Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ξέσπασμα Αλαφούζου: «Υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα»

Ξέσπασμα Αλαφούζου: «Υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα»

Ξέσπασμα Αλαφούζου: «Υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα»


Έξαλλος για την αποβολή του Ζέκα ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, τονίζοντας πως υπήρξε εντολή για να αποβληθεί!


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε βολές κατά πάντων αμέσως μετά την ήττα των «πρασίνων» από την Ξάνθη στη Λεωφόρο (0-1).


Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο διαιτητής Μάνταλος είχε εντολή να αποβάλλει τον Ζέκα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και τη κυβέρνηση.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Σήμερα αποβλήθηκε ο αρχηγός μας, ο Ζέκα, χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα, από ένα μέλος του τωρινού ποδοσφαιρικού συστήματος. Αυτό που συμβαίνουν είναι τραγικά. Έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας και είμαι σίγουρος ότι υπήρχε εντολή να αποβληθεί ο Ζέκα, γιατί είναι ένας από τους πιο βασικούς μας παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Από ποιον υπήρχε εντολή;


“Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Η ΕΠΟ σίγουρα συμμετέχει σε αυτήν την ιστορία και άλλοι πολλοί. Εγώ θέλω να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν πέντε ματς του Αστέρα Τρίπολης για τα οποία κατηγορείται ο Αστέρας Τρίπολης ότι τα έχει χειραγωγήσει και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Σφυράνε όλοι αδιάφορα. Υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση, όπου υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία συνομιλιών με πακιστανικά τηλέφωνα, στήσιμο παιχνιδιών, ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων, τα πάντα.


Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, υποκριτικά ο Υπουργός βγαίνει και λέει να φύγει η ΕΠΟ, ενώ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Μόνο τον Παναθηναϊκό έχει τιμωρήσει κλείνοντας τις θύρες. Αυτό εδώ πέρα σήμερα ξεπερνάει τα όρια της ανοχής κάθε ανθρώπου και ρωτάω τον κύριο Κοντονή. Φταίνε οι οπαδοί για τη βία ή ο ίδιος που δεν έχει φροντίσει να λειτουργήσει η δημοκρατία σωστά γιατί είναι υπεύθυνη η Κυβέρνηση να αποδίδεται δικαιοσύνη. Τους έχουμε ψηφίσει για να κυβερνούν και όχι για να σφυρίζουν αδιάφθορα και να λένε βλακείες όταν φοβούνται και ζορίζονται”.


Δε νομίζετε πως είναι σκληρά τα λόγια σας;


“Τι σκληρά; Αστειεύεστε; Είμαι συγκρατημένος. Αν μίλαγα σκληρά θα έλεγα πολύ χειρότερα…”


Εσείς τι προτίθεστε να κάνετε;


“Εγώ τι να κάνω; Εγώ δεν έχω ούτε εξουσία, ούτε είμαι κυβέρνηση. Ούτε νομοθετώ. Ούτε δικαιοσύνη είμαι. Ούτε αστυνομία. Ούτε δέρνουμε, ούτε τραμπουκίζουμε, ούτε ανατινάζουμε φούρνους”.


Ο κόσμος βράζει απ’ αυτή την κατάσταση;


“Η κυβέρνηση είναι ανίκανη. Ανίκανη να ελέγξει την εκτεταμένη διαφθορά του ποδοσφαίρου. Έχουμε μία καμόρα που λειτουργεί συστηματικά κάθε Κυριακή, έχουμε κασέτες, έχουμε αποδείξεις και δεν κάνουν τίποτα… Κάθε τόσο όταν ζορίζονται βγάζουν μία ηλίθια ανακοίνωση μπας και κατευνάσει ο θυμός μας…”


Έχετε σκεφτεί να πάρετε την ομάδα να φύγετε;


“Θα τους τσακίσουμε όλους… Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε, αυτοί θα φύγουν κάποια στιγμή, όχι εμείς”.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στη Λεωφόρο η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στη Λεωφόρο η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στη Λεωφόρο η Ξάνθη


Με γκολ του Σολτάνι (67’) η Ξάνθη έφυγε με σπουδαίο «διπλό» (1-0) από την έδρα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να παίζουν με δέκα παίκτες από το 51’ λόγω αποβολής του Ζέκα.


