Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Φιλική τεσσάρα Λίβερπουλ σε Μπαρτσελόνα (video)

Φιλική τεσσάρα Λίβερπουλ σε Μπαρτσελόνα (video)

Φιλική τεσσάρα Λίβερπουλ σε Μπαρτσελόνα (video)


Η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα σε φιλικό παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ», με τους Καταλανούς να εμφανίζουν μεγάλο πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι.


Περίπου 90.000 φίλαθλοι είδαν στο «Γουέμπλεϊ» τη Λίβερπουλ να παίρνει εντυπωσιακή φιλική νίκη με 4-0 επί της Μπαρτσελόνα. Οι «κόκκινοι», που είναι πιο έτοιμοι από τους Καταλανούς, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, έχοντας κορυφαίο τον Σαντιό Μανέ.


Ο Σενεγαλέζος άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό και ο ίδιος προκάλεσε το αυτογκόλ του Μασεράνο στο 47’. Ένα λεπτό μετά, η Μπαρτσελόνα έχασε τη μπάλα από τη σέντρα και ο νεοεισελθόντας Οριγκί «έγραψε» το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκρούγιτς στο 93’ με εντυπωσιακή κεφαλιά από την σέντρα του Μάρκοβιτς.


Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κλάβαν, Μίλνερ (42′ Αλμπέρτο Μορένο), Εμρέ Τζαν (46′ Στιούαρτ), Λαλάνα (46′ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ (73′ Γκρούγιτς), Μανέ (72′ Μάρκοβιτς), Κουτίνιο (46′ Ορίγκι), Φιρμίνο (73′ Ινγκς).


Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (46′ Μπράβο), Χουάν Κάμαρα (60′ Ντιν), Μαστσεράνο (60′ Πικέ), Ματιέ, Αλέις Βιδάλ (46′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπουσκέτς (60′ Ράκιτιτς), Αρντά Τουράν (60′ Ινιέστα), Ντένις Σουάρεθ (76′ Σαμπέρ), Μέσι (76′ Χεσούς Αλφάρο), Ελ Χανταντί, Λουίς Σουάρες (75′ Μούχικα).


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more