Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ζήτησε μεταγραφή ο Ντράξλερ

Ζήτησε μεταγραφή ο Ντράξλερ

Ζήτησε μεταγραφή ο Ντράξλερ


Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Βόλφσμπουργκ εξέφρασε ο Τζούλιαν Ντράξλερ, αποκαλύπτοντας πως έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα και ότι έχει ήδη ζητήσει μεταγραφή από τους «λύκους».


Φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του από την Βόλφσμπουργκ έβαλε ο Τζούλιαν Ντράξλερ. Σε συνέντευξη του στη «Bild» ο Γερμανός αποκάλυψε πως ζήτησε να αποχωρήσει από τους «λύκους», δηλώνοντας απογοητευόμενος από τη στάση της διοίκησης, για το γεγονός ότι στέκεται εμπόδιο στη μεταγραφή του.


Ο 22χρονος, που φέρεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του πρόταση από άλλη ομάδα, χωρίς ωστόσο να την ονοματίζει: «Όταν υπέγραψα στην Βόλφσμπουργκ, μου υποσχέθηκαν ότι μπορώ να φύγω όταν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία. Τους είπα ξεκάθαρα ότι θέλω να φύγω», ανέφερε ο Γερμανός.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

«Έκλεισε» Χεσέ η Παρί

«Έκλεισε» Χεσέ η Παρί

«Έκλεισε» Χεσέ η Παρί


Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Χεσέ. Σύμφωνα με τη «L’Équipe», οι Παριζιάνοι τα βρήκαν με την Ρεάλ στα 25 εκατ. ευρώ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Χεσέ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζονταν από τον Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στους Παριζιάνους.


Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, μεταξύ των οποίων και η «L’Équipe», οι πρωταθλητές Γαλλίας έδωσαν τα χέρια με την Ρεάλ έναντι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ και ο 23χρονος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Βίκτορ: «Μόνο η πρόκριση στο μυαλό μας»

Βίκτορ: «Μόνο η πρόκριση στο μυαλό μας»

Βίκτορ: «Μόνο η πρόκριση στο μυαλό μας»


Ο Βίκτορ Σάντσεθ ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό όλων δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά. «Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτή την πίεση» ανέφερε.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (3/8) την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, τονίζοντας απλώς πως όλοι στην ομάδα δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση στα πλει-οφ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τα πλάνα του: «Εδώ δεν είναι το μέρος για να εξηγήσουμε το πως θα παίξουμε το αυριανό παιχνίδι. Η εντύπωση που έχουμε για την Χάποελ, είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη στην τακτική της, καλή στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις. Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε πολύ καλή άποψη για τον αντίπαλό μας και τον σεβόμαστε όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι».

Για τις απουσίες παικτών όπως ο Κασάμι και ο Ντουρμάζ: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Όπως όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν ή να βρεθούν γενικά στην αποστολή».


Για την πίεση και την ψυχολογία της ομάδας του: «Όπως είπε και πριν ο Λούκα υπάρχει πάντα η πίεση. Οι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι να τη διαχειριστούν. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίζουμε και όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».


Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Εμείς δουλεύουμε και έχουμε προετοιμαστεί για την πρόκριση. Για να περάσουμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more