Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η πρώτη…νίκη του Καρίμ



Η πρώτη…νίκη του Καρίμ

Read more

Δύο τιμωρημένοι σε Λεβαδειακό



Δύο τιμωρημένοι σε Λεβαδειακό

Read more

Σισέ: «Θέλω να έρθω πίσω» (vid)



Σισέ: «Θέλω να έρθω πίσω» (vid)

Read more

Ποντίκαλης: Ιστορική ομάδα η ΑΕΚ!


Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο σταθμό στην καριέρα του, ο Μύρος Ποντίκαλης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Κατσαμπά με δηλώσεις του ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του, την Γόρτυνα. Ο 21χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της ΑΕΚατσαμπά και στις πρώτες του δηλώσεις τη χαρακτήρισε ιστορική ομάδα, ενώ ακόμη ευχαρίστησε τους ανθρώπους των “κιτρινόμαυρων” που τον επέλεξαν και έδωσε την προσωπική του υπόσχεση. Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τη Γόρτυνα για τη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές και ιδιαίτερα τους κυρίους Γαρεφαλάκηα και Σαβουϊδάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. «Ήρθα σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚατσαμπά, που η θέση της δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τη φέρουμε εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός. Συνεχίζοντας, ο Μύρος Ποντίκαλης ανέφερε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Γόρτυνας κ. Γαρεφαλάκη και Σαβουϊδάκη και όλο το συμβούλιο της ομάδας για τους έξι μήνες που έμεινα εκεί, όμως για επαγγελματικούς λόγους έφυγα από την ομάδα». Πηγή: grandsport.gr .’s .

Read more

Ερυθρόλευκο κάζο στο Μιλάνο



Ερυθρόλευκο κάζο στο Μιλάνο

Read more

Μιλούνοβιτς: «Δείξαμε την ψυχή μας»



Μιλούνοβιτς: «Δείξαμε την ψυχή μας»

Read more

Ελυσε το συμβόλαιο του Κασάνο η Σαμπντόρια



Ελυσε το συμβόλαιο του Κασάνο η Σαμπντόρια

Read more

Κούγιας: «Μαζί για όσο είμαι ιδιοκτήτης»


Την πλήρη στήριξή του στον Σάκη Τσιώλη εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, μέσω δήλωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ. Η οποία και έγινε όπως ο ίδιος είπε με αφορμή ορισμένα «σενάρια» για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Εκείνο το οποίο θέλω να κάνω γνωστό σε όλους είναι ότι εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος και νιώθει ικανοποιημένος, ο Σάκης Τσιώλης θα είναι προπονητής στην ΑΕΛ μαζί με όλους τους σημερινούς εξαίρετους συνεργάτες του, όσο εγώ θα είμαι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι που θέλω να διαρκέσει όσο ζω», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Read more

Οι επιλογές Παράσχου για το Κύπελλο


Στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις. Κανονικά γυμνάστηκε ο Γκνιάτιτς, ενώ ο Στανισάβλιεβιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Συγκεκριμένα: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ζίκο, Παπανικολάου, Llorente, Μαραγκός, Sihnevich, Ντίνας, Μανούσος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Gnjatic, Devesa, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Pryndeta και Banana. Επίσης όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η ρεβάνς θα διεξαχθεί στους «Ζωσιμάδες», την Τετάρτη ½/17 στις 17:15. Στο μεταγραφικό σκέλος μία περίπτωση εξτρέμ για τον Πλατανιά από Κύπρο δεν προχώρησε αλλά οι Χανιώτες το… ψάχνουν ακόμα για την συγκεκριμένη θέση.

