Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς


Την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης.


Με τον Βλάνταν Ίβιτς θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης τον επιβράβευσε, προαναγγέλλοντας την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Θέλω να πω δημόσια, μπροστά σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλη την οικογένεια του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάνταν Ίβιτς. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να τον συγχαρώ σαν τον πρώτο και τον κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Εμείς τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά αυτές είναι μόνο λεπτομέρειες. Του υποσχέθηκα και του έχω πει ότι εσύ θα αποφασίσεις μόνος την μοίρα σου.


Είμαι χαρούμενος που ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ένας άνθρωπος με DNA του ΠΑΟΚ, ο οποίος δούλεψε πολύ καλά στις ακαδημίες, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία στην νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή την σεζόν. Θέλω να του ευχηθώ μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον ως πρώτος προπονητής και ηγέτης του ΠΑΟΚ


».

Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

«Ενδιαφέρεται για Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός»

«Ενδιαφέρεται για Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός»

«Ενδιαφέρεται για Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός»


Σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Πάουλο Ολιβέιρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα.


Το όνομα του Πάουλο Ολιβέιρα φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας. Όπως αναφέρει η πορτογαλική «Record», ο Μάρκο Σίλβα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην ομάδα της Λισαβόνας.


Ο Πορτογάλος στόπερ δεν έχει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με τον Ζόρζε Ζεσούς, μετρώντας σχεδόν τα μισά παιχνίδια σε σχέση με τις συμμετοχές που είχε την περασμένη σεζόν με τον Μάρκο Σίλβα.


Σύμφωνα με όσα γράφει το δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη με κανονική μεταγραφή, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. (στην γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt» κοστολογείται με 8,5 εκατ. ευρώ).


Από την πλευρά της, η «A Bola», υποστηρίζει ότι ο Ολιβέιρα είναι απογοητευμένος από το χρόνο συμμετοχής του και πως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό. Πάντως, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος σε ότι αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού.


Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more

Πάει Euro ο Ράσφορντ

Πάει Euro ο Ράσφορντ

Πάει Euro ο Ράσφορντ


Στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του θα συμμετάσχει ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Ρόι Χότζον ανακοίνωσε την τελική 23αδα της Εθνικής Αγγλίας, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτή τον 18χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός Ντρινκγουότερ, Τάουνσεντ και ο τραυματίας Ντελφ.


Λίγες ημέρες μετά το γκολ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας, ο Μάρκους Ράσφορντ συμπεριλήφθηκε στους «εκλεκτούς» του Ρόι Χότζον για το Euro της Γαλλίας.


Ο 18χρονος επιθετικός έκλεψε τις εντυπώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 18 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ντανιέλ Στάριτζ, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Ντρινκγουότερ, Τάουνσεντ και ο τραυματίας Ντελφ.


Αναλυτικά οι 23 «εκλεκτοί» του Ρόι Χότζον:


Τερματοφύλακες: Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Χίτον (Μπέρνλι)

Αμυντικοί: Γουόκερ (Τότεναμ), Ρόουζ (Τότεναμ), Κέιχιλ (Τσέλσι), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κλάιν (Λίβερπουλ), Στόουνς (Έβερτον), Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον)


Μέσοι: Μίλνερ (Λίβερπουλ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντάιερ (Τότεναμ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Άλι (Τότεναμ)


Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βάρντι (Λέστερ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)



Let’s block ads! (Why?)


Source: agones-live.gr

Read more