Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)


Η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Άουγκσμπουργκ και θα παίξει με την Βόλφσμπουργκ για μια θέση στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας. Γλίτωσε στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (3-0 την Ουνιόν Βερολίνου, 1-1 κ.δ) και στον επόμενο γύρο θα υποδεχτεί την Χέρτα.


Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισε η Μπάγερν μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ.


Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκούρασε αρκετούς βασικούς, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους Βαυαρούς, που προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Λαμ. Στο 41’ ο Γκριν πέτυχε το 2-0 με σκαστή κεφαλιά, ενώ στο 48’ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Κου για να επιστρέψουν στο ματς.


Χαμένο πέναλτι είχε και η Μπάγερν με τον Μίλερ (57’) και στο 68’ ο Γι μείωσε σε 2-1 με τρομερό σουτ μπροστά στον Μπόατενγκ. Η ομάδα του Σταφυλίδη (έπαιξε σε όλο το ματς) δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και η Μπάγερν «κλείδωσε» τη νίκη στις καθυστερήσεις με «κεραυνό» του Αλάμπα.


Αντίπαλος των Βαυαρών στη φάση των «16» θα είναι η Βόλφσμπουργκ, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Χάιντενχαϊμ χάρη σε γκολ του Μάριο Γκόμεζ (49’).


Γλίτωσε στα πέναλτι η Ντόρτμουντ, πρόκριση και για Σάλκε


Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Μπάγερν, στα πέναλτι η Ντόρτμουντ (video)Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και χρειάστηκε τα πέναλτι (3-0, 1-1 κ.δ) για να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Ο Τόμας Τούχελ έδωσε «ανάσες» σε κάποιους βασικούς, ωστόσο οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν στο 16’ με αυτογκόλ του Πάτερσεν. Οι πρωτευουσιάνοι δεν πτοήθηκαν, ισοφάρισαν στο 81’ με τον Σκρζίμπσκι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί, η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη με 3-0 και στη φάση των «16» θα βρει στο δρόμο της ακόμα μια ομάδα του Βερολίνου, την Χέρτα.


Με τον Κονοπλιάνκα να πετυχαίνει δύο γκολ, η Σάλκε κέρδισε με 3-2 την Νυρεμβέργη εκτός έδρας. Αντίπαλος της στους «16» θα είναι η Σαντχάουζεν, που απέκλεισε την Τρίτη (25/10) την Φράιμπουργκ.


Το Αννόβερο διέλυσε με 6-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ και θα υποδεχτεί στην έδρα της την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από την άλλη, η Γκρόιτερ Φιρτ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μάιντς και στην επόμενη φάση θα υποδεχτεί την Γκλάντμπαχ.


Η Κολωνία πήρε την πρόκριση στην παράταση, καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Χόφενχαϊμ. Αντίπαλος της στους «16» θα είναι το Αμβούργο, ενώ η Λότε που άφησε εκτός την Λεβερκούζεν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Μόναχο 1860.


Τα ζευγάρια στη φάση των «16» (7-8 Φεβρουαρίου):


Ντόρτμουντ – Χέρτα
Αμβούργο – Κολωνία
Μόναχο 1860 – Λότε
Σαντχάουζεν – Σάλκε
Αννόβερο – Άιντραχτ
Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ
Γκρόιτερ Φιρτ – Γκλάντμπαχ
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Βάλντορφ

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η Τσέλσι


Με γκολ του Μάτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ» και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Αποκλεισμός και για Τσέλσι, ήττα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 1-0 και προκρίθηκαν στους «8» του Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός θεσμού τους κατόχους του τίτλου.


Ο Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξε να παρατάξει βασική ομάδα σε αντίθεση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος προτίμησε να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αξιοσημείωτες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρσία από τον Κάρικ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.


Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της και στο 54’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Μάτα. Η Σίτι δεν είχε ούτε ένα σουτ στον στόχο για πρώτη φορά από το 2012, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για δεύτερο γκολ. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «8» του θεσμού, παίρνοντας μίνι εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα.


Στα αξιοσημείωτα πως αυτό ήταν το 6ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.


Αποκλείστηκε η Τσέλσι, πέρασε η Σαουθάμπτον


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η ΤσέλσιΗ Γουέστ Χαμ κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Ο τεχνικός των «μπλε» προτίμησε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, αφήνοντας στον πάγκο αρκετά βασικά στελέχη όπως οι Ντιέγκο Κόστα, Έντεν Αζάρ και Νεμάνια Μάτιτς. Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Κουγιατέ, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του 20χρονου Φερνάντες.


Η Τσέλσι ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της, έχασε μερικές μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κέιχιλ.


