πήρε τη νίκη κόντρα στην Ούνικς και όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε αυτό βοήθησαν πολύ και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.


Τι έκαναν; Διαβάστε τι αποκάλυψε ο κόουτς των Πειραιωτών: “Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους μας που μας έδωσαν αυτή την πτήση τσάρτερ και την ευκαιρία στους παίκτες να είναι ξεκούραστοι”.


Σχολιάζοντας την ολοκληρωτική εμφάνιση της ομάδας του ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Εκπλήξαμε την Ούνικς με τον πρώτο μας δεκάλεπτο και συνολικά με το πρώτο μας ημίχρονο. Η Ούνικς είναι μια ομάδα έδρας όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν, τους κρατήσαμε χαμηλά, ο επιθετικός μας ρυθμός ήταν φοβερός και αυτός ήταν ο λόγος για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είπαμε πως η Ούνικς θα προσπαθήσει να αντιδράσει, περιμέναμε να μας βάλουν πίεση και αυτό ακριβώς έγινε.


Στην τρίτη περίοδο δυσκολευτήκαμε από τη σκληρή άμυνα της Ούνικς, αλλά ύστερα από λίγο διάστημα και μέσω της αμυντικής μας προσπάθειας, βρήκαμε τον δρόμο μας. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και αυτό μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγε στους εφτά πόντους, εκεί ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο, αλλά η άμυνα μας ήταν αυτή που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Γενικά νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, είχαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απόψε και γι αυτή την τεράστια προσπάθεια και το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες μου, τους βγάζω το καπέλο”.

Read more

Οι νέοι “σφράγισαν” τη πρόκριση του Ολυμπιακού



Οι νέοι “σφράγισαν” τη πρόκριση του Ολυμπιακού

Read more

Ο…μισός Ολυμπιακός πέρασε “τρένο” από το...



Ο…μισός Ολυμπιακός πέρασε “τρένο” από το Καζάν

Read more

LIVE: Ολυμπιακός - Άρης



LIVE: Ολυμπιακός – Άρης

Read more

Η οικογένεια Νεστορίδη θυμάται τον αδικοχαμένο αδερφό! (Pic)


Το σπαραξικάρδιο μήνυμα του Γιώργου Νεστορίδη για τον μικρό Παναγιώτη. Το ημερολόγιο έγραφε 2 Φεβρουαρίου 2010 όταν ο Κώστας Νεστορίδης έχασε το στερνοπούλι του, το στερνοκλάδι του, όπως λένε οι Πόντιοι. Εντελώς ξαφνικά, μία ημέρα, σαν σήμερα, πριν από εφτά χρόνια, ο Παναγιώτης Νεστορίδης, ο μικρότερος εκ των τριών υιών του «μάγου της μπάλας» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών. Από εσωτερική αιμορραγία στον πνεύμονα, ανέφερε η ιατρική γνωμάτευση ως αιτία θανάτου, τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει. Ούτε ο ίδιος ο Νέστορας που βιώνε και βιώνει, αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο πλήγμα σε έναν γονέα, να χάνει το σπλάχνο του. Δεν υπάρχει τρανότερο χτύπημα για έναν πατέρα και μία μάνα, από το να φύγει το παιδί τους, πριν από αυτούς, για τον άλλο κόσμο. Το ίδιο και τα αδέρφια του αδικοχαμένου Παναγιώτη, τα οποία δεν τον ξέχασαν. Ο Γιώργος Νεστορίδης μοιράστηκε το πρωί της Πέμπτης φωτογραφία των τριών αδελφών, η οποία συνοδευόταν από ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα. «Επτά χρόνια χωρίς τον Αδερφό μου. Παναγιώτη μας λείπεις!!! Συγχώρεσε μας όλους που δεν μπορέσαμε να σε σώσουμε», ανέφερε συγκινητική η ανάρτηση του, η οποία επιβεβαιώνει, ότι όσα χρόνια και να περάσουν, η οικογένεια δεν μπορεί να ξεπεράσει μία τέτοια απώλεια. Είθε ο χρόνος να επουλώσει τις πληγές τους και να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του! .’s .

Read more

Διαψεύδουν τον έρανο στον Παναθηναϊκό



Διαψεύδουν τον έρανο στον Παναθηναϊκό

Read more

Μόνοι στα Σπάτα Αραούχο και Βίνι


Μόνο οι Αραούχο και Βινίσιους προπονήθηκα σήμερα, προκειμένου να βρουν ρυθμό. Ρεπό για τους υπόλοιπους.  Ο Μανόλο Χιμένεθ, αν και η ΑΕΚ αγωνίζεται την Κυριακή, επέλεξε να δώσει ρεπό σήμερα Πέμπτη στους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες προκειμένου να ξεκουραστούν. Οι κιτρινόμαυροι που δεν πήραν λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον Λεβαδειακό προπονήθηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ μετά την λήξη της αναμέτρησης. .’s .

