Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την 3η θέση η Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την 3η θέση η Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την 3η θέση η Τότεναμ


Η Τότεναμ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Γουέμπλεϊ» και εξασφάλισε την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Νίκη γοήτρου για Λεβερκούζεν, 3-0 την Μονακό.


Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ επικράτησε με 3-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» την 3η θέση που οδηγεί στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.


Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση, με τους Ρώσους να ήθελαν μόνο νίκη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Τζαγκόεφ, όμως στο 38’ η Τότεναμ βρήκε την απάντηση με ωραίο πλασέ του Ντέλε Άλι. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Κέιν να «γράφει» το 2-1 από κοντά έπειτα από γύρισμα του Ρόουζ.


Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 77′ χάρη σε εντυπωσιακή… γκάφα του Ακινφέεφ ο οποίος αρχικά απέκρουσε την κεφαλιά του Άλι αλλά μετά έσπρωξε με το πόδι τη μπάλα στα δίχτυα.


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε 3-0 της Μονακό στη «Μπάι Αρίνα», σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει τη δεύτερη και την πρώτη θέση αντίστοιχα.


Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Γιουρτσένκο με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, ενώ τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπραντ έγραψε το 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη για τις «ασπιρίνες». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82ο λεπτό, όταν ο Γουέντελ εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κρούζε, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Ντε Σάνκτις για να καταλήξει τελικά στα δίχτυα!


Η βαθμολογία:


1. Μονακό 11
2. Λεβερκούζεν 10
3. Τότεναμ 7
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Κισσαμικός, ψάχνει θαύμα ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Κισσαμικός, ψάχνει θαύμα ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Κισσαμικός, ψάχνει θαύμα ο Πανιώνιος


Ο Κισσαμικός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στους «16», αφήνοντας τους «κυανέρυθρους» με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας!


Μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού ο Κισσαμικός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» χρειάζονται πλέον θαύμα για να προκριθούν, αφού θέλουν ήττα του Λεβαδειακού απ’ τον Κισσαμικό την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα οι ίδιοι να κερδίσουν με τουλάχιστον 4-0 τον Πανσερραϊκό.


Ο Κισσαμικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 29’ ο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πολίτη. Στο 47’ το σουτ του Φούντα από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ στο 57′ ο Μασούντ επιχείρησε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.


Η έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε να δυσκολεύει το έργο των δύο ομάδων, ωστόσο στο 75’ ο Μάντζης «έγραψε» το 2-0 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.


Αμέσως μετά το γκολ, ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Φουκάκης διέκοψε το ματς για περίπου 20 λεπτά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 90’ ο Μαρτίνεθ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τιάγκο.


Η βαθμολογία του 8ου ομίλου


1 Κισσαμικός 6 (5-0)
2 Λεβαδειακός 4 (3-1)
3 Πανιώνιος 1 (0-3)
4 Πανσερραϊκός 0 (1-5)


Η τελευταία (3η) αγωνιστική


Κισσαμικός-Λεβαδειακός (13/12, 15:00)


Πανσερραϊκός-Πανιώνιος (15/12, 17:15)


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Ουζουνίδης: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Θέλτα»

Ουζουνίδης: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Θέλτα»

Ουζουνίδης: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Θέλτα»


Αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την εντεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Θέλτα, αλλά όχι και στο σύστημα, προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» στοχεύουν στη νίκη που θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει με την παρουσία του στη Λεωφόρο.


Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:


«Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι για εμάς αλλά είναι ένα ευρωπαϊκό ματς και όπως ξέρουμε όλοι η ομάδα έχει να κερδίσει πάρα πολλά χρόνια στην Ευρώπη, οπότε ο στόχος μας είναι αυτός. Να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι.


Πρέπει να βρούμε και εμείς κίνητρα μέσα απ’ αυτόν τον αγώνα και το κίνητρο για τους παίκτες μου είναι και να αφομοιώσουν τα παιδιά αυτά που ζητάω αυτό το διάστημα αλλά και κάποια παιδιά που θα αγωνιστούν να μου δείξουν και αυτοί ότι είναι εδώ και μπορούμε να τους υπολογίζουμε ενόψει της συνέχειας.


Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, θα διατηρήσουμε τον σχηματισμό που είχαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι και θα έχουμε μόνο κάποιες αλλαγές προσώπων σε κάποιες θέσεις και ελπίζω αυτοί που θα αγωνιστούν να είναι στο ύψος των περιστάσεων.


Να δώσουν το 100% οι παίκτες που θα παίξουν σε όλο το ματς ή στην διάρκεια του και αν το κάνουν αυτό πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο που έχει διαφορετικό πρόσωπο στα ματς της Ισπανίας με τα Ευρωπαϊκά. Μια ομάδα που παράγει φάσεις και εξίσου εύκολα δέχεται και γκολ και πρέπει να προσαρμόσουμε το πλάνο μας σε αυτά τα δεδομένα για να διεκδικήσουμε


Η νίκη είναι σημαντική, την ψυχολογία την ανεβάζουν οι νίκες. Όπως κάναμε την Κυριακή έτσι θα επιδιώξουμε και αύριο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να σταθεί κοντά στην ομάδα να την βοηθήσει και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα κερδίσουν το χειροκρότημα τους στο τέλος».


Είχαμε δει τον Παναθηναϊκό μέχρι τώρα να παίζει με 3-5-2 στην Ευρώπη θα αλλάξει αυτό κόντρα στην Θέλτα;


«Ναι σας είπα τον σχηματισμό θα τον κρατήσουμε, ίσως βάλουμε κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις να δω τι μπορεί να προσφέρουν αλλά δεν θα παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς».


Η λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA δεν είναι δική σας αλλά του προηγούμενου προπονητή υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα θέλατε να έχετε στην διάθεση σας;


«Σίγουρα θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιους παίκτες και ο λόγος είναι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές μας έχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να δούμε τον Μπουμάλ, τον Βλαχοδήμο, τον Ρέις, τον Τελάντερ που θα ήθελα να του δώσω λίγο χρόνο. Θα προτιμούσα να είχα αυτή τη δυνατότητα αλλά από τη στιγμή που δεν την έχω ζούμε με αυτή τη δυνατότητα και όχι με αυτή που δεν έχουμε».


Είναι καλό ότι δεν παίζει ο Άσπας;


«Είναι καλό για εμάς. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και από εμάς ίσως δεν παίξουν 1-2 παίκτες, δεν θα πω τα ονόματα, αλλά θέλω να συζητήσω μαζί με τους παίκτες που είναι κουρασμένοι για να δω τι θα γίνει. Από όσους είναι στη λίστα δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών όσοι δεν παίξουν θα είναι επιλογή μου ή επειδή θέλω να δω κάποια άλλα πράγματα σε κάποιες άλλες θέσεις».


Τι είδους Θέλτα περιμένετε;


«Η Θέλτα παρουσιάζει δυο πρόσωπα, ένα στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ένα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν έχει και την καλύτερη ισορροπία. Από τη στιγμή που θέλουν μόνο τη νίκη αρκετά επιθετικοί εμείς θα έχουμε την στρατηγική μας για να εκμεταλλευτούμε τα κενά που παρουσιάζει η αμυντική τους γραμμή».


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more