Read more

Επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκες» θριαμβεύτριες


Η αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/01) από το Τσανάκαλε και το βράδυ αναμένεται η άφιξη της στην Αθήνα. Ο Θρύλος πραγματοποίησε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τουρκία ωστόσο έχει διανύσει την μισή απόσταση για να φτάσει στους «8» του Cev Challenge Cup. Την άλλη μισή θα χρειαστεί να την πραγματοποιήσει στις 7 Φεβρουαρίου στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Ρέντη και θα κρίνει την πρόκριση. Στο γεγονός αυτό στάθηκαν με δηλώσεις του στο osfp.gr η Σάσκια Χίππε, η Κατερίνα Γιώτα, και η Άννα Λαζάρεβιτς. Αναλυτικά οι δηλώσεις των αθλητριών του Θρύλου: Χίππε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη αυτή. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες όπως στο Βουκουρέστι. Στο 3ο και στο 4ο σετ δεν ξέρω τι συνέβη αλλά μετά από αυτό το… τάιμ άουτ επιστρέψαμε δυναμικά. Παίξαμε ως ομάδα και για αυτό ήταν μια εξαιρετική νίκη με συνολική προσπάθεια μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Δεν κάναμε κάτι ουσιαστικό όμως, πρέπει και στην Αθήνα να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Για αυτό περιμένουμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το Ρέντη, γιατί τους χρειαζόμαστε». Λαζάρεβιτς: «Είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα και τον σύλλογο. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και να αγωνιστούμε στο ίδιο επίπεδο. Πολεμήσαμε ως ομάδα. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά. Στη συνέχεια δεν σταματήσαμε να παλεύουμε αλλά παίξαμε άσχημα. Ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσουμε και είναι πολύ σημαντικό ότι στο τάι μπρεικ μέσα σε αυτή την έδρα με τόσους φιλάθλους απέναντι μας τα καταφέραμε. Δεν κάναμε κάτι ακόμα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίξουμε ακόμα καλύτερα στον επαναληπτικό στο Ρέντη. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να προχωρήσουμε». Γιώτα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα και παραμείναμε απόλυτα συγκεντρωμένες στα δυο πρώτα σετ, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Τσανάκαλε. Στο 3ο σετ δεν κρατήσαμε τον ίδιο ρυθμό και ο αντίπαλός μας αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει. Όμως στο τάι μπρέικ δείξαμε τι μέταλλο και χαρακτήρα έχει η ομάδα μας, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η αποστολή μας εδώ στο Τσανάκαλε είναι επιτυχημένη αφού πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας που ήταν η νίκη ωστόσο η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και θα χρειαστούμε ένα ακόμα βήμα για να περάσουμε στους «8». Ελπίζουμε ότι στις 7 Φεβρουαρίου, μαζί με τον κόσμο μας θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε εμείς, που θα σφραγίσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, παίρνοντας μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση». The post Επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκες» θριαμβεύτριες appeared first on REDPLANET.GR.

Read more

Ο Ολυμπιακός "καβάλησε" μεγαθήρια στην Ευρώπη


Στην 17η θέση της κατάταξης της UEFA για τα 25 χρόνια του Champions League, βρίσκεται ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», αφήνουν πίσω τους, ομάδες όπως Λεβερκούζεν, Αιντχόφεν, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γαλατασαράι, Ρόμα και Μονακό, που καταλαμβάνουν θέσεις από 18 έως 25. O Ολυμπιακός σε 17 συμμετοχές έχει 110 αγώνες (38-20-52) με 133-81 τα γκολ και 96 βαθμούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, έχοντας κερδίσει τον τίτλο έξι φορές έως το 1993 και άλλες πέντε μετά, δείχνοντας την κυριαρχία της και στο Champions League.Όμως έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια και πάνω από 220 παιχνίδια η καθεμιά, μόλις πέντε βαθμοί χωρίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα σε αυτή την ανεπίσημη κατάταξη. Μία διαφορά θα μπορούσε να αναθεωρηθεί πριν από τους ημιτελικούς της φετινής σεζόν!  Η Μπάγερν κλείνει την πρώτη τριάδα, αφήνοντας πίσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέμπτη αλλά πιο μακριά την Άρσεναλ. Εκτη  είναι η Γιουβέντους, έχοντας ξεπεράσει Μίλαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια (231), έχει τις περισσότερες νίκες (136) και σημείωσε τα περισσότερα γκολ (483), αλλά έχουν επίσης δεχθεί και τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα (247). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ειδική στην ισοπαλία (54), ενώ η Πόρτο έχει τις περισσότερες ήττες (54).Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων: 236.  Η κατάταξη των ομάδων που εξακολουθούν στην κορυφαία διοργάνωση την τρέχουσα σεζόν: Πόρτο (9η), Ντόρτμουντ (12η), Παρί Σ.Ζ (16η), Λεβερκούζεν (18η), Μπενφίκα (20η), (22η), Μονακό (25η), Μάντσεστερ Σίτι (33η), Σεβίλλη (44η), Νάπολι (49η), Λέστερ (76η).

