Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Ατλέτικο και Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Ατλέτικο και Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Ατλέτικο και Μπάγερν


Με γκολ του Γκριεζμάν στο 90+3’, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-1 την Ροστόφ στην Μαδρίτη και προκρίθηκε στους «16» μαζί με την Μπάγερν, η οποία νίκησε με ανατροπή (2-1) την Αιντχόβεν στην Ολλανδία.


Η Ατλέτικο «φλέρταρε» με την πρώτη της απώλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε με 2-1 την Ροστόφ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16».


Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 28’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γκριεζμάν, ο οποίος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του… Αζμούν.


Ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω στο 30’ αφού ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Όμπλακ. Η Ατλέτικο πίεσε ασφυχτικά για το δεύτερο γκολ και στις καθυστερήσεις ο Γκριεζμάν «λύτρωσε» την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος ήταν εκτεθειμένος και στην αρχή δεν πανηγύρισε, ωστόσο ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ, αποφασίζοντας ότι η μπάλα έφτασε σ’ αυτόν από τον Γκάτκαν της Ροστόφ και όχι από τον Γκοντίν.


Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Αιντχόβεν στην Ολλανδία και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16».


Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, είχαν δοκάρι στο 4ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι, όμως στο 14’ ο Αρίας «έγραψε» το 1-0 για τους Ολλανδούς, σκοράροντας από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.


Στο 29’ ο Λεβαντόφσκι είχε δεύτερο δοκάρι, όμως στο 33’ ο Πολωνός ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο «Λέβα» ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 73’, ενώ στο 85’ έκανε χατ-τρικ στα… δοκάρια, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.


Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 12
2. Μπάγερν 9
3. Αιντχόβεν 1
4. Ροστόφ 1

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι κόντρα σε Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι κόντρα σε Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι κόντρα σε Μπαρτσελόνα


Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Μπαρτσελόνα στο «Έτιχαντ» και πήρε εκδίκηση για τη βαριά ήττα με 4-0 στο «Καμπ Νου». Γκουντογκάν (39’,74’) και Ντε Μπρούιν (51’) τα γκολ, προηγήθηκαν με Μέσι (21’) οι Καταλανοί, που φώναξαν για χέρι στον 3ο γκολ.


Την πρώτη νίκη της ιστορίας της κόντρα στην Μπαρτσελόνα πήρε η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε με ανατροπή (3-1) τους Καταλανούς στο «Έτιχαντ» και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση, φτάνοντας τους 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.


Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 11ο λεπτό του αγώνα, με τον Στέρλινγκ να ανατρέπεται από τον Ουμτιτί στην περιοχή αλλά να βλέπει κίτρινη κάρτα για θέατρο, σε μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Δέκα λεπτά μετά, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μέσι, ο οποίος σκόραρε από κοντά ύστερα από αντεπίθεση για… σεμινάριο από τους παίκτες του Ενρίκε.


Οι «μπλαουγκράνα» πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Νεϊμάρ (28’) και Γκόμες (35’) για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 39’ ένα λάθος του τελευταίου επέτρεψε στην Σίτι να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, με τον Γκουντογκάν να «γράφει» το 1-1 έπειτα από ασίστ του Στέρλινγκ.


Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο εμφανίστηκε… μεταμορφωμένη και στο 51’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με απευθείας φάουλ του Ντε Μπρούιν. Από ένα σημείο το παιχνίδι έγινε… ροντέο, με τον Γκόμες να σημαδεύει το δοκάρι του Καμπαγιέρο στο 65’ και τον Ντε Μπρούιν να απαντάει με… δοκάρι στο αμέσως επόμενο λεπτό.


Τελικά το 3ο γκολ της Σίτι ήρθε στο 74’. Ο νεοεισελθόντας Νάβας έκανε το γύρισμα προς τον Αγουέρο, αυτός στην προσπάθεια του να σκοράρει έκανε χέρι και ο επερχόμενος Γκουντογκάν με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε «ζεστή» να πατήσει γκάζι και να ψάξει την ανατροπή. Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 7 βαθμούς και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που παραμένει το φαβορί για την πρωτιά του γκρουπ.


Στο άλλο παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ έμεινε στο 1-1 με την Σέλτικ στο «Μπορούσια Παρκ» και βρέθηκε στο -2 από την 2η θέση.