Ο Παναθηναϊκός έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς γκολ στη Λεωφόρο και η Ξάνθη πήρε σπουδαία νίκη με 1-0, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ξεφύγει ακόμα και με +7 από τους «πράσινους».


Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με εννέα απουσίες, καθώς ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν είχε στην διάθεσή του τους Αμπέντ, Κουτρουμπή λόγω τιμωρίας και τους τραυματίες Μπεργκ, Μέστο, Σάντσεθ, Μπουμάλ, Τελάντερ, Μαμούτε και Εβανζελίστα.


Η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο πιέζοντας ψηλά τους γηπεδούχους, οι οποίοι αδυνατούσαν να διατηρήσουν τη μπάλα. Οι Ακρίτες είχαν την υπεροχή και στο 29’ σημείωσαν τη σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους, με τον Στιλ να σταματά σε τετ-α-τετ τον Νιέτο.


Αυτή η φάση «αφύπνισε» την ομάδα του Στραματσιόνι, η οποία απείλησε για πρώτη φορά στο 33’, όταν ο Νάνο έκανε την σέντρα και ο Βιγιαφάνιες από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, ωστόσο με εξαίρεση μια άστοχη εκτέλεση φάουλ του Καλτσά (35’) δεν απείλησε την εστία των γηπεδούχων.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, καθώς στο 51’ ο Μάνταλος πήγε με το γράμμα του νόμου και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Ζέκα για εκτός φάσης χτύπημα στον Σολτάνι. Βέβαια, ο Έλληνας διαιτητής θα έπρεπε να δείξει την ίδια αυστηρότητα και στο 29′ δίνοντας δεύτερη κίτρινη στον Μπαξεβανίδη της Ξάνθης.


Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αποχώρησε με δάκρια και θα χάσει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία (η ποινή αυξάνεται στους αρχηγούς) που μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στα ντέρμπι.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Στραματσιόνι έβαλε τους Εσιέν και Πράνιτας αντί των Καλτσά και Βιγιαφάνιες, κινήσεις που όμως δεν βοήθησαν τους γηπεδούχους. Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 67’ άνοιξε το σκορ με τον Σολτάνι. Ο Νιέτο έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Αλγερινός με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους Ακρίτες!


Τρία λεπτά μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός είχε καλή στιγμή για να απαντήσει, όμως το σουτ του Πέτριτς έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ζαρόπουλου. Δύο λεπτά μετά ο Έλληνας γκολκίπερ έδιωξε το σουτ του Κλωναρίδη, ενώ στο 82’ πραγματοποίησε ακόμα μια απόκρουση σε σουτ του Λουντ.


Στο 85’ η Ξάνθη έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, με τον Σκουρτάι να σημαδεύει το δοκάρι του Στιλ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπέρτου. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ξανά μέχρι το φινάλε και οι Ακρίτες έφυγαν με σπουδαίο «διπλό» από τη Λεωφόρο.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more

Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)

Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)

Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)


Τη μνήμη των 21 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην Θύρα 7 τον Φεβρουάριο του 1981 τίμησε γι’ άλλη μια χρονιά η οικογένεια του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη.


Τριανταπέντε χρόνια πέρασαν από την τραγωδία της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, όπου 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το θρίαμβο (6-0) του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ.


Το μεσημέρι του Σαββάτου (6/2) τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον περιβάλλοντα χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί για να τιμήσει την μνήμη των 21 θυμάτων.


Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό του μπάσκετ, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τα άλλα αγωνιστικά τμήματα, καθώς και παιδιά από τις σχολές του συλλόγου. Εκεί ήταν φυσικά χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, καθώς και μέλη των 21 οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.


Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που τον λόγο πήρε η κ. Τουμανίδου, εκπροσωπώντας τις μητέρες όλων των θυμάτων, όπως και το «παρών» που ακούγονταν μετά την εκφώνηση των ονομάτων των 21 θυμάτων.


Μετά το πέρας των ομιλιών, έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των θυμάτων από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.


