Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία

Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για Ισπανία


Η Ισπανία κέρδισε με 3-0 την Τουρκία, έκανε το 2×2 στον όμιλο και προκρίθηκε με άνεση στα νοκ-άουτ. Δύο γκολ ο Μοράτα, ένα γκολ και μία ασίστ ο Νολίτο.


Μετά τις Γαλλία και Ιταλία, η Ισπανία έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Οι «φούριας ρόχας» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τουρκία, πήραν εμφατική νίκη με 3-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ.


Μοράτα με δύο τέρματα (34’, 48’) και Νολίτο με γκολ (37’) και ασίστ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, η οποία μετράει δύο νίκες χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ.


Αντίθετα, η Τουρκία έμεινε χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους Τσέχους την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση μέσω των καλύτερων τρίτων.


Το ματς:


Euro 2016: Πρόκριση με τριάρα για ΙσπανίαΗ Ισπανία ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπαμπατσάν να διώχνει το σουτ του Μοράτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπαλτά «φλέρταρε» με αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και δευτερόλεπτα μετά η κεφαλιά του Πικέ πέρασε πάνω από την τουρκική εστία.

Οι «φούριας ρόχας» είχαν την απόλυτη υπεροχή και χρειάστηκαν τρία λεπτά για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Στο 34’ ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νολίτο και με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού τρία λεπτά μετά ο Νολίτο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τοπάλ και από κοντά «έγραψε» το 2-0, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για τους Ισπανούς.


Το 3ο γκολ για την ομάδα του Ντελ Μπόσκε ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48’, ο Ινιέστα έβγαλε στον Άλμπα (ήταν εκτεθειμένος), αυτός έδωσε στον Μοράτα και ο φορ της Γιουβέντους «έγραψε» το 3-0, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά και η Ισπανία έγινε η 3η ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16».


Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Ισπανία 6 (4-0)
2. Κροατία 4 (3-2)
3. Τσεχία 1 (2-3)
4. Τουρκία 0 (0-4)




Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο

Προβάρει τα πράσινα ο Ιμπάρμπο


Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Κάλιαρι για τον μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα!


Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Βίκτορ Ιμπάρμπο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αντρέα Στραματσόνι συναντήθηκε στο Μιλάνο με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι και σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.


Το «deal» αφορά μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού με αντίτιμο 1 εκατ. ευρώ, χωρίς σ’ αυτό να συμπεριλαμβάνονται μπόνους που θα ενεργοποιηθούν ανάλογα με την πορεία του «τριφυλλιού» στο Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα οι δύο πλευρές φέρεται ότι συμφώνησαν και για οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Ντι Μάρτζιο, ο 26χρονος αναμένεται στην Ελλάδα είτε την Τετάρτη (22/6), είτε την Πέμπτη (23/6), προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Euro 2016: Ζωντανή στο 90+4’ η Τσεχία!

Euro 2016: Ζωντανή στο 90+4’ η Τσεχία!

Euro 2016: Ζωντανή στο 90+4’ η Τσεχία!


Σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι, η Κροατία προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Τσεχία, όμως οι Τσέχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, παίρνοντας έτσι έναν ανέλπιστο βαθμό. Πέρισιτς (35’), Ράκιτιτς (59’)/ Σκόντα (76’), Νέτσιντ (90+4’ πεν.) οι σκόρερ.


Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Κροατίας με την Τσεχία. Οι Κροάτες κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο οι Τσέχοι με γκολ στο 76’ και στο 90+4’ ισοφάρισαν σε 2-2 και έμειναν ζωντανοί για την πρόκιση.


Η «χρβάτσκα» είχε την υπεροχή και πέτυχε δύο γκολ με τους Πέρισιτς (35’) και Ράκιτιτς (59’), ενώ είχε ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα. Η Τσεχία έμεινε στο ματς και στο 75’ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Σκόντα, αποκτώντας ελπίδες για την ισοφάριση.


Λίγα λεπτά πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, Κροάτες οπαδοί πέταξαν καπνογόνα και δυναμιτάκια στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας πεντάλεπτη διακοπή στο ματς. Το παιχνίδι ξανάρχισε και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσεχία κέρδισε πέναλτι για χέρι του Βίντα. Ο Νέτσιντ ανέλαβε την εκτέλεση και με άψογο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.


περισσότερα σε λίγο


Τα γκολ:






Κροτίδα σκάει δίπλα σε άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου:



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Επίσημα ο Αναστασίου στη Ρόντα

Επίσημα ο Αναστασίου στη Ρόντα

Επίσημα ο Αναστασίου στη Ρόντα


Ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο νέος προπονητής της Ρόντα. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα και αυτόματα έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που αναλαμβάνει σύλλογο της Ερεντιβίζιε.


Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Γιάννης Αναστασίου. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Ρόντα, επιστρέφοντας στην ολλανδική ομάδα μετά την ποδοσφαιρική του θητεία την τετραετία 2000-04.


Η Ρόντα τερμάτισε στην 14η θέση του περσινού πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 43χρονος προπονητής γίνεται ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που αναλαμβάνει τεχνική ηγεσία ομάδας από την Ερεντιβίζιε.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Υπογράφει στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο

Υπογράφει στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο

Υπογράφει στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο


Βαλίτσες για Ισπανία ετοιμάζει ο Ρομπέρτο. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε πρόταση ύψους 3,5-4 εκατ. ευρώ από την Εσπανιόλ και η ανακοίνωση της μεταγραφής είναι θέμα χρόνου.


Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρτο. Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, η Εσπανιόλ έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» θα επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως ήταν η επιθυμία του.


Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, ο Ολυμπιακός φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία του 3,5 με 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ισπανού πορτιέρο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics & video)

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics & video)

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics & video)


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την Παρασκευή (17/6) τη νέα εντός έδρας ερυθρόλευκη φανέλα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί.


Παρουσιάστηκε η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016-17. Η ερυθρόλευκη φανέλα έχει την υπογραφή της adidas και η παρουσίαση έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το Red Store.


Την παρουσίαση ανέλαβαν οι Φορτούνης, Σιόβας και Ντομίνγκες οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Αμέσως μετά την παρουσίαση, ο κόσμος έσπευσε να αγοράσει τις πρώτες φανέλες στη μπουτίκ, ενώ οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους των ερυθρολεύκων.


Εικόνες και βίντεο από την παρουσίαση:


Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics & video)Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics & video)Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics & video)



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more