Read more

Που να βρει την «χημεία» η ΑΕΛ;


Φινάλε της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πλατανιά και ο Σάκης Τσιώλης ως έναν βαθμό απογοητευμένος από το ισόπαλο 0-0, σχολίασε μεταξύ άλλων.  «Εμείς βάλαμε νέα πρόσωπα στην ομάδα και θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν», τονίζοντας ουσιαστικά πως στην Λάρισα υπάρχει θέμα ομοιογένειας. Κοιτώντας την 18αδα των «βυσσινί» στο ματς με τους Κρητικούς, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε πόσο δίκιο έχει. Οι επτά είναι χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς η ΑΕΛ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ως τώρα αλλαγές στο ρόστερ της, ενώ έπεται και συνέχεια καθώς πρόθεση είναι να αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες, ένα «δεκάρι» και ένας κεντρικός αμυντικός. Ο τελευταίος χρονικά ποδοσφαιριστής που ήρθε είναι ο Τσακοπίνο, που πέρασε ως αλλαγή στο 69’ της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός φορ έγινε ο 30ος ποδοσφαιριστής που έπαιξε – μέχρι στιγμής – με τους «βυσσινί» στο πρωτάθλημα, μετά από μόλις 16 ματς. Αριθμός τρομακτικά μεγάλος, αν αναλογιστεί κάποιος ότι π.χ. η Σαουθάμπτον που  συμμετέχει σε Πρέμιερ Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Λιγκ Καπ και Γιουρόπα Λιγκ από την προκριματική φάση έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα τον ίδιο αριθμό παικτών σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στον κάμπο αυτό το νούμερο αφορά μόνο την Σούπερ Λιγκ. Από «κοντά» είναι και ο Παναθηναϊκός με 29, αλλά οι «πράσινοι» εκτός όλων των άλλων «μετρούν» απώλειες λόγω Κόπα Αφρικα που καλύφθηκαν εκ των έσω. Στην προκειμένη περίπτωση όμως στην ΑΕΛ αυτό το νούμερο είναι απόρροια της ριζικής ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού της. Δεν είναι τυχαίο το εξής. Οι «βυσσινί» σε 16 αγώνες πρωταθλήματος έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις διαφορετικούς πορτιέρο! Στην πρεμιέρα ήταν ο Ντεγκρά, μετά τον χρόνο μοιράστηκαν οι Καβουσάκης, Ξενοδόχοφ και πλέον καθιερώθηκε ο Θεοδωρόπουλος που αποκτήθηκε πρόσφατα. Ο 27χρονος γκολκίπερ είναι ένας από τους έξι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη και έχουν ήδη παίξει, ενώ ακόμη δεν έχει ντεμπουτάρει ο Ευμορφίδης.  Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγγίζουν το απόλυτο σε εμφανίσεις. Οι Ναζλίδης, Ρέντζας, Ντέλεντιτς, Αντονι και Φάρκας μέχρι στιγμής έπαιξαν σε 15 από τις 16 αναμετρήσεις της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιποι 25 συνάδελφοί τους «μοιράζονται» τις εναπομείναντες εννέα κενές θέσεις του αρχικού σχήματος και των αλλαγών. Αυτή η διαπίστωση αυτόματα οδηγεί στον συνειρμό πως πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν από λίγες συμμετοχές . Οι 20 από τους 30 κυμαίνονται σε μονοψήφιο αριθμό, ενώ οι 12 εξ’ αυτών έχουν πέντε ή και λιγότερες. Π.χ. στα στόπερ είτε σε τετράδα, είτε σε τριάδα έχουν βρεθεί έστω μία φορά οι Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Τίκο, Γκόλιας, Ρέντζας και Αντονι, συνολικά έξι διαφορετικοί. Αρα είναι δύσκολο ο ένας να μάθει το παιχνίδι του άλλου, καθώς αυτό συμβαίνει μέσα από σερί ματς και όχι με μία μόνο συνύπαρξη στο κέντρο της άμυνας.  Ολα τα παραπάνω «φωτογραφίζουν» πως ο Σάκης Τσιώλης έχει… πολλή δουλειά μπροστά τους, καθώς αν έρθουν ακόμη δύο «νέοι» όπως υπάρχει σχετική πρόθεση, τότε σε μεγάλο βαθμό η ΑΕΛ του δεύτερου μισού της σεζόν θα είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα. 


ΠΑΙΚΤΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


Ναζλίδης

15


Φάρκας

15


Αντονι

15


Ντέλετιτς

15


Ρέντζας

15


Γκόλιας

12


Αβραάμ

11


Γιοβάνοβιτς

11


Κόντορ

10


Αναστασόπουλος

10


Ντοντό

9


Ξενοδόχοβ

9


Μονιάκης

7


Κάπος

6


Βαρέλα

6


Ποτουρίδης*

6


Ναβάρο

6


Λαμπρόπουλος

6


Κουτσιανικούλης

5


Μαρουκάκης*

5


Τίκο

4


Γκαγιέχο

4


Ικαούνιεκς

4


Ουρτάδο

4


Μασαλέσα

4


Καβουσάκης

4


Θεοδωρόπουλος

2


Σουλιώτης

1


Τσακοπίνο

1


Ντεγκρά*

1


Οπου *δεν συνεχίζουν στην ομάδα. 

Read more

«Έδεσε» Κουτίνιο η Λίβερπουλ


«Έδεσε» Κουτίνιο η Λίβερπουλ


«Έδεσε» Κουτίνιο η Λίβερπουλ


Παίκτης της Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους».


Δεν το… κουνάει από την Λίβερπουλ ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», το οποίο τον «δένει» στο «Άνφιλντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.


Το νέο συμβόλαιο δεν περιλαμβάνει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα βάζει στον προσωπικό του λογαριασμό 175 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον σύλλογο.


Ο 24χρονος ανήκει στο δυναμικό της Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2013, όταν είχε αφήσει την Ίντερ, έχοντας εξελιχθεί σ’ έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας του Μερσεσάιντ.


«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων προς τον σύλλογο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ κα θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά. Είναι τιμή μου να μείνω εδώ και τα επόμενα χρόνια. Όλοι με είχαν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο όταν είχα έρθει και αισθάνομαι ότι παραμένω στην οικογένεια μου», δήλωσε ο Κουτίνιο.


Let’s block ads! (Why?)

Read more

Ο Χουχούμης πήρε τις ευκαιρίες του αλλά δεν έπεισε




Ο Χουχούμης εκεί που το καλοκαίρι παρακαλούσε να τον αφήσει ο Παναθηναϊκός ελεύθερο για να παίξει στη…Β΄ εθνική (είχε συμφωνήσει με τον Άρη), βρέθηκε να παίζει βασικός με το τριφύλλι. Με το Νίκλας Χουλτ εκτός δράσης για τις προσεχείς 15 μέρες ο Ευβοιώτης αμυντικός θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες παρότι ως τώρα έχει κινηθεί στα (πολύ) ρηχά. Σε γενικές γραμμές ο Χουχούμης δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, παρότι η μετάβαση στην εποχή Αναστασίου-Νταμπίζα του έδινε όλα τα εχέγγυα να πάρει χρόνο και να βελτιώσει τις αδυναμίες του, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Μετά με τις αλλαγές προπονητών και τα πλάνα που αναπροσαρμόζονταν ανά εξάμηνο το… «τρένο» έφυγε!

