Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σκάνδαλο με τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!

Σκάνδαλο με τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!

Σκάνδαλο με τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας!


«Βόμβα» στην Εθνική Αγγλίας! Αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph» παρουσιάζει βίντεο που δείχνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τριών λιονταριών», Σαμ Αλαρντάις να διαπραγματεύεται συμφωνία με ρεπόρτερ παρουσιασμένοι ως επιχειρηματίες, προκειμένου να τους δώσει οδηγίες για το πώς να παραβλέψουν τους κανόνες της Ομοσπονδίας και να βγάλουν κέρδη από ποσοστά σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών.


Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ο Σαμ Αλαρντάις να αποχωρήσει από την Εθνική Αγγλίας, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στον πάγκο των «τριών λιονταριών», ύστερα από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Telegraph.


Συγκεκριμένα, δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας παρουσιάστηκαν στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας ως μεσάζοντες μίας υποτιθέμενης εταιρίας από την Άπω Ανατολή που ενδιαφέρεται να επεκταθεί στην Αγγλική ποδοσφαιρική αγορά. Ο «Big Sam» χωρίς να γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, εμφανίστηκε πρόθυμος να τους παρέχει -έναντι 400 χιλ. λιρών- συμβουλευτικές οδηγίες για το πώς να παρακάμψουν τους κανόνες της Αγγλικής Ομοσπονδίας σχετικά με την απαγόρευση ιδιοκτησίας τρίτων στα οικονομικά δικαιώματα ποδοσφαιριστών και πιο συγκεκριμένα στη διαχείριση ποσοστών από τα δικαιώματα των παικτών.


Το ραντεβού έγινε στο ξενοδοχείο του Λονδίνου τον Αύγουστο, με τον Αλαρντάις να είχε ήδη ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας. Παράλληλα, η κρυφή κάμερα «έπιασε» τον Άγγλο τεχνικό να χαρακτηρίζει ηλίθια την απόφαση της Ομοσπονδίας να ξοδέψει 870 εκατ. λίρες για το νέο «Γουέμπλεϊ», ενώ κατηγόρησε τους ανθρώπους της FA ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα.


Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό, αφού ο 61χρονος πιάστηκε να μιλά με απαξιωτικά λόγια για τον προκάτοχο του, Ρόι Χότζον όσον αφορά την επικοινωνία του με τα ΜΜΕ, λέγοντας συγκεκριμένα «τους έστελνε όλους για ύπνο, δεν είχε την προσωπικότητα». Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι χαρακτήρισε «άτακτο αγόρι» τον πρίγκιπα Χάρι.


Μετά τις αποκαλύψεις, η FA ζήτησε πλήρες λεπτομέρειες από την Telegraph, ενώ σύντομα αναμένεται να κληθεί σε απολογία και ο ίδιος ο Αλαρντάις, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει σχόλιο στα αγγλικά Μέσα.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ


Την ευκαιρία να περάσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας πέταξε η ΑΕΚ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών των αντιπάλων της.


Μετά τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το «3 στα 3», μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Η απουσία του τραυματία Μάνταλου ήταν εμφανής για την «Ένωση», η οποία δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Ηρακλή, όντας αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.


Η επιλογή του Κετσπάγια να βάλει τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης δεν βοήθησε σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους, που «πέταξαν» όλο το πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ανούσια κατοχή, αφού με εξαίρεση μια κεφαλιά του Πατίτο στο 10’ δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τον Ηρακλή. Από την πλευρά του, ο «Γηραιός» αδυνατούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα, με όλες τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να σταματούσαν στους Γιόχανσον και Τσιγκρίνσκι.


Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κετσπάγια πέρασε στο ματς τους Χριστοδουλόπουλο, και Πλατέλλα στη θέση των Βάργκας (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Πέκχαρτ. Παρά τις προσπάθειες του Λάζαρου, που έπαιξε σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα.


Το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο, με την ΑΕΚ να έψαχνε τον τρόπο για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ηρακλή. Στο 59’ το σουτ του Πατίτο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Ντίντακ στο 67’, μετά από ωραία ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου. Στο 72’ πέρασε στο ματς και ο Αραβίδης αντί του Σιμόες, όμως η πίεση της «Ένωσης» δεν απέδωσε καρπούς. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ πέταξε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Σιμόες (72’ Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46’ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Πατίτο, Πέκχαρτ (46’ Χριστοδουλόπουλος)


ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60’ Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54’ Πασάς), Περόνε (83’ Λουκίνας)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Γκίζντολ αντί Λαμπαντία στο Αμβούργο

Γκίζντολ αντί Λαμπαντία στο Αμβούργο

Γκίζντολ αντί Λαμπαντία στο Αμβούργο


Ο Μάρκους Γκίζντολ θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο του Αμβούργου, με τον Γερμανό τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Μπρούνο Λαμπαντία το Αμβούργο. Με ανακοίνωση τους, οι «δεινόσαυροι» γνωστοποίησαν την πρόσληψη του Μάρκους Γκίζντολ, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Ο Γερμανός τεχνικός επιστρέφει στην προπονητική μετά από 11 μήνες (είχε αντικατασταθεί από τον Χουμπ Στέφενς στην Χονφεχάιμ) και αναλαμβάνει το έργο να απομακρύνει το Αμβούργο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more