Στο μνημείο της Θύρας 7 κατατέθηκαν στεφάνια από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το μπασκετικό και τον Ερασιτέχνη, ενώ υπήρξαν και στεφάνια από τον Σωκράτη Κόκκαλη, την ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, Συνδέσμους του Ολυμπιακού από το εξωτερικό (Στουτγκάρδη, Νέα Υόρκη, Βρυξέλλες κ.τ.λ.), την ΕΠΣ Πειραιά κ.α. Να σημειωθεί ότι και φέτος διεξήχθη αιμοδοσία στο χώρο του Μουσείου του Ολυμπιακού, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)Λένε πως πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται. Οι 21 της 8ης Φλεβάρη του 1981 λοιπόν είναι «ζωντανοί». Πώς μπορεί, άλλωστε, να έχουν πεθάνει πραγματικά όταν είναι στο μυαλό και την καρδιά εκατομμύρια ανθρώπων;

Ζουν και οδηγούν τους υπόλοιπους στον σωστό ρυθμό των συνθημάτων από την δική τους Θύρα 7, εκεί ψηλά. Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού απέδειξε ξανά πως και θυμάται και τιμά αυτούς τους 21.
Τους ανθρώπους που σπεύδοντας να βγουν από τη θύρα 7 του «Γ. Καραϊσκάκης» για να πανηγυρίσουν τον περήφανο θρίαμβο επί της ΑΕΚ, γλίστρησαν στα σκαλοπάτια και μαζί με την ισορροπία έχασαν τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους.


Πέρασαν 35 ολόκληρα χρόνια αλλά για την οικογένεια του Θρύλου οι μνήμες δεν έχουν ασθενήσει. Επιβεβαιώθηκε ξανά το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ για μία ακόμη χρονιά.


Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)Γύρο από το ματωμένο τουρνικέ με τις τόσες αναμνήσεις τελέστηκε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο της Θύρας 7. Φώναξαν «παρών» και για τους 21. Και φυσικά τους υπενθύμισαν πως ακόμα κι από ‘κει ψηλά συνεισφέρουν στην κερκίδα. «Αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».


Η τεράστια οικογένεια του Θρύλου ήταν εκεί, για μία ακόμη φορά ενωμένη. Παρών φυσικά ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός προεξάρχοντος του Προέδρου του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ήταν σύσσωμο τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητής, παίκτες, συνεργάτες κτλ) όσο και η Διοίκηση. Εκεί ήταν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός με πρώτους τους κ.κ. Αγγελόπουλους και φυσικά τα μέλη του τμήματος αλλά και διοικητικά στελέχη.


Παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και αθλητές και προπονητές από τα ναυταθλητικά και «υγρά» σπορ, τις πολεμικές τέχνες αλλά και τις ακαδημίες αφού οι ομάδες βόλεϊ και πόλο είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εκπροσώπηση υπήρξε και από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ παρότι επίσης υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)Εκεί ήταν και 20 ποδοσφαιρικές σχολές του Ολυμπιακού απ’ όλη την Αττική αλλά και αυτή της Θεσσαλονίκης. Σύσσωμη ήταν και η ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων. Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Δήμος Πειραιά με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη.


Εκεί ήταν και μέλη των 21 οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.


Η κα. Τουμανίδου, εμφανώς συγκινημένη, ζήτησε απ’ όλους να σέβονται τις μνήμες των 21 που χάθηκαν, μεταξύ των οποίων και το δικό της παιδί, και να μην βρίζουν. Επίσης τόνισε πως η διοίκηση του Ολυμπιακού και προσωπικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, εγγυώνται πως θα συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων και ζήτησε από προπονητή και παίκτες να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και ν’ αφιερώσουν τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας.


Το λόγο πήρε και η κα. Λόλα Νταϊφά κάνοντας ένα flash back σ’ εκείνη την τραγική ημέρα. Υπήρξε και εκπροσώπηση στις ομιλίες από την Θύρα 7 όπου τονίστηκε ότι οι 21 δεν θα πεθάνουν ποτέ γιατί υπάρχουν εκατομμύρια Ολυμπιακοί που τους θυμούνται και τους «κρατάνε» ζωντανούς.


Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 (pics)Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης και των ομιλιών έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των θυμάτων από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και από τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη. Στο σημείο μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΕΦΟ κ. Κώστας Μπαρμπής και με το γνωστό του προσωπικό στυλ και τον «πύρινο» λόγο συγκίνησε άπαντες.


Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, διεξήχθη και αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Στον χώρο του Μουσείου του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» ο κόσμος μπορούσε να πάει να δώσει αίμα για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Από τις 10 το πρωί και ως την ώρα που άρχισε το μνημόσυνο μερικές εκατοντάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν αίμα τιμώντας με έναν ακόμα τρόπο, ΣΠΟΥΔΑΙΟ τρόπο, τη μνήμη όσων χάθηκαν τον Φλεβάρη του 1981.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λέστερ στο ντέρμπι!

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λέστερ στο ντέρμπι!

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λέστερ στο ντέρμπι!


Η Λέστερ κέρδισε με 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», ξέφυγε με +6 από τη δεύτερη θέση και πλέον έπεισε και τους πιο δύσπιστους ότι μπορεί να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα! Χουθ (3’, 60’) και Μαχρέζ (48’) οι σκόρερ για τις «αλεπούδες», μείωσε με Αγκουέρο στο φινάλε (87’) η Σίτι.


Θρίαμβος για Λέστερ στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κέρδισε με 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα της κορυφής, όντας πλέον στο +6 από τη δεύτερη θέση!


Οι «αλεπούδες» σόκαραν τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Χουθ! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ, ο Γερμανός ξέφυγε από τον Ντεμικέλις και με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Λέστερ!


Η άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές για ένα γρήγορο 2ο γκολ. Στο 8’ ο Χαρτ απομάκρυνε την προσπάθεια του Βάρντι και δύο λεπτά μετά ο Άγγλος πορτιέρο πρόλαβε έγκαιρα τον Ντρινκγουότερ, αποσοβώντας τον κίνδυνο.


Η πρώτη σημαντική φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 15’, με το σουτ του Σίλβα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σμάιχελ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (71-29%), ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Λέστερ, με τον Τουρέ να ήταν εγκλωβισμένος.


Οι «πολίτες» δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες όμως φωνάζουν για τη φάση του 24’, για το γεγονός ότι ο διαιτητής έδωσε φάουλ και όχι πέναλτι σε ανατροπή του Ζαμπαλέτα στη γραμμή της περιοχής. Δύο λεπτά νωρίτερα, η Λέστερ είχε «αγγίξει» το 2ο γκολ με τον Οκαζάκι, ο οποίος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Βάρντι.


Οι «αλεπούδες» κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη «χτύπησαν» ξανά από νωρίς, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ! Στο 48’, ο Καντέ πήρε τη μπάλα πίσω από τη σέντρα και έδωσε στον Μαχρέζ, ο οποίος πέρασε εντυπωσιακά τον Οταμέντι κι εν συνεχεία νίκησε τον Χαρτ για το 2-0. Η Σίτι είχε ευκαιρία για να απαντήσει σχεδόν άμεσα, με τον Σμάιχελ να αποκρούει με το γόνατο τη κεφαλιά του Φερνάντο στο 55’!


Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να μειώσουν και στο 60’ η Λέστερ πέτυχε τρίτο γκολ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χουθ νίκησε τον Ντεμικέλις στον αέρα και με τρομερή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ για το 3-0!


Το 3ο γκολ αποδιοργάνωσε πλήρως την Σίτι και η Λέστερ είχε ευκαιρίες για τέταρτο γκολ. Στο 67’ ο Χαρτ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Βάρντι ενώ στο 73’ η κεφαλιά του Άγγλου φορ έφυγε άουτ. Στο 80’ ο Βάρντι έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ και εφτά λεπτά μετά η Σίτι κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Αγκουέρο.


Το γκολ του Αργεντινού «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο ήταν πλέον αργά… Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λέστερ θα πάει στο «Εμιρειτς» όντας στο +6 από την κορυφή.


This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.


Source: agones-live.gr

Read more