Read more

Ο Ολυμπιακός "καβάλησε" μεγαθήρια στην Ευρώπη




Στην 17η θέση της κατάταξης της UEFA για τα 25 χρόνια του Champions League, βρίσκεται ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», αφήνουν πίσω τους, ομάδες όπως Λεβερκούζεν, Αιντχόφεν, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Γαλατασαράι, Ρόμα και Μονακό, που καταλαμβάνουν θέσεις από 18 έως 25. O Ολυμπιακός σε 17 συμμετοχές έχει 110 αγώνες (38-20-52) με 133-81 τα γκολ και 96 βαθμούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, έχοντας κερδίσει τον τίτλο έξι φορές έως το 1993 και άλλες πέντε μετά, δείχνοντας την κυριαρχία της και στο Champions League.


Όμως έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια και πάνω από 220 παιχνίδια η καθεμιά, μόλις πέντε βαθμοί χωρίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα σε αυτή την ανεπίσημη κατάταξη. Μία διαφορά θα μπορούσε να αναθεωρηθεί πριν από τους ημιτελικούς της φετινής σεζόν!  Η Μπάγερν κλείνει την πρώτη τριάδα, αφήνοντας πίσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέμπτη αλλά πιο μακριά την Άρσεναλ. Εκτη  είναι η Γιουβέντους, έχοντας ξεπεράσει Μίλαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια (231), έχει τις περισσότερες νίκες (136) και σημείωσε τα περισσότερα γκολ (483), αλλά έχουν επίσης δεχθεί και τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα (247). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ειδική στην ισοπαλία (54), ενώ η Πόρτο έχει τις περισσότερες ήττες (54).Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων: 236.  Η κατάταξη των ομάδων που εξακολουθούν στην κορυφαία διοργάνωση την τρέχουσα σεζόν: Πόρτο (9η), Ντόρτμουντ (12η), Παρί Σ.Ζ (16η), Λεβερκούζεν (18η), Μπενφίκα (20η), (22η), Μονακό (25η), Μάντσεστερ Σίτι (33η), Σεβίλλη (44η), Νάπολι (49η), Λέστερ (76η).

Read more

Τώρα ο Μπέντο μπορεί να δουλέψει με λιγότερους




Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Για τον Γενάρη ήθελε πρώτα να μειωθεί το ρόστερ με το οποίο δούλευε και στη συνέχεια να γίνουν στοχευμένα 2-3 προσθήκες. Έτσι και έγινε λοιπόν αφού ο Πραξιτέλης Βούρος είναι ο έβδομος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί. Μετά τους Πάρντο, Σιόβα, Τσιμίκα, Ζντιέλαρ, Ομάρ και Πασιένσια, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται δανεικός στον Λεβαδειακό. Έτσι αν συνυπολογίσουμε τις αφίξεις των Σισοκό και Ανσαριφάρντ το ρόστερ από τους 31, μειώθηκε στους 26 παίκτες και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε και άλλες προσθαφαιρέσεις.

Read more

Η Λίβερπουλ προσέχει για να...έχει τον Κουτίνιο





Νέο πολυετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υπογράψει ο Φελίπε Κουτίνιο, ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ που διαχειρίζεται ο Γιούργκεν Κλοπ. Κακά τα ψέματα, όταν αγωνίζεται με τη Λίβερπουλ ο Κουτίνιο είναι μια πραγματική όαση για τα μάτια όλων των οπαδών. Απαράμιλλη τεχνική, φοβερό σουτ και γενικά είναι από τους ελάχιστους παίκτες της ομάδας που έχουν ικανότητα για το “απρόβλεπτο” που μπορεί να δώσει βαθμούς και νίκες.


Κάτι τέτοιο φαίνεται να βλέπει και ο Κλοπ και έτσι η ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με καλύτερους οικονομικούς όρους μέχρι το 2020, θορυβημένη και από το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον βιρτουόζο Βραζιλιάνο. Πάντως ο παίκτης δηλώνει ευτυχισμένος στο Άνφιλντ και με τον ρόλο βασικού που έχει και δεν έχει εκφράσει τάσεις φυγής ακόμα, αλλά οι “κόκκινοι” προσέχουν για να έχουν…


Read more