Οι Γερμανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 32’ με γκολ του Στιντλ, όμως στο 75′ ο Κορμπ ανέτρεψε στην περιοχή τον Ντεμπελέ με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δώσει τη δυνατότητα στον άσο της Σέλτικ να ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα του πέναλτι.


Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 9
2. Μάντσεστερ Σίτι 7
3. Γκλάντμπαχ 5
4. Σέλτικ 2

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τσάμπιονς Λιγκ: Όρθια στην Πόλη η Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Όρθια στην Πόλη η Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Όρθια στην Πόλη η Νάπολι


Με γκολάρα του Χάμσικ στο 82’, η Νάπολι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Μπεσίκτας και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Κουαρέσμα (78’) οι Τούρκοι, που έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή του γκρουπ.


Μπεσίκτας και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Κωνσταντινούπολη, με τους «παρτενοπέι» να διατηρούνται την κορυφή του γκρουπ με 7 βαθμούς.


Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ωστόσο ο Γκαμπιαντίνι δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις (2’, 11’) να νικήσει από κοντά τον Φάμπρι. Στο 14’ το βολέ του Καγιεχόν έφυγε ψηλά άουτ, ενώ η πρώτη φάση για την Μπεσίκτας ήρθε στο 21’, με τον Αμπουμπακάρ να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι. Οχτώ λεπτά μετά, οι Τούρκοι «άγγιξαν» το γκολ, με τον Χάτσινσον να σημαδεύει το δοκάρι των «παρτενοπέι», έπειτα από λάθος του Κουλιμπαλί.


Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος άνηκε στους Ιταλούς, με τον Καγιεχόν να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Φάμπρι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο άσος της Νάπολι σπατάλησε άλλη μια ευκαιρία για γκολ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με πλασέ μέσα από την περιοχή.


Η Μπεσίκτας άντεξε την πίεση της Νάπολι και στο 77’ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μαξίμοβιτς στην περιοχή. Ο Κουαρέσμα ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Ρέινα από τα 11 βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στους Τούρκους. Η απάντηση της Νάπολι ήταν άμεση, αφού στο 82’ ο Χάμσικ σκόραρε με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.


Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «παρτενοπέι» είχαν δύο ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως τα σουτ των Μέρτενς (90+2’) και Ινσίνιε (90+3’) δεν ανησύχησαν τον Φάμπρι. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο.


Η βαθμολογία:


1. Νάπολι 7
2. Μπεσίκτας 6
3. Μπενφίκα 4
4. Ντιναμό Κιέβου 1

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Τέλος ο Ντε Μπούρ από την Ίντερ

Τέλος ο Ντε Μπούρ από την Ίντερ

Τέλος ο Ντε Μπούρ από την Ίντερ


Παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ αποτελεί ο Φρανκ ντε Μπούρ μετά από μόλις 85 ημέρες στον πάγκο των «νερατζούρι». Προσωρινά στη θέση του ο Στέφανο Βέκι, φαβορί ο Πιόλι.


Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» του Φρανκ ντε Μπούρ με την Ίντερ. Ο Ολλανδός τεχνικός, ύστερα από 85 μέρες παραμονής στους «νερατζούρι» αποτελεί επίσημα παρελθόν, έχοντας αφήσει την ομάδα στη 12η θέση της Σέριε Α, με 4 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 11 παιχνίδια.


«Είναι κρίμα που ήρθε το τέλος με αυτό τον τρόπο… Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που στήριξαν την ομάδα αυτούς τους λίγους μήνες που βρέθηκα εγώ στον σύλλογο. Forza Inter», έγραψε ο Ντε Μπούρ στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.


Τη θέση του Ντε Μπουρ παίρνει προσωρινά ο προπονητής της ομάδας Νέων, Στέφανο Βέκι, ο οποίος θα κοουτσάρει την Ίντερ στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον για το Γιουρόπα Λιγκ.


Όσον αφορά τον διάδοχο του Ολλανδού, ιταλικά σενάρια παρουσιάζουν τον Στέφανο Πιόλι ως το μεγάλο φαβορί για τη θέση. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν την Πέμπτη και εφόσον υπάρξει συμφωνία, ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο θα γίνει ο 9ος προπονητής των «νερατζούρι» μετά την αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο το 2010.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more