Στο άλλο παιχνίδι, η Σαουθάμπτον με ωραίο γκολ του Μπουφάλ κέρδισε με 1-0 την Σάντερλαντ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.


Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η φάση των «8»


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στην Γιουνάιτεντ το ντέρμπι, αποκλείστηκε η ΤσέλσιΛίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ» πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί στην έδρα της την Γουέστ Χαμ, ενώ η Λίβερπουλ θα παίξει με την Λιντς στο «Άνφιλντ». Η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Σαουθάμπτον στο «Έμιρειτς», ενώ το «πάζλ» συμπληρώνει το παιχνίδι της Χαλ με την Νιούκαστλ.


Να σημειωθεί πως τα παιχνίδια στην προημιτελική φάση (29-30 Νοεμβρίου) είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας, οδηγούνται σε παράταση και πέναλτι.


Τα ζευγάρια:


Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γούεστ Χαμ


Λίβερπουλ – Λιντς


Άρσεναλ – Σαουθάμπτον


Χαλ – Νιούκαστλ


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πάρντο

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πάρντο

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πάρντο


Με δύο γκολ του Πάρντο (5’, 66’) και ένα του Ομάρ (68’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.


Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πλατανιά. Με κορυφαίο τον Πάρντο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπήκαν με το δεξί στο θεσμό.


Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και οι Πειραιώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ομάρ έδωσε με το κεφάλι στον Πάρντο και αυτός με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.


Ο Ολυμπιακός είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (78%) και στο 20’ «άγγιξε» το 2-0 με ένα τρομερό σουτ του Καρντόσο από τα 35 μέτρα το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σιόβα, ενώ στο 42’ ο Καρντόσο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντεβεσά, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Ο Πλατανιάς είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Ντίνα (37’, 48’) για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τη νίκη με ένα ξέσπασμα δύο λεπτών. Στο 66’ ο Πάρντο πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά, ενώ στο 68’ ο Ομάρ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με διαγώνιο σουτ. Η ομάδα του Μπέντο έψαξε και τέταρτο γκολ, απειλώντας δύο φορές με τον Τσόρι, ωστόσο το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.


Ολυμπιακός: Λεάλι, Ρομαό (78′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μάριν (65′ Μανθάτης), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Βιάνα, Ρέτσος, Πάρντο.


Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβεσά (83′ Μουνάφο), Ντίνας (72′ Σκαρντιέλι), Γουνδουλάκης, Ηλιάδης (67′ Τσουράκης), Ντιλαβέρ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Επέστρεψε στην Εθνική Αργεντινής ο Μπελούτσι!

Επέστρεψε στην Εθνική Αργεντινής ο Μπελούτσι!

Επέστρεψε στην Εθνική Αργεντινής ο Μπελούτσι!


Σε ηλικία 33 ετών ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούτσι κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τα κρίσιμα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με Βραζιλία (10/11) και Κολομβία (15/11).


Τον θυμάστε; Ο Φερνάντο Μπελούτσι, που τη διετία 2007-09 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής μετά από εννέα χρόνια, αποτελώντας μέλος της αποστολής της «αλμπισελέστε» για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με Βραζιλία (10/11) και Κολομβία (15/11).


Πρόκειται για μια τεράστια δικαίωση για τον 33χρονο άσο, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Σαν Λορένσο, μετρώντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κόπα Σουνταμερικάνα.


Ο Αργεντινός, όπως και ο Εζέκιελ Λαβέτσι, δεν βρίσκονταν στα αρχικά πλάνα του Εντγκάρδο Μπάουσα, ωστόσο ο τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα άνοιξε τον δρόμο στον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού.


Η αποστολή της Αργεντινής:


Τερματοφύλακες

Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες), Χερόνιμο Ρούλι (Σοσιεδάθ)


Αμυντικοί


Φακούντο Ρονκάγλια (Θέλτα), Ματέο Μουσάκιο (Βιγιαρεάλ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Εσπανιόλ), Πάμπλο Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη) Εμανουέλ Μας (Σαν Λορένσο)


Μέσοι


Χαβιέρ Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Γκουίντο Πισάρο (Τίγκρες), Έβερ Μπανέγα (Ίντερ), Νικολάς Γκαϊτάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί ΣΖ), Χούλιο Μπουφαρίνι (Σαο Πάουλο), Ένσο Πέρες (Βαλένθια), Μάρκος Ακούνια (Ράσινγκ Κλουμπ), Φερνάντο Μπελούσι (Σαν Λορένσο)


Επιθετικοί


Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λούκας Πράτο (Ατλέτικο Μινέιρο), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Εσεκιέλ Λαβέτσι (Hebei China Fortune)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more