Read more

Φοβερές εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τον τελείωσε ο Μπέντο, τον κρατάει ο Μαρινάκης, τι του "σφύριξε"!


Αντίστροφα θα έλεγε κάποιος ότι κυλάει ο χρόνος παραμονής του Τσόρι Ντομίνγκες -ως ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον- στον Ολυμπιακό, μετά και την απόφαση του Πάουλο Μπέντο να τον αφήσει εκτός συνέχειας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του συλλόγου.


Ο Αργεντινός “μαέστρος” δείχνει να μην έχει κανένα μέλλον στο Λιμάνι όσο στον πάγκο των Πειραιωτών παραμένει ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος πάντως δεν είναι ο μόνος ούτε ο πρώτος που βλέπει και αντιλαμβάνεται ότι ο Τσόρι δεν μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στο κορυφαίο επίπεδο. Ακριβώς την ίδια άποψη με τον νυν τεχνικό των Ερυθρολεύκων είχε και ο προηγούμενος, ο Μάρκο Σίλβα.


Ο Τσόρι έμεινε στην ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι με μια αποκλειστικά προσωπική απόφαση του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο παρότι αγωνίστηκε αρκετά στο ξεκίνημα, έχει παραγκωνιστεί τελείως μέσα στο 2017.


Πληρώνοντας ίσως το ότι επέστρεψε από τις διακοπές των Χριστουγέννων με κάποια περιττά κιλά και χωρίς να έχει γυμναστεί ιδιαίτερα, αλλά και το ότι είναι στρατηγική επιλογή των Πειραιωτών να προωθηθούν τα παιδιά των ακαδημιών, ο 35χρονος παραμένει χωρίς ματς στα πόδια του από τις 18 Δεκεμβρίου (έπαιξε για 20 λεπτά κόντρα τον Παναιτωλικό) και από τότε έχει μπει σε αποστολή για μόλις δύο ματς (με τον Πλατανιά και τον Αρη στο Κύπελλο), χωρίς όμως να αγωνιστεί.


Χθες, πιστοποιήθηκε ότι βρίσκεται τελείως εκτός πλάνων του προπονητή του, καθώς βγήκε και από την ευρωπαϊκή λίστα για χάρη του νεοφερμένου, Καρίμ Ανσαριφάρντ.


Πάντως, στον Ρέντη λένε ότι ο Τσόρι αντιμετώπισε ψύχραιμα την απόφαση του προπονητή του και ότι, ουσιαστικά, ήταν μία εξέλιξη την οποία περίμενε. Είχε πάρει σαφή μηνύματα εδώ και καιρό πως δεν υπολογίζεται ούτε για 10-15 λεπτά συμμετοχής, προερχόμενος από τον πάγκο και είναι σίγουρο πως θα κυνηγούσε με πάθος μια μεταγραφή αν δεν τον δέσμευαν οι σχολικές υποχρεώσεις των παιδιών του.


Ωστόσο, η μεταγραφική περίοδος στην Αργεντινή λήγει στις 21 Φεβρουαρίου και δεν αποκλείεται, τελικά, να επιχειρήσει το βήμα να αποχωριστεί την οικογένειά του για τους επόμενους 3-4 μήνες. Εξάλλου, το πρέσινγκ που δέχεται τελευταία από τη Ρίβερ είναι μεγάλο, αν και προς το παρόν δε δείχνει να δελεάζεται.


Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πρόσφατη ληστεία στο σπίτι του παραμένει ένα τεράστιο σοκ, που δύσκολα θα του επιτρέψει να πάρει την απόφαση να αφήσει μόνους στην Ελλάδα γυναίκα και παιδιά.


Ταυτόχρονα, η εξαιρετικά ήρεμη στάση του Τσόρι σε όσα του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε αγωνιστικό επίπεδο ίσως και να οφείλεται -όπως λέγεται- σε διαβεβαιώσεις που έχει πάρει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι τον περιμένει πόστο στην ΠΑΕ μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του και γι’ αυτό δεν θέλει να διαταράξει τις σχέσεις του με κανέναν στην ομάδα.


Οπότε, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει υπομονή και να αφήσει το χρόνο να κυλήσει έως ότου το καλοκαίρι πάρει την επόμενη καθοριστική απόφαση για την καριέρα του. Εξάλλου, παίζει πάντα το ενδεχόμενο και της αποχώρησης του Μπέντο, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να φέρει τον Τσόρι ξανά στα πλάνα του επόμενου προπονητή. Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι Αργεντινός κάνει υπομονή και περιμένει τις εξελίξεις για να αποφασίσει το επόμενο βήμα.

Read more