Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Σεβίλλη στο ντέρμπι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Σεβίλλη στο ντέρμπι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Σεβίλλη στο ντέρμπι


Η Σεβίλλη διέλυσε με 4-1 την Μάλαγα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Πριμέρα, προσπερνώντας προσωρινά την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση της βαθμολογίας. Δύο γκολ και μια ασίστ για τον Βιέτο.


Με τέσσερα γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών, η Σεβίλλη ισοπέδωσε με 4-1 την Μάλαγα στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ αλλά και στο +2 από την Μπαρτσελόνα.


Όλα κρίθηκαν στο διάστημα 25’-35’ όπου η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πρόλαβε να σημειώσει τέσσερα τέρματα. Ο Βιέτο άνοιξε τον χορό των γκολ (25’, 28’) και οι Μπεν Γεντέρ (34’), Βιτόλο (35’) εκτόξευσαν τον δείκτη του σκορ, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια του αγώνα.


Η αποβολή του Ραμί στο 61’ έβαλε «φρένο» στην πορεία των γηπεδούχων όμως το μόνο που κατάφερε η Μάλαγα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Σάντρο (64’) για το τελικό 4-1.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ


Περίπατος για ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα! Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το 1ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου και πήρε εμφατική νίκη με 5-0, σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο. Μπίσεσβαρ (23’), Κάμπος (34’, 58’) και Μάτος (61’) οι σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς.


Μετά την «εφτάρα» κόντρα στον Πανελευσιανό για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 την Κέρκυρα εκτός έδρας και συνεχίζει την ανοδική πορεία στη βαθμολογία. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς «καθάρισε» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη και έφτασε τους 17 βαθμούς, πιάνοντας προσωρινά τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η θέση. Οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το 2016, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα με 17-0 τέρατα (Πλατανιάς 3-0, Λίμπερετς 2-0, Πανελευσινιακός 7-0, Κέρκυρα 5-0).


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ αφού στο 50ο δευτερόλεπτο ο Ανδρεόπουλος, με τρομερό σουτ στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη σέντρα του Κάμπος, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Κουτζαβασίλη!


Το γκολ έδωσε… φτερά στην ομάδα του Ίβιτς, που στο 10’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Ροντρίγκες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Κέρκυρας. Αθανασιάδης (10’) και Κάμπος (11’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, όμως στο 23’ ο Μπίσεσβαρ με τρομερό πλασέ από το ημικύκλιο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας το προβάδισμα για τους Θεσσαλονικείς.


Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι ήθελε στο ματς, με την Κέρκυρα να αδυνατούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των φιλοξενούμενων. Στο 28’ ο Κουτζαβασίλης γλίτωσε τον Ιωάννου από αυτογκόλ ενώ στο 31’ ο Κάμπος αστόχησε σε νέο τετ-α-τετ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπίσεσβαρ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι από τον Βενέτη. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κουτζαβασίλης επενέβη σωτήρια, όμως ο Τζάλμα Κάμπος πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 40’ ο Ροντρίγκες δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Κάμπος.


Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ όμως να είχε όρεξη για περισσότερα τέρματα. Στο 58’ ο Κάμπος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με φοβερό βολέ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 61’ ο Μάτος μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (η μπάλα βρήκε στον Ιωάννου και κατέληξε στα δίχτυα). Στα εναπομείναντα λεπτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» σήκωσε το πόδι από το γκάζι, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά-ψαράκι του Περέιρα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ατλέτικο, τριάρα για Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ατλέτικο, τριάρα για Βιγιαρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολα η Ατλέτικο, τριάρα για Βιγιαρεάλ


Με ωραίο γκολ του Σαούλ (59’), η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Λας Πάλμας στο «Βιθέντε Καλντερόν» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πέρασε με τριάρα από το Χιχόν η Βιγιαρεάλ, 3-1 την Σπόρτινγκ.


Έστω και δύσκολα, η Ατλέτικο έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Λας Πάλμας και γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από δύο αγωνιστικές. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να βρίσκεται στην 5η θέση με -1 από την τετράδα.


Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος (16’ Σαούλ, 33’ Λέμος) ώσπου στο 59’ ο Σαούλ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο, «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο τελείωμα από το ημικύκλιο. Η Λας Πάλμας δεν κατάφερε να απαντήσει και οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν και διατηρήθηκε στην 4η θέση. Ντος Σάντος (12’) και Σανσόνε (19’) έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη του «κίτρινου υποβρυχίου», με τον Πάτο να «γράφει» το 3-0 στο 74’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καρμόνα στο 89’, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη


Με τον Γιουνές να πετυχαίνει χατ-τρικ σε εννέα λεπτά λεπτά (58′-67′), η Ξάνθη διέλυσε με 4-0 την Βέροια, έφτασε τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση του πρωταθλήματος.


Ασταμάτητη η Ξάνθη! Οι Ακρίτες διέλυσαν με 4-0 τη Βέροια εκτός έδρας, διατηρήθηκαν αήττητη για 10ο σερί παιχνίδ και ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην 2η θέση. Στον αντίποδα, η Βέροια βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς με μία μόλις νίκη και οκτώ βαθμούς δίνει μάχη για την παραμονή.


Το πρώτο μέρος δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την Ξάνθη να ανοίγει το σκορ στη μοναδική αξιόλογη φάση. Στο 19’ ο Ντε Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λισγάρας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Βέροια είχε ανούσια κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης «άγγιξε» το 1-1, με την κεφαλιά του Βίτι (56’) να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία.


Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, ωστόσο στο επόμενο λεπτό, η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του Καλί σε σέντρα που επιχείρησε ο Βασιλακάκης. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ακρίτες. Αυτό ήταν το πρώτο από τα τρία γκολ του Τυνήσιου σε διάστημα εννέα λεπτών.


Στο 61’, ο Γιουνές «έγραψε» το 3-0 μετά από παράλληλη σέντρα του Βασιλακάκη, ενώ στο 66’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λόπεθ. Στο 80ο λεπτό ο Νιέτο σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για 5ο γκολ, με το 4-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα!

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα!

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητοι Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα!


Με το 13ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα (43’), η Τσέλσι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, έφτασε τις 11 σερί νίκες και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή, με τον Αντόνιο Κόντε να καταρρίπτει το ρεκόρ του Ζοζέ Μουρίνιο.


Το «τρένο» της Τσέλσι πέρασε και από το «Σέλχαρστ Παρκ». Οι «μπλε» κέρδισαν με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου και έφτασαν τις 11 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατέρριψε έτσι το ρεκόρ του Ζοζέ Μουρίνιο και θέλει άλλες τρεις νίκες για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ του πρωταθλήματος που ανήκει στην Άρσεναλ (14 σερί νίκες).


Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, οι πρωτοπόροι τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε πολυπρόσωπες άμυνες. Η Κρίσταλ Πάλας έκλεινε όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να απειλήσει, ωστόσο μια φάση ήταν αρκετή για την Τσέλσι προκειμένου να ανοίξει το σκορ. Στο 43’, ο Αθπιλικουέτα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντιέγκο Κόστα με εξαιρετική κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 50 σε 97 παιχνίδια με τους Λονδρέζους (σ.σ. στον Ντρογκμπά χρειάστηκαν 112 παιχνίδια).


Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ έδωσε ξανά τη λύση για τους «μπλε», ωστόσο αυτός όσο και ο Ενγκολό Καντέ θα λείψουν από το επόμενο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ την «Boxing Day» αφού συμπλήρωσαν κάρτες. Δύο σημαντικές απουσίες για την Τσέλσι, αφού αμφότεροι αποτελούν παίκτες-«κλειδιά» στη φετινή πορεία του συλλόγου.


Στο δεύτερο μέρος η Κρίσταλ Πάλας αναγκάστηκε να βγει από το καβούκι της, δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε σπατάλησε κάποιες σημαντικές στιγμές για δεύτερο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Μάρκος Αλόνσο, ωστόσο δεν το πλήρωσε. Η Κρίσταλ Πάλας δεν απείλησε σημαντικά την εστία του Κουρτουά και το 1-0 επέτρεψε στην Τσέλσι να ξεφύγει προσωρινά με +9 από Άρσεναλ και Λίβερπουλ αλλά και με +10 από την Μάντσεστερ Σίτι!


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more