Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ανέλαβε την Ίντερ ο Πιόλι

Ανέλαβε την Ίντερ ο Πιόλι

Ανέλαβε την Ίντερ ο Πιόλι


Ο Στέφανο Πιόλι είναι ο νέος προπονητής της Ίντερ, με τον πρώην τεχνικό της Λάτσιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Ντε Μπούρ.


Σε εποχή Στέφανο Πιόλι μπήκε η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τον 51χρονο να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι του Μιλάνου με τη Μίλαν.


Ο Πιόλι έχει προπονήσει –μεταξύ άλλων- τις Σασσουόλο (2009-10), Κιέβο (2010-11), Παλέρμο (2011, για 90 μέρες), Μπολόνια (2011-14) και Λάτσιο (2014-16). Στην πρώτη του σεζόν στους «λατσιάλι» οδήγησε την ομάδα στην 3η θέση του πρωταθλήματος, βγάζοντας τον σύλλογο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και τον Απρίλιο του 2016 απολύθηκε μετά τη βαριά ήττα με 4-1 στο ντέρμπι με τη Ρόμα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σοκ με Κρόος στη Ρεάλ

Σοκ με Κρόος στη Ρεάλ

Σοκ με Κρόος στη Ρεάλ


Άσχημα νέα στην Ρεάλ, αφού ο Τόνι Κρόος θα μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες με πρόβλημα στο δεξί πόδι. Επιστρέφει το 2017 στην ενεργό δράση.


Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε πως ο Τόνι Κροος έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής Γερμανίας με πρόβλημα στο δεξί πόδι.


Ο Γερμανός μέσος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού στον αγώνα με τη Λεγκανές και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.


Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές του 2017 και θα χάσει τα ντέρμπι με Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το Δεκέμβριο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more