Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Οριστικά εκτός Euro ο Βαράν

Οριστικά εκτός Euro ο Βαράν

Οριστικά εκτός Euro ο Βαράν


Ο Ραφαέλ Βαράν αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Γαλλίας, λόγω του τραυματισμού του και τη θέση του στους «τρικολόρ» πήρε ο Αντίλ Ραμί.


Αρκετά σημαντική απώλεια για την Εθνική Γαλλίας εν όψει Euro 2016. Ο Ραφαέλ Βαράν θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα με πρόβλημα στο δικέφαλο και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, αποφάσισε να μην ρισκάρει, αφήνοντας τον εκτός αποστολής.


Τη θέση του στην 23αδα των «τρικολόρ» πήρε ο Αντίλ Ραμί της Σεβίλλη, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα μετά τον τραυματισμό του άσου της Ρεάλ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Μισός στην Τούμπα ο Πανιώνιος


«Νοσοκομείο» θυμίζει ο Πανιώνιος λίγο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλει-οφ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης και οι τιμωρημένοι Βλάχος, Οικονόμου.


Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, είτε τραυματισμών είτε τιμωριών για το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.


Πιο συγκεκριμένα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει για 10 ημέρες, ενώ ο Τάσος Καραμάνος έχει σφίξιμο στους κοιλιακούς και θα είναι εκτός για το ματς στην Τούμπα.


Παράλληλα, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός για 3-4 ημέρες, ενώ ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Βαλεντίνου Βλάχου και Βαγγέλη Οικονόμου.


Στα θετικά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Κόρμπος αναμένεται να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά τις ενοχλήσεις πιο ένιωσε. Σ’ όλα τα προβλήματα πρέπει να προστεθεί και αυτό του Τάσου Μπακασέτα, που έχει τεθεί στο περιθώριο από τη διοίκηση.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Οριστικά στην Κοπεγχάγη ο Όλσεν

Οριστικά στην Κοπεγχάγη ο Όλσεν

Οριστικά στην Κοπεγχάγη ο Όλσεν


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ρόμπιν Όλσεν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη και ο Σουηδός γκολκίπερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.


Την παραχώρηση του Ρόμπιν Όλσεν στην Κοπεγχάγη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Σουηδός γκολκίπερ αγωνίζονταν στους Δανούς με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού και ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία για την παραχώρηση του με κανονική μεταγραφή.


Το ποσό της πώλησης φέρεται ότι αγγίζει τις 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα Ρόμπιν Όλσεν με μεταγραφή στην Κοπεγχάγη. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας


Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος μπακ της Σεβίλλη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».


Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ (αγωνίζεται και στα δύο άκρα) αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) στο Ελ. Βενιζέλος και τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».


Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 24χρονος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Σεβίλλη φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως του 1-1,5 εκατ. ευρώ.


Ο Φιγκέιρας αγωνίζεται από το 2013 στη Σεβίλλη, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές (3 γκολ, 9 ασίστ). Τη φετινή σεζόν δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι και στο πρώτο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στη Τζένοα. Ωστόσο, τον Ιανουάριο επέστρεψε στους Ανδαλουσιανούς, καθώς ο Έμερι χρειάζονταν λύσεις στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Αντρεόλι.


Ο 24χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εισηγήθηκε για την απόκτηση του. Πρόκειται για έναν γρήγορο παίκτη με εξαιρετική φυσική κατάσταση, που όμως δεν είναι ιδιαίτερα προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Γι’ αυτό τη φετινή σεζόν ο Έμερι τον χρησιμοποίησε και ως δεξί χαφ.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more