Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωσε Ντιγκινί ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Ντιγκινί ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Ντιγκινί ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Περιστεριώτες.


Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Νικολα Ντιγκινί. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον Λεβαδειακό και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες.


Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


To «αστέρι» μας φωτίζεται με ένα νέο αστέρι!


Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γάλλο επιθετικό Νικολά Ντιγκινί (Nicolas Diguiny) ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα χαράξει τις ίδιες προσδοκίες, θα συμβαδίζει με τα ποδοσφαιρικά μας όνειρα!«Πολυλειτουργικός» ως ποδοσφαιριστής ο Ντιγκινί συνδυάζει την ταχύτητα με την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μπορεί ωστόσο να ανταποκριθεί με την ίδια επιτυχία και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.


Αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανθρακικό και πραγματοποίησε 55 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (8 γκολ). Προηγούμενες ομάδες του επί γαλλικού εδάφους ήταν η Le Poire 2006-2013) και η Vannes OC (2013-2014)”.


Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ο Ατρόμητος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα νέο βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι μια ομάδα που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, που την διακρίνει η επιμονή να διεκδικεί στόχους και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί και με καλύπτει.


Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος είναι ένα σωματείο με ποιότητα και με ένα τρόπο λειτουργίας που θα ζήλευαν πολλές ομάδες. Δίνει τα εχέγγυα σε κάθε ποδοσφαιριστή να δουλέψει απερίσπαστος και να προσηλωθεί στη δουλειά του.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Ήταν κι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο έχοντας δεχθεί ήδη και άλλες προτάσεις. Αυτό που υπόσχομαι στους φιλάθλους της νέας μου ομάδας είναι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Ατρόμητο και θα δίνει παραπάνω από το 100% σε κάθε παιχνίδι!».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κόπα Αμέρικα: Ξέσπασε με 7αρα η Βραζιλία, έμεινε ζωντανό το Εκουαδόρ (videos)

Κόπα Αμέρικα: Ξέσπασε με 7αρα η Βραζιλία, έμεινε ζωντανό το Εκουαδόρ (videos)

Κόπα Αμέρικα: Ξέσπασε με 7αρα η Βραζιλία, έμεινε ζωντανό το Εκουαδόρ (videos)


Με τον Κουτίνιο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Βραζιλία διέλυσε με 7-1 την Αϊτή και πήρε την πρώτη της νίκη στο επετειακό Κόπα Αμέρικα. Γύρισε από το 0-2 το Εκουαδόρ (2-2 με Περού) και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση.


Επίδειξη δύναμης έκανε η Βραζιλία απέναντι στην αδύναμη Αϊτή. Η «σελεσάο» πήρε εμφατική νίκη με 7-1, αφήνοντας πίσω της την «λευκή» ισοπαλία με το Εκουαδόρ για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου.


Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του αγώνα και το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 14’ ο Κουτίνιο άνοιξε το σκορ με σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 29’, έπειτα από ασίστ του Ζόνας. Έξι λεπτά μετά, ο Ρενάτο Αουγκούστο σκόραρε με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το 3-0.


Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, αφού η Βραζιλία έδειξε διάθεση για περισσότερα τέρματα. Στο 59’ ο Γκάμπριελ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το ίδιο έκανε στο 67’ ο Λούκας Λίμα, σκοράροντας με κεφαλιά σαν σε προπόνηση. Τρία λεπτά μετά η Αϊτή κατάφερε να μειώσει σε 5-1 με γκολ του Μαρσελίν, πετυχαίνοντας το πρώτο της τέρμα στο Κόπα Αμέρικα.


Η Βραζιλία δεν πάτησε… φρένο και στο 86’ πέτυχε και 6ο γκολ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρενάτο Αουγκούστο. Το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Κουτίνιο, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Περού προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στο Εκουαδόρ, όμως οι «τρικολόρ» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να μείνουν ζωντανοί για την πρόκριση.


Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί το Περού, το οποίο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το πρώτο τέταρτο, χάρη στα γκολ των Κουέβα (5’) και Φλόρες (13’). Νίκη σήμαινε πρόκριση για τους Περουβιανούς, όμως το Εκουαδόρ δεν πέταξε λευκή πετσέτα.


Στο 39’ ο Βαλέντσια μείωσε σε 2-1 και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) το Εκουαδόρ έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του Περού, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Μπολάνιος. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.


Βραζιλία και Περού ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Όποια ομάδα ηττηθεί, κινδυνεύει με αποκλεισμό, αφού το Εκουαδόρ, που έχει 2 βαθμούς, αντιμετωπίζει την Αϊτή.


Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Βραζιλία 4
2. Περού 4
3. Εκουαδόρ 2
4. Αϊτή 0

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more