Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ενδιαφέρουσα είδηση! Το έμαθες αυτό για τον Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό;


Γιατί σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στην πόρτα του Ολυμπιακού, προκειμένου να ζητήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Έλληνα άσο.


Μόνο που η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς ο Μπέτνο τον υπολογίζει κανονικά…


Με τη σημείωση, μάλιστα, ότι η αρνητική απάντηση δόθηκε στους Κύπριους πριν ακόμα αποχωρήσει από την ομάδα ο Μιλιβόγεβιτς!

Read more

Τα εισιτήρια για το Λεβαδειακός - Πλατανιάς



Τα εισιτήρια για το Λεβαδειακός – Πλατανιάς

Read more

Το ποστάρισμα Νικολάου για Ρέτσο (pic)



Το ποστάρισμα Νικολάου για Ρέτσο (pic)

Read more

Η ποινική ρήτρα για Κουλιμπαλί



Η ποινική ρήτρα για Κουλιμπαλί

Read more

Η πιο…τρελή βολή στην ιστορία του μπάσκετ!



Η πιο…τρελή βολή στην ιστορία του μπάσκετ!

Read more

Το «μήνυμα» του Ρομπέρτο στον Μανιάτη (pic)



Το «μήνυμα» του Ρομπέρτο στον Μανιάτη (pic)

Read more

Παππάς: «Είμαστε αψυχολόγητοι»


Το ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού εδώ και αρκετό καιρό. Το παραδέχθηκε μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Ο 26χρονος γκαρντ των “πρασίνων” αναφέρθηκε στο “διπλό” επί της Γαλατάσαραϊ, τους στόχους της ομάδας του στην EuroLeague, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Nick Galis Hall. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για τη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ: “Είχαμε ανάγκη αυτό το διπλό. Καταντά κλισέ να λέει ο καθένας ότι όλοι παίζουν για την ομάδα, αλλά έτσι είναι, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο σπουδαία παιχνίδια στην Euroleague“. Για την κακή εκκίνηση των “πρασίνων”: “Δεν γνωρίζω γιατί ξεκινάμε έτσι. Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι. Η αλήθεια είναι πως σε πολλά παιχνίδια βρισκόμαστε από νωρίς πίσω και με καλές διαφορές. Μετά μας βγαίνει ένα ένστικτο επιβίωσης, γυρνάμε το παιχνίδι και το φέρνουμε στα μέτρα μας αλλά το σημαντικό είναι να ελέγχουμε από νωρίς το ματς για να παίρνουμε ευκολότερες νίκες από τη σημερινή“. Για το αν ο Παναθηναϊκός στοχεύει πλέον στην τετράδα: “Πολλές φορές κοιτάξαμε το κάτι παραπάνω αλλά κάποια ατυχή αποτελέσματα από ομάδες που δεν το περιμέναμε μας έφεραν σε μια κατάσταση να κοιτάμε την πρόκριση και μόνο. Νομίζω πως πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά”. Για το ψυχολογικό κέρδος από το παιχνίδι: “Σίγουρα αλλά είμαστε λίγο αψυχολόγητοι και εμείς. Μετά από νίκη μέσα στο ΣΕΦ χάσαμε 25 από τη Φενέρ. Δεν μπορώ να προσεγγίσω την ψυχολογία μας. Πάντως είμαστε χαρούμενοι, κάθε μέρα και πιο δεμένοι και αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά“. Για το αν μπορεί το “τριφύλλι” να “χτίσει” ένα καλό νικηφόρο σερί: “Είναι μια καλή αρχή, έχουμε δύο σερί εντός έδρας. Θέλω να προσθέσω πως το σημερινό παιχνίδι είχε επιπλέον κίνητρο γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 109 χρόνια ένδοξης ιστορίας, κάτι που ανέφερε και ο κόουτς. Αυτό μας έδωσε έξτρα κίνητρο να δώσουμε κάτι παραπάνω. Μας το ανέφερε ο κόουτς στα αποδυτήρια. Σίγουρα τα παιδιά από την Αμερική δεν το ξέρουν αλλά για εμάς τους Έλληνες, από τη στιγμή που εκπροσωπούμε αυτόν τον σύλλογο, είναι σημαντικό“. Για το γεγονός πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στο Nick Galis Hall: “Θεωρώ πως ήταν μία πολύ καλή πρωτοβουλία της ομάδας. Δείχνει το μεγαλείο της ομάδας. Δεν μπήκε στη διαδικασία να το πάρει στο ΟΑΚΑ ενώ θα μπορούσε, θεωρώ πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε μια ωραία ατμόσφαιρα από δύο μεγάλες ομάδες“. The post Παππάς: «Είμαστε αψυχολόγητοι» appeared first on PRASINANEA.GR.

