Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες κορυφής για Γιουβέντους και Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες κορυφής για Γιουβέντους και Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες κορυφής για Γιουβέντους και Σεβίλλη


Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λιόν στην Ανδαλουσία.


Σε περίπατο μετέτρεψε η Γιουβέντους το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Γηραιά Κυρία» διέλυσε με 4-0 τους Κροάτες και πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.


Πρωταγωνιστής για τη «Γηραιά Κυρία» ήταν ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος «έγραψε» το 1-0 στο 24’, εκμεταλλευόμενος το λάθος της κροατικής άμυνας, ενώ εφτά λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ιγκουαΐν για το 2-0. Στο 57’ το σουτ-βολίδα του Ντιμπάλα κατέληξε στα δίχτυα και στο 86’ ο Άλβες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας με απευθείας φάουλ (η μπάλα κόντραρε στον Σίλντενφελντ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα).


Πρώτη νίκη και για την Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λιόν στο «Σάντσες Πιθχουάν» και ισοβαθμεί με την Γιουβέντους στην κορυφή του ομίλου.


Η Λιόν στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) πλήρωσε την κακή έξοδο του Λόπες, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπεν Γιεντέρ να σκοράρει σε κενή εστία.


Στο 68′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη, όμως ο Βιέτο αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Νασρί για μαρκάρισμα του Γκασπάρ. Η Λιόν έμεινε ζωντανή και στο 76′ άγγιξε την ισοφάριση, έχοντας οριζόντιο δοκάρι με ωραίο σουτ του Τολισό. Παρά την πίεση των Γάλλων, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Ανδαλουσιανοί ανέβηκαν στην κορυφή του γκρουπ, ισοβαθμώντας στους 4 βαθμούς με την Γιουβέντους.


Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 4 (4-0)
2. Σεβίλλη 4 (1-0)
3. Λιόν 3 (3-1)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-7)

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τέλος ο Αλαρντάις από την Εθνική Αγγλίας

Τέλος ο Αλαρντάις από την Εθνική Αγγλίας

Τέλος ο Αλαρντάις από την Εθνική Αγγλίας


Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο που αποκάλυψε η «Telegraph». Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Σάουθγκέιτ.


Παρελθόν μετά από 67 ημέρες αποτελεί για την Εθνική Αγγλίας ο Σαμ Άλαρνταϊς, μετά από την εμπλοκή του σε σκάνδαλο που αποκάλυψε η «Telegraph». Το δημοσίευμα εμφάνιζε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «λιονταριών» να δίνει οδηγίες σε επιχειρηματίες (τους οποίους προσποιήθηκαν δημοσιογράφοι της εφημερίδας) σε συμφωνία 400 χιλ. λιρών για το πώς θα παρακάμψουν κανόνες της Ομοσπονδίας και να βγάλουν κέρδη από ποσοστά σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών.


Στη διάρκεια της συζήτησης με τους υποτιθέμενους επενδυτές, ο Άλαρνταϊς ειρωνεύτηκε τον προκάτοχό του, Ρόι Χόντσον, μίλησε υποτιμητικά για τον πρώην βοηθό του, Γκάρι Νέβιλ, ενώ κατηγόρησε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας ότι ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα.


Ο 61χρονος τεχνικός κλήθηκε για εξηγήσεις στα γραφεία της FA το απόγευμα της Τρίτης και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Έτσι, ο «Big Sam» θα μείνει ως ο μοναδικός τεχνικός στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας με 100% ποσοστό νικών, έχοντας βέβαια βρεθεί στον πάγκο των «τριών λιονταριών» για μόλις ένα παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο την Σλοβακία (1-0) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.


Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Αγγλίας. Όσον αφορά τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν τους Στιβ Μπρους, Άλαν Πάρντιου και Έντι Χάουι ως τους τρεις επικρατέστερους για τη θέση, λαμβάνοντας υπόψη και την πιθανότητα ο Σάουθγκέιτ να γίνει μόνιμος εφόσον οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» σε νικηφόρα αποτελέσματα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Οι «εκλεκτοί» του Σκίμπε για Κύπρο και Εσθονία

Οι «εκλεκτοί» του Σκίμπε για Κύπρο και Εσθονία

Οι «εκλεκτοί» του Σκίμπε για Κύπρο και Εσθονία


Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Κύπρο και Εσθονία. Μόνη αλλαγή η επιστροφή του Ταχτσίδη αντί του τραυματία Σάμαρη.


Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το εντός έδρας ματς με την Κύπρο (7/10) και το εκτός έδρας με την Εσθονία (10/10) ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.


Σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Γιβραλτάρ υπάρχει μόλις μία αλλαγή, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας Ανδρέας Σάμαρης και τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.


Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.


Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 3/10/2016 και ώρα 14:00 και την ίδια ημέρα θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την πρόσβαση για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ να είναι ελεύθερη.


Στις 4/10/2016 η προπόνηση θα είναι κλειστή και θα γίνει στις 17:00 στον Άγιο Κοσμά. Στις 5/10/2016 το πρόγραμμα έχει δύο προπονήσεις, αμφότερες κλειστές για ΜΜΕ και φιλάθλους, στις 10:30 και στις 17:30 στον Άγιο Κοσμά. Την Πέμπτη 6/10/2016 η προπόνηση των διεθνών θα γίνει στις 17:00 στον Άγιο Κοσμά και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.


Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για το Ταλίν το Σάββατο 8/10/2016 και ώρα 17:00 με πτήση τσάρτερ. Στην πρωτεύουσα της Εσθονίας θα προπονηθεί τη Δευτέρα 9/10 και ώρα 18:00 στην «A. Le Coq Arena», όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Εσθονία την Τρίτη 10/10/2016 και ώρα 21:45.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Εποχή Ελευθερόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης

Εποχή Ελευθερόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης

Εποχή Ελευθερόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης


Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και την Τετάρτη (28/9) θα γίνει η παρουσίαση του από την ΠΑΕ.


Μια ημέρα μετά το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο, η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.


Ο πρώην τεχνικός της Βέροιας έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας και την Τετάρτη (28/9) θα γίνει η παρουσίαση του από την ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση του Αστέρα:


Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ.


Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.


Ο νέος μας προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).


Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A.


Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more