Read more

Αποθέωσε Τέρι ο Εσιέν



Αποθέωσε Τέρι ο Εσιέν

Read more

Ο Τόσκας ο… διάδοχος Πλαβούκου σε Λεβαδειακό



Ο Τόσκας ο… διάδοχος Πλαβούκου σε Λεβαδειακό

Read more

Μαυροειδής: «Νιώθω άβολα που δεν μπορώ να βοηθήσω»


Για το ματς της ΑΕΚ με την Κύμη μίλησε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Αναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ της ΑΕΚ στο Blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Η προσπάθεια συνεχίζεται. Βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο δρόμος είναι μακρύς. Το λέμε και το ξαναλέμε και το ξαναγράφουμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Επόμενος αντίπαλός μας είναι η Κύμη. Πρέπει για πολλοστή φορά να δείξουμε σοβαρότητα για σαράντα λεπτά και να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του φαβορί. Για άλλη μια φορά έχουμε προβλήματα με απουσίες. Νιώθω κι εγώ άβολα, που το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να βοηθήσω. Έχουμε αποδείξει, πάντως, ότι δεν μένουμε σ’ αυτά και προχωράμε. Η ομάδα μας έχει αξιόλογο έμψυχο υλικό και «καταγράφεται» αυτό στο γήπεδο. Δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητές του είναι άλλωστε θέματα, που μένουν «εν οίκω» και αφορούν σε μας και στους προπονητές. Αυτό που ζητώ είναι να έλθει ο κόσμος μας στο γήπεδο. Είναι το καλύτερο. Σ’ αυτή τη φάση ειδικά θέλουμε την παρουσία του. Θέλουμε την ώθηση, που θα μας επιτρέψει να τρέξουμε στην τελική ευθεία, αλλά και ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση που δεν έχουμε κρύψει ότι θέλουμε να διακριθούμε. Οι αγώνες όμως της Ευρώπης μπορούν να περιμένουν… Μπροστά μας είναι η Κύμη. Εκεί εστιάζουμε… Σας ευχαριστώ». .’s .

Read more

Σταθερή αξία ο Τσίμιροτ για τον ΠΑΟΚ



Σταθερή αξία ο Τσίμιροτ για τον ΠΑΟΚ

Read more

Απίθανη πάσα αλλά τραγικό τελείωμα



Απίθανη πάσα αλλά τραγικό τελείωμα

Read more

«Αγαπημένη μου χώρα η Ελλάδα, να σώσουμε την Καλλονή»



«Αγαπημένη μου χώρα η Ελλάδα, να σώσουμε την Καλλονή»

Read more

Ευχαριστίες στην ΑΕΚ για την στήριξή της…


Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και η Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έστειλαν ευχαριστήριες επιστολές στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τη βοήθειά της. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τις θερμές ευχαριστίες τους προς την ΠΑΕ ΑΕΚ για την δωρεά αθλητικού υλικού αλλά και για τη γενικότερη έμπρακτη συμπαράστασή της όλα αυτά τα χρόνια έστειλαν εγγράφως η Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.Η ΑΕΚ δώρισε μια σημαντική ποσότητα αθλητικού υλικού στην ποδοσφαιρική ομάδα προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων Σχιστού και της οποίας την ευθύνη επιλογής, εκγύμνασης και προπόνησης έχουν ειδικευμένοι συνεργάτες των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Για το λόγο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος Γιώργος Πρωτόπαπας έστειλε ευχαριστήρια επιστολή, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει στηρίξει από το 2005 μέχρι και σήμερα πολλές φορές το έργο μας με διάφορες ενέργειες και θεωρούμε μέγιστη τιμή ότι αυτή η υποστήριξη και ευαισθησία παραμένει αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια».Ευχαριστήριο έστειλε και ο Επικεφαλής Γραφείου Αττικής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Ιγκόρ Τσιομπάνου, στο οποίο τονίζει ότι «η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι μία βασική ανάγκη, που εκφράζεται από τις ίδιες τις κοινότητες των προσφύγων, και είναι χαρά μας να έχουμε τη στήριξη φορέων όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ στις προσπάθειές μας να προωθήσουμε ανάλογες δράσεις». Επισυνάπτουμε τις ευχαριστήριες επιστολές του κ. Πρωτόπαπα και του κ. Τσιομπάνου σε ελληνικά και αγγλικά». .’s .

Read more

Ουζουνίδης: «Θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας»



Ουζουνίδης: «Θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας»

Read more

Πάει για… νέα αφαίρεση βαθμών ο Ηρακλής!


Τα σύννεφα δεν φεύγουν πάνω από τον Ηρακλή, καθώς ο ατζέντης Νίκος Ζαφειρόπουλος δικαιώθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε κατά του Γηραιού. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να πήραν πίσω τους 3 βαθμούς από την υπόθεση του Πορτουλίδη, ωστόσο υπάρχει πάντα ο φόβος νέας αφαίρεσης βαθμών. Ο ατζέντης Νίκος Ζαφειρόπουλος άλλωστε δικαιώθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε κατά του Ηρακλή, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρωθεί άμεσα για να μην έχει νέα μπλεξίματα ο σύλλογος. Όλα αυτά βέβαια ενώ επίκεινται και νέες προσφυγές για τους «κυανόλευκους» που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πηγή: sdna.gr .’s .

Read more